Çocuklar için ücretsiz nakliye Kostüm Karayip Elbise Cosplay Giyim seyreden infantil Korsanlar Fantasia Korsan Kostümleri

v86899

Yeni ürün

111.11TL 91.08TL

Etiketler: çocuklar için kostüm, çocuklar için kostüm çocuk, çocuklar için çocuklar kostüm, Ucuz kostüm çocuklar, Çocuklar için yüksek Kaliteli kostümleri çocuklar, Çin çocuklar Tedarikçiler için kostüm.

Biz Dünya çapında Gemi .

Biz nakliye yolu: Çin Sonrası, HongKong Sonrası, (Aramex, ZTO) Singapur Post, ePacket, EMS, DHL, TNT, UPS, FedEx, Özel Hat, vb.

Eğer APO/FPO veya PO eğer. Kutusu adresi Sadece China Post, HongKong Post, Singapur Post, ePacket ve EMS, kullanamazsınız DHL, TNT, UPS, FedEx ile gönderi yapabiliriz.

Çoğu Ücretsiz nakliye öğeleri (80-100usd, ağırlık 2.0 Kg altındaki değer) Çin Çin Post Posta ile gönderilen, 15 ila 25 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak.

Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 30 iş günü kadar sürer olabilir.

Genellikle, Eğer ürün değeri 80-100usd daha yukarıda ise, express tarafından dışarı gemi gibi EMS (Aramex, ZTO), DHL, TNT, UPS, FedEx, Özel Hat vb gibi olacağız.

Tüm malları teslim etmeden önce kontrol edilir, Eğer satın memnun değilseniz, bir hafta içinde öğeleri exchange ve lütfen satın aldıktan sonra 3 gün içinde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez, bu dönen ve reshipping tüm ücretler için sorumlu olun lütfen.

Tüm iade öğeler orijinal koşullarında, kutusu ve aksesuarları dahil olmalıdır. Hataları yaptı adamlar garanti edilmez, böyle kırık, çizik ve benzeri gibi.

Herhangi bir öğe için geri gönderin ve takip numarasını bize bildirin, EMS veya yerel posta ile gönderin.

Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir.

Tam ödeme onaylandıktan sonra 5-7 iş günü içinde mal göndereceğiz. Eğer ödeme yoksa, sipariş otomatik olarak kapalı olacaktır.

Rus müşterilerimiz bize alıcının tam adını vermeniz gerekir.

2kg az mallar için Çin Yazılan Havayolu ile sevkiyat 15-25 iş günü içinde. Eğer acilen öğe gerekiyorsa, hızlı kargo için bizimle irtibata geçiniz.Sizin için ekspres nakliye maliyeti hesaplanır. Express kargo gelmek üzere 3-7 gün sürer.

Alipay burada kabul ediyoruz

Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir .

Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra yapılmalıdır, ya da sırasını geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

Lütfen alıcı bilgileri doldururken kişi, Adres, Posta Kodu ve telefon numarası gibi detaylı bilgileri tamamladınız emin olun

3 ay Garanti. Güven ile satın alabilirsiniz.

Eğer öğe aldığınızda memnun kalmazsanız, 14 gün içinde geri değiştirme veya para için geri gönderin. Onu iade önce benimle irtibata geçin.

Eğer madde 3 ay içinde kusurlu ise, kusurlu madde aldıktan sonra bir değiştirme veya para iadesi teklif ekstra bir ücret almadan göndereceğiz.

Eğer madde 3 ay sonra kusurlu ise, yine bize geri gönderebilirsiniz. Kusurlu madde aldıktan sonra yeni bir tane göndereceğiz. Ama ekstra nakliye ücreti ödemek zorunda.

Kendi dükkanını tüm öğeleri satmak.

Müvekkilin emri aldıktan sonra, mağazalarında sipariş edebilirsiniz, doğrudan istemci adresinize öğe yollayabilirsiniz.

Siparişinizi bize müşteri teslimat adresi ve telefon numaranı bırak ve bize doğru isteklerini söyle.

Eğer nakliye zaman içinde yok varsa, çekinmeden bizimle irtibata geçiniz. Senin için Postane ve gümrük ile kontrol edeceğiz. Çünkü bazen trafik sıkışıklığı ya da uçuş için gecikecektir. Bize anlaşmazlık açmayın lütfen, göndermeyi veya herhangi bir kayıp madde için geri ödeme sorumluluğu alacağız.

Eğer bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz, lütfen bize 5 yıldız geribildirim.

Herhangi bir sorun veya işlem herhangi bir tür geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz ile ilgili soru varsa.

Tüm e-Postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, lütfen yöneticimiz e-posta ya da şikayet kızıyor Lütfen.

Dükkanımdan Mal Satın Alma Tadını Çıkarın!

  • Boyutu: S, M, L, XL, XXL
  • Öğe Türü: Ayarlar
  • Bileşenleri: Eşarp
  • Karakterler: Klasik Cadılar Bayramı Kostümleri
  • Kaynak: Çocuk korsan Kostümü
  • Özel Kullanım: Kostümleri
  • Malzeme: Polyester
  • Cinsiyet: Unisex
  • Model Numarası: Korsan-B
  • Kaynak Türü: Orijinal
  • Bölüm Adı: Çocuklar
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.