Yüksek Güç AU Tak Mikrobilgisayar Kontrol 3in1 Programlanabilir Dijital Zamanlayıcı* yeni sıcak #L057 Yuva

v85779

Yeni ürün

162.14TL 147.53TL

Etiketler: yuva programcı, Soket zamanlayıcı, soket kontrolü, Ucuz yuva programcı, Yüksek Kaliteli soket zamanlayıcı, Çin soket kontrol Tedarikçiler.

AU Fiş özellikleri ve özellikleri açıklama: 3680 Watt Highpower Mikrobilgisayar Kontrol 3in1 Programlanabilir Dijital Zamanlayıcı Soket Fiş tipi:

Giriş - 160 AC-240 V 50 HZ

Çıkış - 16A dirençli yük

Çalışma sıcaklığı:-15 derece ile 60 derece

Min ayarlama zamanı: 1 dakika Maksimum ayar süresi: 168 saat

KAPALI 15 ve bir gün geçer.

LCD ekran okumak için programlanmış belirli bir gün veya Kolay 3 farklı hafta içi gruplar için Seçenek pil yedekleme 3 set tak, tek tek kontrol Kablo uzunluğu:1.35 M yaklaşık kullanım talimatları Şarj:

1. Zaman ayarı:

SAAT tuşunu basılı tutun. Bu tuşu basılı tutarken, HAFTA anahtarı doğru dakika seçmek için doğru saat ve DAKİKA tuşu seçmek için doğru gün, SAAT anahtarı seçmek için kullanılabilir.

2. Anahtarlama zamanlayıcı programlama:

Bir kez ilk ayarlamak için PROG tuşuna basın - LCD ekranın sol tarafında görünür" 0 "göreceksiniz. Şimdi zamanlayıcı ilk girebilirsiniz gösterir. Basın gün gerekli gün veya bloğu seçmek için HAFTADA düğmesi ve ayarlama SAAT ve DAKİKA düğmelerini kullanarak saat ve dakika.

Bu CH1-3 düğmesine basın; CH1 CH2 veya CH3 için LCD ekran noktası sağdaki ok izin, gerekli fiş seçin.

Basın PROG düğmesine giriş doğrulamak ve ilk kez taşımak - LCD ekranın sol tarafında görünür KAPALI" 1 "göreceksiniz. Şimdi yukarıdaki gibi, HAFTA, SAAT ve DAKİKA düğmelerine Tarihini kullanarak ilk kez girebilirsiniz gösterir. Basın PROG düğmesi bu giriş doğrulamak için.

Gerekli açma/KAPAMA kalan 14 için tekrarlayın.

Açma/KAPAMA gerekli ayarladığınızda, saati ekrana dönmek için SAAT düğmesine basın. Zamanlayıcı şimdi çalışmaya hazır olacaktır. NB. Art arda PROG düğmesine basarak programlanmış ayarlarını kontrol edebilirsiniz - her ayar ekranda görüntülenir.

3. Manuel geçersiz kılma:

Açma/KAPAMA Düğmesine basarak KAPALI, kalıcı Manuel ve Otomatik sürekli el ile seçebilirsiniz. Her mod ekranda gösterilir. Programlanmış ayarları sadece OTOMATİK modda çalışır.

4. Reset Düğmesi

Birimi sıfırlamak için iki saat ve açma/KAPAMA programlanabilir RESET düğmesine Basın. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resmi öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir. Teşekkür ederim!

Ambalaj

1 x AU Tak Highpower Mikrobilgisayar Kontrol 3in1 Programlanabilir Dijital Zamanlayıcı Soket

  • Model Numarası: Dijital Zamanlayıcı Soket
  • Marka Adı: OOTDTY
  • Uygulama: Konut / Genel Amaçlı
  • Anma Akımı: 16A
  • Standart: bilgi
  • Topraklama: Non-Topraklama
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 30cm x 10cm (11.81in x 11.81in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.