Ücretsiz kargo 500pcs/lot SOP16 74HC595D IC SOP için 74HC595 Shift register SMD-16 SMD LED veya Elektronik IC LCD ekran modülü

v86369

Yeni ürün

155.01TL

Etiketler: kayıt hp, kayıt sistemi, kayıt bilgisayar, Ucuz kayıt hp, Yüksek Kalitede kayıt sistemi, Çin kayıt bilgisayar Tedarikçiler.

SOP16 74HC595D Vardiya kayıt

Veri sayfaları

74HC595

Ürün Fotoğrafları

16-SOIC

Kategori

Entegre Devreler (ICs)

Dizi

74HC

Mantık Türü

Kayıt Shift

PİN Numarası

16

Gerilim Kaynağı

2 V 6 ~ V

(Max)Akım - Suskun

1µA

Fonksiyon

Paralel seri

Çalışma Sıcaklığı

85 -40°C ~ °C

Montaj Türü

Yüzey Montaj

Tedarikçisi Cihaz Paketi

16-SOIC

IC ambalaj listesi: 500pcs 74HC595

1 Gümrük. Öğe için ödenen fiyat herhangi bir gümrük vergisi dahil edilmemiştir.Şirketimizin hedef şirkette herhangi bir görev omuz vermez. 2. En aza indirmek için ya da herhangi bir VERGİ veya KDV veya diğer İthalat Vergileri önlemek için çalışıyoruz,ama ülkenizin politikasına bağlı olarak vergi masrafları garanti edemeyiz. 3.Her ülkede Gümrük İdaresi ülkeleri için tüm postaları kontrol etmek ve maddeler için gümrük ücretleri levy hakkı olan bilgilendirilmelidir. Ve Chantop A. Ş.,ltd herhangi bir ithalat Vergisi/Vergi sorumlu değildir. 1 kargo. Chantop (DHL, FedEx ve EMS Gibi) ünlü express şirket ajanları ile sevkiyat anlaşması imzaladı. Ve bunlardan çok büyük bir indirim alabilirsiniz, sizin için en ucuz gönderi maliyeti sunabilir. Ve Sevkiyat izlenebilir çevrimiçi. Gemi bulur bulmaz sana takip numarasını söyleyeceğiz. 2. Öğeleri ödeme onaylandıktan sonra sevk edilir. 3. EMS,DHL,UPS,FEDEX veya Posta ile öğeleri gemi. 4. Herhangi bir nakliye hizmeti sorumluluğundadır bu kaza ,gecikme ya da diğer konularda sorumlu değiliz. 5. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. 1 ödeme. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 2. Emanet,Kredi kartı,Banka Havalesi kabul ediyoruz. 3. Eğer bize bilgi vermezseniz sadece Va-srhp.org adrese gönderiyoruz. 1 İade Politikası. Eğer mal kusur ise, teslimat 3 gün içinde bize haber verin lütfen.Chantop siparişinizin teslim 7 GÜN içinde iade veya iadesi kabul eder.Teslimat 7gün sonra iade öğeleri onarmak için sadece uygundur. 2. Döner ilk Chantop dönmek için önce kabul edilmelidir.Bir RMA numarası almak için bize iade sürecini başlatmak irtibata geçiniz. 3. Tüm döner yeterli ambalaj malzemesi ile orijinal ambalajı içinde yapılmalıdır. Değiştirilmiş veya yüklü ürün iade/iade kabul edilmeyecektir. 4. RMAs düzenlendiği tarihten itibaren 30 gün için geçerlidir. Süresi dolmuş RMAs dikkate alınmayacaktır. 5. Eğer alıcı iade nakliye masrafları için sorumlu olacaktır. 1 geri bildirim. Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz ve görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2. Eğer ürünlerimizden memnun iseniz,lütfen bize aktif geribildirim bırakın. 3. Herhangi bir olumsuz geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Birlikte sorunları çözmeye çalışacağız. 1 Garanti Politikası. Sattığımız tüm ürünler için 12 ay garanti veriyoruz. 2. Chantop garanti ürünün kendisi sadece kapsar; hakları garanti sadece ürünü yüklü ve doğru kullanıldığında onur duyacağız. 3. Chantop onarım veya uygunsuz kullanımı veya yanlış montaj ile hasarlı ürünleri değiştirmez. 4. Alıcı ortaya çıkan tüm nakliye masrafları sorumludur.

  • Yazın: Ekleme
  • Model Numarası: 74HC595D
  • Ünite Tipi: (500 adet/lot)lot
  • Paket Boyutu: 13cm x 10cm x 10cm (5.12in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.