6 Abb Endüstriyel Robot A688 Mekanik Kol %100 Alaşım Manipülatör-6 Servolar ile Robot kolu Raf Eksen

v85974

Yeni ürün

1 200.27TL 1 032.23TL

Etiketler: Raf, raf mekanizması, raf Sanayi, Ucuz raf, Yüksek Kaliteli raf mekanizması, Çin raf Sanayi Tedarikçileri.

1972180262862533 Tavsiye Robotik KOL DOLAR MB / indirme (/piece US $ 259.00 /piece US $ 259.00 /piece US $ 169.00 /piece US $ 29,95 /piece US $ 45.00 /piece US $ 175,00 /piece US $ düşük /piece US $ 243.00 /piece US $ 232.75 /piece US $ 255.55 /piece US $ 272.27 /piece US $ 208.05 /piece US $ 205.20 /piece US $ 192.38 /piece US $ 176.70 /piece US $ 246.90 /piece US $ 151.90 /piece US $ 142.40 /parça /142.30 dolarlık BİZİ

Giriş

Bebek ABB paletleme robot tasarlanmıştır, aynı yapı, hareket açıklığı ilkesi, diğer kol daha büyüktür. - sert alüminyum alaşımlı çerçeve malzeme seçimi nc işleme kalınlaşmasına ve don\\'t malzeme oranı, farklı malzeme kalınlığı diğer eşya al. Mekanik ve fiziksel kaprisli, 1.5 mm paslanmaz çelik mümkün\\ \ 't değil. - tüm kolu 4 MG996R metal dişli direksiyon dişli kullanır ve 2 MG90S metal dişli direksiyon daha kalıcı bir güç sağlamak için dişli. Link - yüksek kaliteli yatak yapılmış tüm hareket eklemleri, performansı daha iyi. - genel direksiyon dişli yüke göre, doğru kol boyutunu hesaplamak, manipülatör mekanik özelliklerini geliştirmek. eğitim ve deney için tasarım Bu bebek boyutu ve hassas, özellikle uygundur. - kolun taban yüksek kaliteli çelik taşıyan imal edilmiştir, taban sabit kol hareketi artık titriyor, rulman performansını daha iyi olur. - standart ürünler kelepçe sabit disk ile kullanıcı, enayi, elektromıknatıs, çatal, makas, vb cihaz bağlama DİY için hammadde özelliklerine göre olabilir. Tüm paketler gevşek sevk edilen not, kullanıcı (montaj talimatları sağlamak) montaj ve hata ayıklama kendine gerektiren teknoloji Kol uzunluğu Okuma mümkün olduğunca uzun süre yapılmaz. Uzun, ayrıca direksiyon dişli yükü, doğrudan hayat, dümen yük devresi yandı, direksiyon dişli hasarlı koyacağız etkiler. Yük bir manipülatör performansı üzerinde doğrudan bir etkisi nitel var, uzun kol gücü küçük, küçük olabilir. Mekanik kol evrensel direksiyon ve optimum boyuta direksiyon dişli metal yük devre yük hesaplama ünitesinin en iyi performans için oynamaya dayalı. Paket Listesi:

- 1 x Mekanik Kol Kitleri( Demonte)

- 4 x MG966R Servo

- 2 x MG90S Servo

Not: parça halinde gelir ürünümüz kendisi ve montaj ihtiyacınız olacak .

(Satın almadan önce dikkatle okuyun) ticaret anlaşması birkaç dakika göndermek, eğer\\ \ 't bu anlaşmayı kabul ederse, lütfen satın almak, işbirliğiniz için teşekkür ederiz lütfen!Her emtia 1 yuan ya da daha fazla, aksi takdirde satıcı karşılamak için 1 alıcı siparişler gemi hareket veya reddetme kapatma hakkına sahiptir. 2. Varsayılan saçlarımızı her gün teslimat, eğer satın almak için bir mesaj bırakmak için değil, satıcı her gün teslimat göndermek için varsayılan hakkı vardır, alıcı kötü niyetli değerlendirme, kötülemek satıcılar gecikmeli express şirket olmayacaktır. 3. elektronik bileşenler ve mekanik parçalar Sanayi pek çok belirsiz faktörler, emir gönder, mutsuz dönüşü, kar Küçük satıcı iade kargo ücretleri ayı nedeniyle alıcılar nakliye sigortası dönmek, dönüş, doğrudan alıcıya Taobao otomatik ödeme sigorta şirketi tarafından iade kargo sonra sigorta satın, lütfen. 4 elektronik bileşenler ve mekanik parçalar sadece teknik profesyoneller için satılan, sigara uzmanları dikkatle alın, satılan mal deposu teknik destek sağlamaz, herhangi bir durumda, restoran, servis geri dönmek için hiçbir sebep işareti desteklemiyor doğrudan veya dolaylı olarak ekipman ve vergi fiyata dahil ürünler değildir 5 kişisel hasar Kaybı oluşabilir ürünleri kullanılarak taşımıyor. Sorumlu (iade) işaretlenmezse parsel fişi, paket aldıktan sonra belirlenen varış eksik veya zarar görmüş, bu dükkanı kaybına neden olmasıdır. Dikkatli kes lütfen kontrol etmeyi Unutmayın! Eğer bulunan koli ürün eksik veya hasarlı ise, bunun için imzalamadan önce satıcı ile bağlantı kurun. 6. Neden dönüş" hizmeti hakkında "yedi gün. Ürün yüzeyi çizilme, bükülme, deformasyon, ürün kullandı, satıcı alıcılara iade etmeyi reddedebilir. Ürünlerimiz alıcı\\ \ 'In yanlış kullanımı zarar görmüş, ve ikincil satışları etkiler, döndürmeyin. \\ \ 'T eğer bu anlaşma çerçevesinde karşılamak, lütfen satın almayın, işbirliğiniz için teşekkür ederiz! Alıcılar veya değiştirilen mallar için gerekli, üreme sipariş sonra 7 özel ürünlerimiz de iade hizmetini desteklemiyor. 8 7 anlaşmaları yukarıdaki açıklamayı kabul ederseniz, satın almak için emin lütfen!

  • Malzeme: metal
  • Tema: Robotlar
  • Cinsiyet: Unisex
  • Madde miktarı : 20
  • Ölçek: 1
  • Yaş Aralığı: > 8 yaşında
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.