WİFİ Kontrolü Haftalık 110 AC Termostat Fan Coil Oda Programlama-240 V 2A Akıllı Merkezi Klima Sıcaklık kontrol

v87121

Yeni ürün

314.61TL 267.42TL

Etiketler: hava durumu denetleyicisi, Kontrol, kontrolü akıllı, Ucuz klima denetleyicisi, Yüksek Kalite kontrol, Çin kontrolü akıllı Tedarikçiler.

Açıklama

WİFİ Kontrolü Haftalık 110 AC Termostat Fan Coil Oda Programlama-240 V 2A Akıllı Merkezi Klima Sıcaklık kontrol

Termostat modeli Tanımı

A1: İki boru: Kontrol fan coil ünitesi ve iki kablolu motorlu vana. (Oda sıcaklığı ayar eriştiğinde, her ikisi de kapanır)

A2: İki boru: Kontrol fan coil ünitesi ve iki kablolu motorlu vana. (Oda sıcaklığı ayar ulaştığında, vana kapanır ama fan düşük hızda dönecek)

B:/İki boru: Kontrol motorlu damper kapalı

C: İki boru: Kontrol fan coil ünitesi ve üç motorlu vana kablolu

-10 V motorlu vana M: İki boru: Kontrol 0

Fan coil ünitesi ve iki kablolu ısı Kontrolü ve serin vana motorlu E: Dört boru:

T: Saat

L: Arka Işık

P: Haftalık programlanabilir

N: RS 485 / MODBUS protokolü iletişim

K: Wc

E: Eeternal sensörü

W: Wifi

P ve N Aynı anda uyumlu değil

Ürün hakkında

1. Akrilik lens parmak çizik önlemek için

2. Dokunmatik Düğmeye basit bir işlem yapar

3. Arka ışık, kolay geniş ekran okuma, karanlıkta bile

4. Tek tuşla sıcaklık kontrolü herhangi bir zamanda programda geçersiz kılar

5. Hassas konfor kontrol Düzeyi 1 Santigrat Derece içinde sıcaklık tutar ayarlayın

6. Güç kapalıyken verileri bellek

7. Kolay kurulum

8. / Konfor amacı elde etmek için ısı ayarı kapalı oda sıcaklığının karşılaştırılması ile klima uygulamalarında fan ve vanalar kontrol etmek için tasarlanmış ve enerji tasarrufu

9. (Wifi), mobil uygulama veya bilgisayar tarafından kontrol edilen uzaktan

İndüktif 110 genel Malzeme PC Sensörü NTC Doğruluk +-1 Santigrat Derece Zamanlama Hatası Güç Tüketimi Güç Kaynağı-240 V 50 / 60 Hz Yük Akımı 1A (), 2A (Direniş) Boyutu 86 mm x 86 mm x 13.3 mm Ağırlık 163g

Resimleri

1 kargo. Çin Post Olağan Küçük Paket Artı sadece Çin ve ülkenizde ayrıntılı izleme bilgileri takip edilebilir. 2. Nakliye yöntemi için EMS, DHL, UPS, TNT veya Havayolu sağlanır. 3. Ülke ve farklı nakliye yolu seçmek için ücretsiz kargo: Ücretsiz kargo. Ayrıntılar için Nakliye ve Ambalaj listesini kontrol edin. 4. 3-7gün teslim süresi: EMS, UPS, DHL, Fedex ve TNT. Nadir durumlarda, sıkı özel biraz daha uzun mesafeleri teslim süresi olun, lütfen sabırlı olun. 5. Herhangi bir nakliye hizmetinin sorumluluğunu herhangi bir kaza, gecikme ya da diğer konularda sorumlu değildir. 6. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcı sorumluluğundadır. 7. Sipariş işleme için lütfen ADRESİNİZİ kontrol ediniz. 8. Herhangi bir soru ile bizimle Temas kurmaktan çekinmeyin, cevap tatmin edici size sunuyoruz.

1 Görev Ve Vergiler. Çoğu ürün (Amerika'da örneğin) ithalat vergilerinin ödenmesi veya diğer vergilerine tabi, ve değeri de dahil olmak üzere-diğer ücretler vergisi (KDV) ve diğer vergiler eklendi. Eğer bu geçerli ise, tarh ve sevkiyat ülkenizde ilgili gümrük Dairesi tarafından işlendiğinde belirlenir. Lütfen anlayın ve satın aldığınız ürünler için böyle bir görev veya vergi uygulanabilirliği ve sorumluluk sağlamak ülkenin ithalat politikası kontrol edin. 2. Varsa, geçerli tüm vergileri veya sipariş işleminizin alım fiyatı dahil değildir. Eğer geçerli değilse tarh, o zaman (ve ya üretici ya da tedarikçinin) tek ve yegane sorumluluğumuz onlar senin, ve senin tarafından doğrudan hükümet veya Ürünler teslim edildiğinde kargo şirketine ödenecektir. 3. Yukarıdaki ödeme-sevk resim, harçlar ve vergiler (veya üretici ya da tedarikçinin) bizim sorumluluğumuz değil. 4. Bu bizim kontrolümüz dışında olduğundan herhangi bir kargo veya gümrük gecikmelerden sorumlu olmayacağız.

1 garanti ve İade. Sadece arızalı ürün değişimi sunulacak. 2. Arızalı ürün 30 gün içinde sipariş tarihinden itibaren iade edilecektir. 3. Ürününüzü aldıktan sonra iade işlemi için 7 iş günü sürebilir kadar sürebilir. Cep telefonu Yapay zarar vermediğinden emin olun ve cep telefonu almak dışında ne'ot. İade nakliye Alıcı tarafından ödenir. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü ve# po için belirli bir neden bize vermeniz GEREKİR. 4. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM KAZANAN TEKLİF TUTARINI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, olacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. 5. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

1 Bizimle Temasa Geçin. Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz. Bu yüzden görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Bir kez öğe aldık, bu öğeleri aldığınızı bize bilgi verecek gibi bize geri bildirim bırakın lütfen. Ayrıca pozitif aynı gün geri bildirim vererek cevap vereceğiz. 2. Bizim öğeler memnun iseniz. Lütfen bize olumlu geribildirim bırakın ve arkadaşlarınıza en iyi hizmet, en kaliteli ürün tanıtmak. 3. Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bize ulaşın. Seninle herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız

  • Paket: Evet
  • Kullanın: Klima
  • Marka Adı: haweel
  • kanal: 2
  • Model Numarası: klima termostat
  • Kablosuz İletişim: WİFİ
  • frekans: RS 485 MODBUS protokolü iletişim
  • Paket Boyutu: 12cm x 9cm x 6cm (4.72in x 3.54in x 2.36in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.29kg (0.64lb.)

İlgili ürünler

Trending.