Büyük Filistin Bayrağı Polyester 150 x 90cm Gazze Filistin Ofis/geçit töreni/Festival/Ev Dekorasyonu Yeni moda

v86377

Yeni ürün

30.11TL 22.91TL

Etiketler: bayrak polyester, Filistin bayrağı, Ev Dekorasyonu, Ucuz bayrak polyester, Yüksek Kalite Filistin bayrağı, Çin ev dekorasyonu Tedarikçiler.

Hoş geldin moda ev XZ için farklı boyutlarda, hemen hemen bütün ülkelerin ulusal bayraklar var, Eğer herhangi bir sorunuz e-posta yazmak için tereddüt, mesaj bırakın ya da bize ticaret Müdürü konuşma, zaten bizimle temasa olabilir lütfen varsa. Ayrıntıları saatleri*kuyrugu 90cm/*150cm Rasgele Hata Boyutu: 5 cm'den Ülke: Filistin Malzeme: Polyester Özelliği: Dünya Kupası/ Etkinlik/ Ofis/ Ev Dekorasyon vb Ambalaj: 1 adet/ opp torba Boyutu: izleyin. Dikkat: 1. Minimum sipariş Miktar , sadece 1 adet sipariş edebilirsiniz. 2. Bazı stiller Hariç nakliye Politikası tanıtım için ücretsiz kargo olarak işaretlenmiş. Diğer Ürünler: Sipariş 100 $daha az nakliye ücreti ödemek gerekir. Çin Hava posta yoluyla daha fazla 100$, ücretsiz kargo sipariş. 3 express şirket bu tür gibi UPS veya DHL ile sipariş 200 dolardan fazla, ücretsiz kargo (bir şey). Herhangi bir sorunuz varsa veya yardıma ihtiyacınız Olduğunda Bize ulaşın: e-Posta, Ticaret Müdürü veya Mesaj yoluyla bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. En kısa zamanda size cevap vermeye çalışacağız. İşbirliği ve anlayışınız için teşekkürler.

************NAKLİYE:************1** . Zaman hazırlamak: çeşitli emirler her gün göre sipariş hazırlamak için 2-3 gün gerekiyor. 2. Doğrudan fabrika, biz iyi fiyat ve yüksek kalite ve hızlı üretim ile. Düşüyor ve Toptan kabul edilebilir,Eğer sipariş büyük, fiyat hesaplamak için lütfen bizimle iletişime geçiniz, EMS teklif veya ücretsiz nakliye DHL olabiliriz. Eğer nakliye express, lütfen bir mesaj bırakın unutmayın seçerseniz, bu hızlı kargo için gereklidir. Rusya ve Ukrayna Arkadaş Arkadaş: pls No(Daire( ilk,orta ve son adı) tam adınızı ve doğru adresi bırakın. Sokak, Şehir, Bölge ve ülke)ödeme yaparken

*************Geri bildirim:*************1* . Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, siparişinizi ayrıntılı değerlendirme için olumlu geribildirim ve 5 yıldız ve 5 yıldızlı bırakın lütfen. Bir zamanlar ikimiz 5 yıldız ekran göster, bir sonraki sipariş için biraz İNDİRİM verecektir. 2. Eğer SNS veya Facebook üzerinde ürün bağlantımız paylaşırsanız, bir sonraki sipariş için bir hediye vereceğiz. 3. (3-4 yıldız) nötr ya da negatif (1-2 yıldız) feedback ayrılmadan önce eğer ürünlerimiz memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın. % 100 sizin için herhangi bir sorun slove biz garanti ediyoruz. 4. Bize olumsuz geribildirim bırakarak veya site üzerinde herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce e-posta gönderin. İletişim sorunlarını çözmek için en iyi yoldur.

  • Bayraklar & Pankartlar Malzeme: Polyester
  • Bayrak Direği Malzeme: NO
  • Kullanımı: Dekorasyon
  • Yazın: Baskılı
  • Marka Adı: Candiway
  • kumaş: Polyester
  • Model Numarası: Filistin bayrağı
  • Stil: Asılı
  • Paket Ağırlık: 0.09kg (0.20lb.)
  • Paket Boyutu: 6cm x 7cm x 1cm (2.36in x 2.76in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.