Hayvanın kafası yaratıcı dekoratif kanca reçine el sanatları tek geyik kafasını duvara asılı kapı duvar arkasında kanca.

v87197

Yeni ürün

116.60TL 93.28TL

Etiketler: kanca kapı, Asma Kancası, kapı kanca, Ucuz kanca kapı, Yüksek Kaliteli asma kancası, Çin kapı kanca Tedarikçiler.

Kapı duvar arkasındaki hayvanın kafası yaratıcı dekoratif kanca reçine el sanatları tek geyik kafası duvarda asılı kancalar

Not: adresinizi emin olun,telefon numarası ve tam adı ulaşabilirsiniz. Eğer sipariş gereksinimleri varsa,lütfen mesaj bırakın. Gönderi: 1.Genel olarak Çin post veya HongKong post air gönderi kullanacağız, uzun bir zamana ihtiyacı olabilir,ama fiyatı ucuz, lütfen sabır gerek. Tüm Ücretsiz nakliye Çin Post posta demek. Lojistik ihtiyaçlarına göre daha hızlı, ayrıca requirment nedeniyle daha hızlı express teklif,ama ekstra ücrete ihtiyacımız olacak . Eğer büyük sipariş de hızlı lojistik kullanıyoruz. 2.Parsel göndermek ve biz en kısa sürede size takip numarasını göreceksiniz. 3.Bazen 4-7 hafta sıkı gümrük muayene nedeniyle alacak. 4.Alıcı ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi veya görev sorumludur. 5.Bizim fiyatımız vergiler dahil değildir, bu yüzden düşük değeri ile "hediye" veya "örnek" olarak ilan edeceğiz. Geri bildirim: 1. Sizin memnuniyetiniz bağlı olarak başarılı olduk. Bu nedenle, görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2. Eğer bizim öğeler memnun iseniz, bize(Beş Yıldızlı) olumlu geribildirim bırakın lütfen. 3. Aldığınız ürünler için herhangi bir sorunuz varsa, zaman içinde lütfen bizimle irtibata geçiniz her zaman size yardımcı olacaktır. Herhangi bir negatif geri bildirim bırakmak veya bu sitede herhangi bir anlaşmazlık açmadan önce bize econtact lütfen. Renk farkı hakkında: Sitemizde ürün ürün hediye İpuçları gerçek renk olarak yakın, ama farklı ışık ve görüntü bir malın, belirli bir renk var, lütfen beni affet.

  • Yazın: Hooks Ve Raylar
  • Malzeme: Silikon
  • Kullanın: Ufak tefek şeyler
  • Marka Adı: KOYARAK
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Paket Boyutu: 25cm x 30cm x 20cm (9.84in x 11.81in x 7.87in)
  • Paket Ağırlık: 0.35kg (0.77lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.