MOBİL 6 Kare Madencilik Araba Kamyon ATV Forklift tekne lambaları x1pc için kullanılan çalışma ışık 3 x 3 5leds Mini traktör 12 V 24 V Led ışıkları led

v87158

Yeni ürün

40.47TL

Etiketler: ışık çalışma açtı, ışık, led ışık, Ucuz çalışma ışık led, Yüksek Kaliteli ışık, Çin led ışık Tedarikçiler.

MOBİL 6 Kare çalışma ışık 3 x 3 5leds 12 V 24 V Mini İncelemesi Araba Kamyon ATV Forklift tekne x1pc Ürün Açıklaması: Parça Numarası: KR3152 LED Gücü: 15Watt LED İşletim Volt:10-30Volt DC 5 adet*1200 lümen Epistar Renk Sıcaklığı Işık çıkışı LED 3w yüksek yoğunluklu:6000K Çalışma Sıcaklığı -40°C~80°C su Geçirmez oranı:IP 67 Işın:30° Spot ışın , 60 ° Sel kiriş Malzeme: Dİiecast alüminyum gövde Montaj: Alüminyum Alaşım braketi lambaları için kullanılan traktör ışıkları Led. Lamba bağlantı ayağı & Montaj Donanım 1 adet 6 Kare 3 x 3, NOKİA Led Traktör Çalışma Işığı KR3152 1 Set LENS:PC Konut renk: Siyah, 30000 saat yaşam süresi Ambalaj Bilgileri. Uygulama: Mühendislik araçları: ekskavatör, dozer, yol silindiri, Buldozer, vinç ve madencilik kamyon vb. Özel araçlar: İtfaiye, p'olice arabaları, kurtarma aracı, iletişim aracı, askeri komuta araç vb. Off-Karayolu taşıtları: Atv, SUV, kamyon, forklift, trenler, tekne, otobüs, ve tanklar Ürün Özelliği: 3W/pc yüksek yoğunluklu Epistar Cips, İyi Lümen. Kamyonlar,arabalar ve diğer araçlar Farklı boyutlarda farklı farklı yerlerde yüklü seçim için geçerli. geniş çalışma voltaj aralığı:. Enerji verimli ve Uzun ömürlü motor başlangıç olmadan uzun süre çalışır: fazla sıradan gelişmiş LED ampuller, daha fazla 30.000 saat ömrü Su geçirmez ve anti-Mini 3 x 3 çalışma ışığı Diğer Resim led ayarlanabilir montaj aksesuarları ile Kolay Kurulum aşındırıcı:

Lamba Montaj Dirsekleri & Montaj Donanım 1 adet 6 Kare 3 x 3, NOKİA Led Traktör Çalışma Işığı KR3152 1Set.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle temasa sizden isteğimiz çok önemlidir.Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. tamirci ya da süresi dolmuş bir garanti ile eşyalar değiştir yok. Yukarıda listelenen tüm politikaları için hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz. Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, birkaç dakika sonra yeniden deneyin Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır lütfen bekleyiniz. Tüm maddenin Temel 3 Ay Satıcı Garantisi vardır,Eğer madde 3 Ay içinde kusurlu olursa,Kusurlu madde aldıktan Sonra kargo ücreti dahil olmak üzere yedek withour ekstra Şarj Cihazı () sunacak. Eğer madde 3 Ay sonra Kusurlu ise,Alıcılar hala geri gönderebiliriz,Garanti için tedarikçiler veya Fabrikada irtibata geçeceğiz.Alıcılar yerine öğeyi göndermek İçin Nakliye ücreti ödemeniz Gerekebilir. Eğer Varış öğe DOA(Ölü ise),Alıcı 14 Gün içinde iade edebilirim,DOA madde aldıktan sonra Yeni bir madde ile değiştirilir. Geri öğe göndermeden Önce lütfen bizimle İrtibata geçiniz. Tüm maddenin sadece değişim için iade edilebilir. Alıcı DOA veya hatalı dönüş de dahil olmak üzere tüm iade nakliye için sorumluluk vardır. 1.Teslim Süresi aşağıdaki gibidir: Ülke Yaklaşık olarak anılır. Teslim süresi Amerika Birleşik Devletleri 4-15 iş günü Yeni Zelanda / Avustralya 146 iş günü Kanada /Avrupa Normalde, açık hava çalışma günleri ama bazen Özel Muayene nedeniyle 20 gün sürer. Güney Asya / Orta Doğu Normalde 10-15 gün ama bazen Özel Muayene nedeniyle 30 gün kadar sürer. Brezilya / Güney Amerika / Rusya Normalde 15-30 iş günü ama bazen Özel Muayene nedeniyle 60 gün kadar sürer. 2. Ödeme doğrulandıktan sonra 24 saat içinde veya 48 saat içinde teslim edeceğiz . 3. Öğeyi gemi olacak adres bilgileri türetilir. Alıcı emin nakliyat adresi yanılmaz olduğundan emin olmalıdır. 4. Eğer mal almak istemiyorsan, lütfen bize ulaşın,en iyi biz sorunu çözmek için çalışacağız.

  • Işın Açısı: spot
  • Led Çipi Üreticisi: Epistar
  • Pozisyon: Orta
  • Marka Adı: Gdcreestar
  • Renk Sıcaklığı: 6000K
  • Harici Test Sertifikasyon: CE
  • Giriş Koruma: Yedi BİN
  • Yazın: İş Işık
  • Watt: 15W 3W/PC Epistar Chips
  • Derece: 60degree nokta ışın, Sel ışın 30degree
  • Lümen: 1200Lumens
  • Çalışma Sıcaklığı: -40 - +80 Derece
  • Paket Boyutu: 14cm x 11cm x 7cm (5.51in x 4.33in x 2.76in)
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.