Lens Kapağı ile fotoğraf ve video için PULUZ HERO5 Konut Kapak Silikon Koruyucu Kılıf

v86283

Yeni ürün

19.82TL 15.09TL

Etiketler: PULUZ, kapak görüntüler, Ucuz puluz, Yüksek Kalite kapak görüntüler.

1. Yüksek HERO5 için 100% yeni ve yüksek kaliteli silikon kapak, özel tasarım.

2. Kullanımı kolay ve rahat.

3. Esnek ve yumuşak silikondan yapılmış.

4. Yüksek HERO5 toz, leke ve çizik tutmaya yardımcı olur.

5. Her fotoğrafçı ya da açık hava aktiviteleri için iyi bir seçim meraklısı.

4.4 genel Malzeme Silikon Uyumlu Yüksek HERO5 Boyutu*6.5*4cm Ağırlık trans Fusion Paket Vardır Paket İçeriği 1 x Lens kapağı

1 x Durumda

1. Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, ücretsiz kargo, sadece Çin'de ama hiçbir ayrıntı ülkenizde takip bilgileri takip edilebilir. 2. Teslim tarihi son olacak ve hala paketinizi alıyorsunuz,lütfen bize ulaşın ve 10-25 gün teslimat süresini uzatacağız.Eğer hala 10 gün sonra paket almaya devam ederseniz, iade edeceğiz. 2. Eğer kayıtlı nakliye yöntemi istiyorsanız, seçmek Hoş Standart Nakliye veya Çin Sonrası Hava Posta lütfen.

1. İşlem güvenliği, mağaza geçici Tek destek doğrudan online ödeme için. 2. Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra yapılmalıdır, ya da sırasını geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir. 3. Alıcı bilgileri doldururken kişi gibi tüm detaylı bilgileri,adresi,Posta Kodu ve telefon numarası tamamladınız emin olun.

1. express geldiğinde, pls muayene yüz. aldıktan sonra imzalayın. 2. Tüm malları teslim etmeden önce kontrol edilir, Eğer satın memnun değilseniz, bir hafta içinde öğeleri alabilirsiniz ve satın aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle irtibata geçiniz. 3. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteriye geri dönen ve reshipping tüm ücretler için sorumlu olmalıdır. 4. Tüm iade öğeler orijinal koşullarında, kutusu ve aksesuarları dahil olmalıdır. gibi kırık, çizik ve böylece. Lütfen emin olun geri gönderdiklerini ürün ve garanti alternatifler bizim orada bırak,eğer garanti etiket veya ürün iade ya da değişim reddeder olmalıyız. 5. Herhangi bir öğe için geri göndermek yerel post hava posta ile gönderin.

1. Çoğu ürün (Amerika'da örneğin) ithalat vergilerinin ödenmesi veya diğer vergilerine tabi, ve değeri de dahil olmak üzere-diğer ücretler vergisi (KDV) ve diğer vergiler eklendi. Eğer bu geçerli ise, tarh ve sevkiyat ülkenizde ilgili gümrük Dairesi tarafından işlendiğinde belirlenir. Lütfen anlayın ve satın aldığınız ürünler için böyle bir görev veya vergi uygulanabilirliği ve sorumluluk sağlamak ülkenin ithalat politikası kontrol edin. 2. Varsa, geçerli tüm vergileri veya sipariş işleminizin alım fiyatı dahil değildir. Eğer geçerli değilse tarh, o zaman (ve ya üretici ya da tedarikçinin) tek ve yegane sorumluluğumuz onlar senin, ve senin tarafından doğrudan hükümet veya Ürünler teslim edildiğinde kargo şirketine ödenecektir. 3. Yukarıdaki ödeme-sevk vergileri, harçlar ve vergiler 4 (veya üretici ya da tedarikçinin) bizim sorumluluğumuz değil. Bu bizim kontrolümüz dışında olduğundan herhangi bir kargo veya gümrük gecikmelerden sorumlu olmayacağız.

  • Model Numarası: PU190
  • Marka Adı: PULUZ
  • Malzeme: Silikon
  • Yazın: Dava
  • Uyumlu Eylem Kamera Marka: Fotoğraf ve video
  • Paket Boyutu: 15cm x 11cm x 3cm (5.91in x 4.33in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.04kg (0.09lb.)

İlgili ürünler

Trending.