Erkekler İçin Unisex Elastik Spor Saç Bandı Kadınlar Kafa Bandı Şapkalar Kış Açık Sıcak Kayak Yetişkinler İçin Hairbands Saç Aksesuarları

v8722

Yeni ürün

71.40TL 42.87TL

Etiketler: hoş, Va-srhp.org, online alışveriş, Otomotiv, Telefon & Aksesuarları, Bilgisayar Ve Elektronik, moda, Güzellik Ve Sağlık, Ev Ve Bahçe, Oyuncaklar Ve Spor, Düğünler & Olaylar.

Daha fazla şapka ve aksesuarlar için Mağaza kontrol edin!!!

Yepyeni ve Hiç kullanılmamış * durumu.

Açık Spor Soğuk havalarda sizi korumak *

* Yumuşak, Sıcak ve Rahat Malzeme

Boyut: 11 cm x 22 cm, Gerilebilir, bir boyut uygun en yetişkin.

Sevgili alıcı, Nedeniyle manuel ölçüm için, 1-2 cm hata olabilir. Nedeniyle farklı monitör Renkler değişebilir. Lütfen anlamak lütfen, teşekkür ederim! Alipay burada kabul Ediyoruz ödeme Yöntemi. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. Sipariş 7 GÜN içinde ödeyin. Nakliye Açısından Biz Dünya çapında Gemi, APO / FPO hariç. Öğeleri Çin Hava posta ile sevk edilir, 10-35 iş günü Teslim süresi içinde hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, 35 iş günü kadar sürer olabilir ülkelerin çoğu ulaşmak. (Eğer kargo gecikmesi halinde) teslim Süresi lütfen teslim tarihini uzatmak için bize ulaşın.Tatil ve çalışma günleri de dahil olmak üzere nakliye zaman. Teslim süresi, hedef ve diğer faktörlere bağlıdır, iş günü sürüyor 40 kadar sürebilir. Servis ve geri bildirim aldığınız zaman ürünlerimiz ile memnun değilseniz, bize iade 10 gün içinde bize ulaşın. İade edilen malların veya yıkanmış geçemez.Alıcı tarafından ödenen (yük), eğer mallarının ikincil satışları etkileyen nedenler iade alıcı varsa, depozitolu teslim etmeyeceğiz. Eğer ürün bize geri verirseniz, ürün tutabilirsiniz. Mal nedenini araştıracağız.Satıcı sebep olursa, size kısmi bir geri ödeme seçeceğiz!Eğer bir nedenle alıcı tarafından neden olup olmadığını, paranızı iade etmeyeceğiz ! Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz diğer Politikalar.Tarifeler önlemek için Ürün Fiyatları daha az bildirilen miktarlarda, alıcı için bir hediye olarak gönderdi dolduracağız. Yerel ülke Gümrük Tarife politikasına tabi lütfen. Ödeme aldıktan sonra OLUMLU GERİBİLDİRİM terk edeceğiz. Eğer bunu aldıktan sonra öğe ile memnun değilseniz lütfen bize ulaşın. Tüm e-postalar 1 iş günü içinde cevap verilecektir. Eğer bizim cevap almazsanız, e-posta gönderdi lütfen tekrar lütfen size en kısa sürede yanıt vereceğiz. Ciddi Alıcı Sadece! Ancak bütün şartları kabul ediyorsanız teklif lütfen. Bizden sonra satın almadan önce ve her zaman temas kurmaktan çekinmeyin; %100 müşteri memnuniyeti için kararlıyız. Mükemmel hizmet ile geri bağlılığımızı sunuyoruz. Olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı Ayrıntılı Satıcı Değerlendirme , tam otomatik işlem yapan herkes için olumlu bir geribildirim ve olumlu tepkiler bizi terk Edeceğiz bizi bırakamazsın Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, içtenlikle umuyoruz. En iyi bizim sizin lehinize sorunları çözmek için çalışacağız. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir ve işinize değer veriyoruz. GÜVEN İLE TEKLİF! Sen nereden olursa olsun, kim olursa olsun, benim Tanrım sensin, tüm sorunları çözmenize yardım edeceğim.

  • Marka Adı: SN.SU.SK
  • Model Numarası: 02-9075-2k
  • Özellikleri: içinde Polar ile
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Boyutu: 22*21cm one size fit most adult
  • Malzeme: Akrilik
  • Stil: moda
  • Yazın: Saç bandı
  • Desen Türü: Geometrik
  • Öğe Türü: Şapkalar
  • Cinsiyet: Unisex
  • Paket Boyutu: 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.06kg (0.13lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.