Eller ve sarkaç sürücü birimleri ile Müzik Melodi Kutusu Plastik Kuvars mekanizması ile güç Sessiz Hareket Saat Aksesuar Kitleri DİY

v86860

Yeni ürün

246.23TL

Etiketler: saat aksesuarlar, quartz sarkaçlı saat hareket, Kuvars saat hareket, Ucuz saat aksesuarları, Yüksek Kaliteli kuvars sarkaçlı saat hareket, Çin kuvars saat hareket Tedarikçiler.

Sadece iki 1.5 V Karbon-çinko piller dahil değildir her ay (normal sıcaklık) Pil Kutusu 116*110 mm,Toplam uzunluğu 15,2 mm eksen,Vida ekseni uzunluğu 9.1 mm Hareketi kutu malzemesi: malzeme hareketi içinde Plastik Parçalar: Bakır tel ve Plastik Saat el Malzeme: Alüminyum Kadran Fiksasyon: Merkez Vida İkinci el hareketi: süpürme ikinci el Hassasiyet: ±30 saniye İçinde sapma müzik kutusu ve sarkaç sürücü birimleri ile Kuvars saat hareketleri Boy marka: Güç Model Numarası: 302 Adı::. Alkalin pil,Şarj edilebilir pil kullanmayın lütfen,hareket zarar verir. İçin: Prepair orjinal saat,DİY saat Kullanılan GuangDong, Çin (Anakara) Ambalaj: Basit ve Güvenli ambalaj Parçalar: Somun ve Saat elleri Özelliği: Sessiz Kökenli hareketi Net Ağırlık: 135 g Yer:

Basın bir kez"SET"düğmesini,melodi saat Sonra Ayar Düğmesi Zil Saati Bir saat ileri,ama basın sonra bir kez"SET",4x4 modu zaman ayarlandıktan sonra doğru ilk bir saat boyunca çalışmayacak ürün Fotoğraf)AYARLAYIN.Ancak,bundan sonra düzgün çalışır. (Şimdi 25,chime sadece 11 üzerinde çalışan:00,10:25~10:59 bu dönemde çalışma değil 10:)

b)MODU:Melodi seçin

Ave Maria + 00 dk Çarpıcı-AVE MARİA.

Westminster + 00 dk; 15,30 ve 45 dk 1 / 4,2 / 4,3/4 Westminster sırasıyla Çarpıcı 4x4 WESTMİNSTER.

Westminster + 00 dk Strinking-WESTMİNSTER.

00 dk-BİM BAM:Bim Bam.

(örn:Bim Bam,vb 1 saat,Bim Bam saldırı 1;2 saat,2 vuruş.)

Saat eğer grev düzgün ayarlanırsa otomatik olarak 10:00 PM 5:59AM için kapanır (not:.)

C)BİRİM:seçim için saat elleri birkaç çeşit var, seç ve sizin gibi ve saat uygun ne için not bırakın Döner ses, bu ne bir not varsa,Eğer Sarkaç gerekiyorsa rastgele eller göndereceğiz,resimde yükleme için Talimat almak için tıklayın

Sadece bu mevcut ekipman fit altında 1.5 V Karbon-çinko pil , yüksek akım pilleri kullanmayın Lütfen,şarj edilebilir piller,hareket zarar verir. Bildiğimiz gibi,piller hava ulaşımı çok Limitleri var,daha sorunsuz nakliye yapabilmek için, piller Saat el yüklemeden, sadece eksenine dikey olarak saat el basın,el büküm gerekmez Zaman paket dahil değildi. Üç el kontrol,birbirimizi,ilk üç eller noktası 12 ve üç el akıcı bir şekilde hareket karşılamak RİTİM dünyanın en iyi kuvars saat hareketleri biridir split eğer dikkat çekmek ayarlamak zaman,şimdiki zaman,tekerlek dişli ayarlamak ,süper iyi bir zaman tutmak ve doğru pil kullanımı ve doğru saati elle yüklemek daha az bakım gerektirir ve sessiz hareket ,görüşmemişler emin olun bu iş çok Perakende ambalaj Hareketi iyi bubble wrap sarılmış ve elleri her iki yastıklı zarf içinde dikdörtgen elektrik boru (kısa boy) sağlam bir plastik kutu içinde paketlenmiş memnun olacaktır. Eğer öğe olarak Hoş resmi tatiller Ödeme sadece sipariş aldık onayladıktan sonra satıcıya çıkacak online ödeme Escure dışında ödeme onaylandıktan sonra sipariş için 48 saat Sevk İrsaliyesi 48 Saat açıklanmayan toptan ambalaj her öğe üzerinde/koli Kalite ve Hizmet 100% Kalite Garantisi %100 Para iade Garantisi ve ücretsiz iade nakliye 500pcs.

Gönderi:

Bir sipariş verdiğinizde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. Ödeme tamamlandıktan sonra 2 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Verir:

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

Eğer herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan sonra 15 gün içinde iade ederseniz size iade edeceğiz. Ancak, alıcı emin döndürülen öğeler özgün koşulları içinde olduğundan emin olun gerekir. Eğer öğeleri iade edildiğinde hasar veya kayıp varsa, alıcı bu tür bir hasar veya kaybından sorumlu olacak ve alıcı tam bir geri ödeme vermeyecektir. Alıcı hasar veya kayıp maliyeti kurtarmak için lojistik şirketi ile bir dava dosyası için çalışmalısınız.

Alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olacaktır.

Garanti Ve Bakım:

1 aylık ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 15 gün içinde değiştirilmesi için isteyebilir . Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

Bu Ritim Hareketi destek 1.5 V Karbon-çinko piller sadece, eğer alıcılar Hareketinin iç kısmı zarar verebilecek diğer yüksek şarjlı pil kullanın,değiştirme ve bakım teklif edemez

Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş adresi ve lojistik yöntemi onaylamak lütfen. Sonra lojistik şirket için öğeleri ver, bize takip numarası gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

  • Marka Adı: yurudder
  • Model Numarası: Üç yüz İKİ
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 25cm x 25cm x 12cm (9.84in x 9.84in x 4.72in)

İlgili ürünler

Trending.