Lexmark Color Jetprinter i3/Z13/Z23/Z25/Z33/Z35/Z515/iş istasyonu Serisi göndermek için 16 26 Mürekkep Kartuşu için 1set fotoğraf kartuşlarını 10N0026

v86973

Yeni ürün

113.17TL 95.06TL

Etiketler: fotoğraf kartuşlarını lexmark, lexmark z600 kartuşları, 23 lexmark kartuş, Ucuz lexmark fotoğraf kartuşlarını, Yüksek Kaliteli iş istasyonu kartuşları lexmark, Çin lexmark 23 kartuşu Tedarikçileri.

Lexmark için yeniden üretilmiş Mürekkep Kartuşu 16: 26

Türü : yeniden üretilmiş Mürekkep Kartuşu

Tam mürekkep ile mürekkep:

Uyumlu yazıcı:

Paket içeriği:

Lexmark için 1set 2 adet Mürekkep Kartuşu yeniden üretilmiş

Alıcı Uyarılar:

1. Tüm marka adları ve ticari markalar kendi sahiplerinin malıdır ve burada yalnızca açıklama amaçlı adlandırılır.

2. Göndermeden önce her ürün test, 100% çalışma garanti ediyoruz. Eğer ürün kullanmaya başlamadan önce herhangi bir istek veya sorunuz varsa bize ulaşın, ilk anda size yardım etmek için hazırız.

3. Doğru telefon numaranızı sipariş zamanında teslim sağlamak için doldurun lütfen. Rusya Federasyonu tüm alıcılar tam adı doldurulmalıdır, veya, sipariş almak mümkün olmayabilir.

4. Teslim ve resimde görülen tüm ürünler(ürün toplu, etiket, chip desen, ambalaj) bazı küçük farklılıklar olabilir. Resimler sadece referans içindir, ama tüm sevk ürünümüz malzeme ve işçilik karşı+ sınıf kalite düzeyinde ve %100 garantilidir. Haber vermeden. Daha fazla bilgi için, lütfen bize danışın.

5. Bizden satın aldığınızda, yazıcı model numarası aynı olsa da, kartuşun çip farklı pazar için aynı olduğundan emin kartuş model numarası yazıcınızda kullandığınız (OEM kodu) bir maçta, eğer Mürekkep Kartuşu eşleşmiyor eğer işe yaramazsa olun, lütfen.

6. Eğer ödeme sonra teslim süresi içerisinde siparişinizi teslim etmezseniz, ya da normalde güncelleme sevkiyat bilgilerini görmek, bize ulaşın lütfen. Sevkiyat takip ve en kısa sürede geri arayacağız. Ve başarılı bir şekilde ulaştırmanız kadar sana teslim süresini uzatacağız. SSS:

Q: Ne yeniden üretilen mürekkep kartuşları ve neden bunları satın alıyor?

Bu eskiden üretilmiş ve üçüncü parti bir tedarikçi tarafından doldurulmuş elektronik test edilmiş, temizlenmiş, yeniden kullanılan kartuşları vardır. Tüm kartuşları karşılamak için ya da maliyet kısmını OEM marka aşmak için test edilmektedir. Çevre kullanılmış kartuşları çöpe gitmez de, yeniden üretilmiş kartuşları satın yardımcı olur.

Mürekkep kartuşları OEM s: Uyumlu veya yeniden Üretilmiş Mürekkep Kartuşu ve ekonomik bir alternatif. Uyumlu veya yeniden üretilmiş Mürekkep Kartuşu tüm OEM teknik özelliklerine göre üretilmektedir ve muadilleri OEM ile aynı sayfa verimi eşittir. Kullanmak kartuş, elektronik test teftiş, tüm yıpranmış değiştirilmesi gereken tüm parçalar yerini cludes özellikler, süreci OEM geri dönüşümlü olan tüm mürekkep kartuşları ve baskı kalitesi için mürekkep kartuşu test. Mürekkep kartuşları tüm 100% garantilidir.

  • Kartuş Durumunu: Tam
  • Marka Adı: YOTAT
  • Uyumlu Marka: Lexmark
  • Özellik: Yeniden İmal
  • Yazın: Mürekkep Kartuşu
  • Model Numarası: Lexmark 16 26
  • Toplu Ambalaj: Evet
  • Ünite Tipi: (2 adet/lot)lot
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Paket Boyutu: 15cm x 15cm x 15cm (5.91in x 5.91in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.