Baş Koruması ile kaliteli Marka Bebek Taşıyıcıları Bebek Askılar Kap Pamuk Nefes alabilen Klasik Mavi ve Kırmızı

v85799

Yeni ürün

123.46TL 102.47TL

Etiketler: bebek askılar, bebek taşıyıcı, bebek taşıyıcı marka, Ucuz bebek askılar, Yüksek Kaliteli bebek taşıyıcı, Çin bebek taşıyıcı marka Tedarikçileri.

6 bebek için uygun özellikleri: Özellikler:-eski 30months. 20 kg maksimum yük taşıma:. Malzeme: Pamuk+Polyester. Mavi, Kırmızı emniyet kilidi—plastik çelik güvenlik aletleri Renk. Toplu Ambalaj Ambalaj: 1 Adet. Ürün Açıklaması: 1.Bu bebek taşıyıcı oldukça seçkin ve erkek veya kız bakmak uygun olacaktır. Ellerinizi serbest tutarken güvenli bir bebek taşımak. 2.Doğal kumaşlar, herhangi bir tahriş etmeden yumuşak ve rahat ve bebeğin derisinden üretilmiş. 3.Baş koruma kapaklı : basit bir operasyon kararsız kafasını korumak için monte edilebilir. 4. Derinlik bebeğin tıbbi kullanım ile ayarlanabilir omuz askısı. 5. Nefes alabilen malzeme : nefes alabilen malzemeler kullanarak karın ve kalça, havalandırma konfor . 6. 1 makinede yıkanabilir Örnek Resimler. Ambalaj&Nakliye konusunda en iyi durumda teslimattan önce her sipariş paketi için çalışacağız. Ama kurulu çünkü aldığınızda paket hala uzun mesafe ulaşım üzerinde ve iyi durumda-garanti edemez. Eğer aldığınızda paket kırık bulursanız, lütfen mallar iyi durumda olup olmadığını dikkatlice kontrol edin yani. Eğer değilse, lütfen imzalayın ve bizim için bir fotoğraf çekmeyin. İmzalandıktan sonra, herhangi bir iddia için sorumlu olmayacağız. -Sağlamak için vergi importinng üzerine az vergi ödemek, daha düşük bir değere sahip bir 'HEDİYE' olarak ilan edeceğiz ücretsiz ya da alırsınız. Ücretli olarak aynı değeri bize yazmak için ya da bir fatura lazım, lütfen sipariş verince bize yazmak isterseniz. -Tam adı, tam adresi bilgileri de dahil olmak üzere sipariş, Kodu ve telefon numarası (posta) yerleştirdiğinizde teslimat adresi doğru sol, madde SADECE sol adrese gönderir emin olun. Sipariş shiped sonra, her şeyi değiştirmek için bir şans olacak, ne eksik adres bilgisi nedeniyle teslim başarısızlığından sorumlu olmayacağız! -Nakliye maliyeti her türlü ithal vergi ve harçlar dahil değildir, ve alıcılar o sorumludur.

T o teslimat süresi ülkeden ülkeye değişir, özellikle(Hava Koşulları, Grev, Gümrük Gözaltına aldı, Savaş vb.) veya BEKLENMEDİK FAKTÖRLER(Tatil Mevsimi gibi) yoğun DÖNEMLERDE olabilir. Lütfen doğru kargo yolu seçmek şartlarınıza göre(Çin Post en ekonomik yol, ama aynı zamanda yavaş bir şekilde ).

Aşağıda farklı nakliye yolları için tahmini teslimat süresi, 2 başvuru için alabilir.Garanti&İade-Eğer mağazamızda açıklama ile fark bulursanız, bir çözüm için bizimle irtibata geçin ve gerekirse malı geri gönderebilirsiniz. Ama bizim kontrolümüz dışında olan nakliye ve manuel yanlış yapmakla tarafından zarar hariç. Onaylandıktan sonra, mal para dolu kısmını ya da iade edeceğiz. Mal ve Kargo iade edilmeyecektir. -Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. 3 Geribildirim: Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 4-5 yıldız bırakın. Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, (1-3 yıldız geri) negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin. Elimizden herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmetleri sunmak yapacağız.

  • Yük Taşıma: 9 kg,20 kg
  • Yaş Aralığı: 19-24 ay,10-12 ay,4-6 ay,7-9 ay,13-18 ay
  • Model Numarası: bc-002
  • Yazın: Sırt Çantaları Ve Taşıyıcılar
  • Desen Türü: Katı
  • Boyutu: OneSize
  • Taşıyıcı Türü: Arka Yüze,karşı Karşıya, ön,Yüz,Yan Taşımak,Ön Taşıyacak
  • Marka Adı: maboshi
  • Malzeme: Pamuk
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 10cm (7.87in x 5.91in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.