Yüksek Quaty Tam Otomatik Kuluçka Yumurta Tepsisi 56 Yumurta Kuluçka Yeni Kuluçka Ekipmanları

v86701

Yeni ürün

136.49TL

Etiketler: Ekipman, Ucuz ekipman, Yüksek Quaty Tam Otomatik Kuluçka Yumurta Tepsisi 56 Yumurta Kuluçka Yeni Kuluçka Ekipmanları.

Yüksek Quaty Tam Otomatik Kuluçka Yumurta Tepsisi 56 Yumurta Kuluçka 110 V / 220V Yeni Kuluçka Ekipmanları

[ Brüt ağırlık ]: 1,2 kg

52 [ boyut ]: *17 cm 19*

[ Adet]: 1 adet

[ durum ] : yeni

[ Gerilim] : 110/220V

Uygulama: 48/56/96/112 yumurta kuluçka, HT-48, HT-56, HT-56A, HT-96,HT-mini 112 her türlü kuluçka makinesi, el yapımı kuluçka makinesi

Tüm müşterilerine daha iyi bir alışveriş deneyimi olan kalite, kaliteli mal sağlamak için söz veriyoruz umut ediyoruz,Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun değilseniz, bize yazın lütfen, size yardım edeceğiz,sen en iyisi bir çözüm ver! Mutlu bir alışveriş diliyoruz! ! !

-diğer parça-

1-nakliye detayları.Madde 48 saat içinde temizledi ödeme aldıktan sonra sevk edilecektir. Pazar günleri ve diğer resmi tatillerde gemi değil .. 2.İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. 3.Sistemde alıcılar özel notlar dışında sol adresinizi göre ürün gönderiyoruz. 4 Aliexpres öğeleri satın aldığınızda adresin doğru olduğundan emin olun.Çin Post tarafından Sevk edilen A.: 15 - 39 gün aşağıdaki gibidir: nakliye Zaman Ulaşım Modları bağlıdır ve farklı ülkelerin Ulaştırma Mesafe, teslimat Süresi Tahmini. B. Rusya express veya daha fazla 800 g (ağırlık): 8-38 gün SPSR. Rusya Müşteri Lütfen not: Paket 800 g fazla, Rusya express tartı-ulaşım modu seçin SPSR!Az 800 g, satıcı tartı paketinizi Finlandiya Post veya China Post göndermek için seçecektir. Takip numarası sunuyoruz! Mal aldıktan sonra malları kontrol edin, eğer herhangi bir hasar varsa, bize 24 saat içinde aldıktan sonra geri bildirim lütfen, doğrulamak ve olası C: Finlandiya Gönderen: 15-40 gün en kısa sürede bunu çözecektir. D: EMS tarafından Sevk: 3 - 15 gün. 15-35 gün F taşımacılığı E: Satıcı: Eğer en az $ 7 satın alırsanız, paket takip numarası sağlayabilir, para tasarrufu. 45 gün içinde parsel almak, bize yazın lütfen yoksa, koruma alıcı uzatmak,Eğer 70 gün içinde, hala bize paketi almazsanız ve ya re iade kabul ediyoruz-paket gönder, anlıyor musun lütfen! Normal varış süresi: 15-35 gün Herhangi bir soru İade Garantisi&, bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Nedense satın alma bir değişim ya da bir retun için aldıktan 3 gün içinde bize e-posta lütfen memnun değilseniz. Eğer dönen öğesi(s) herhangi bir şekilde (kullanılmamış) orijinal durumda ve tüm originalpackaging, kılavuzları ve aksesuarları ile birlikte olmalıdır. Alıcı tüm Nakliye Ücretleri Sorumludur. -Hakkımızda - 2011 yılından bu yana Üretici profesyonel yumurta kuluçka makinesi üreticisi. Ana ürün(kapasite 7-154 adet yumurta), (kapasite 352-22000 adet yumurta) endüstriyel yumurta kuluçka yumurta kuluçka makinesi yedek parçaları, tüy yolma makinesi, ploutry freeders, vb kullanılan ev için mini yumurta kuluçka. Sizin memnuniyetiniz odaklanmıştır. Eğer herhangi bir sorunuz varsa veya herhangi bir yardıma ihtiyacınız serbestçe bize ulaşın. Eğer ürünlerimiz ile ilgilenen varsa, daha fazla bilmek için resme tıklayın.

  • Malzeme: Plastik
  • Marka Adı: PAİDUOJİ
  • Özellik: Otomatik olmayan
  • Yazın: Kuşlar
  • Boyutu: M
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 52cm x 19cm x 17cm (20.47in x 7.48in x 6.69in)

İlgili ürünler

Trending.