XT Road için/en iyi Titanyum Cıvata Altın ve Birden fazla Renk için Sabitleme 6 adet M6x10 Tı Cıvata Fren Teli ve İleri Seviye Bisiklet 5. Sınıf Tı Raptiye

v87291

Yeni ürün

95.88TL 91.08TL

Etiketler: tı cıvata, cıvata ti, titanyum cıvata fren, Ucuz tı cıvata, Yüksek Kalite cıvata ti, Çin titanyum cıvata fren Tedarikçiler.

AÇIKLAMALARI

Diameter5mm*Length10mm giriş (453gram 1lbs=1"=25,4 mm, M5*10=):

Durumu: yeni, nötr paketi

Malzeme: Titanyum, Gr. 5 (TC4)

Baş: gösterildiği Gibi

Boyutu: M6x10mm

Renk:Tı, Altın Rengi ve daha fazla Renk kullanılabilir

Uygulamalar: en iyi şekil Değiştiren ...

Ürün Görüntü ve Ayrıntıları:

Titanyum Uygulamaları

Titanyum bağlantı elemanları en güçlü, hafif ve korozyona dayanıklı olmasıyla bilinir. Titanyum bağlantı elemanları 3 4.51 g /cm yoğunluğu-ağırlık oranını en yüksek güce sahip diğer metal bağlantı elemanları ile kıyaslandığında göze çarpan bir özelliği var . Örnek olarak, titanyum yaklaşık yarım kiloda 316 paslanmaz çelikten 4 kat daha güçlü. Bu Titanyum bağlantı elemanları ideal gibi petrol ve delik (aşağı) gaz, havacılık, askeri ve spor malzemeleri gibi hem ağırlık hafiflik ve mükemmel gücü gerektiren uygulamalar için yapar .

Titanyum bağlantı elemanları da çözeltiler (ıslak) klor ve klor bileşikleri işleme için kimyasal işleme sektöründe metaller arasında eşsizdir. Titanyum bağlantı elemanları klorür, hypochlorites Kaçınılması gereken materyaller, perchlorates ve klor dioksit çözüm için tam dayanıklıdır. Sonuç olarak titanyum bağlantı elemanları genellikle kağıt ve klor-alkali / çamaşır suyu gibi klor ile ilgili sanayi içinde kullanıyor.

Titanyum bağlantı elemanları da deniz suyu korozyon önlemek için mükemmel bir malzemedir . Titanyum bağlantı elemanları deniz suyu ile okyanus derinliklerinde, yüzeyinin altında bir mil üzerinde ayakta olarak 500 (260°C)°F gibi yüksek sıcaklık korozyona dayanıklı olabilir çünkü, titanyum bağlantı elemanları petrol ve gaz, Deniz Suyu Arıtma ve deniz endüstrileri boyunca kullanılır.

Henüz toplu sipariş için fiyat ADEDİ yok (Minimum Sipariş Miktarı): MOQs çok lo

üretim maliyeti farklılıkları nedeniyle küçük sipariş daha wer. Bir tırnak için satış kişiye ulaşın.

Nakliye Zaman ve Maliyet

*Nakliye Yöntemleri: göz önüne alındığında, zaman ve maliyet sorunu, Çin Post Hava, e-Paket ana nakliye yöntemleri vardır. EMS, UPS, FedEx, TNT, DHL sipariş miktarı 29,95 $ ' dan fazla göz önünde olacak. Tüm nakliye yöntemleri izlenebilir takip numarası ve Kargo önce ödeme nakliye maliyeti vardır. Bunun anlamı, paketi alırken HERHANGİ bir kargo bedeli ödemek zorunda değilsiniz.

#0. Çin Post Hava - 2kg az, tüm dünyada yerlerin çoğu ulaşabilir Paketleri. Genellikle 15-40 gün sürer. Bazen, 45-60 gün sürebilir.

#1. ePacket -- 2kg daha az Paketleri. ABD, CA, İNGİLTERE, FR, RU, AVUSTRALYA ulaşabilirsiniz. Genellikle 10-25 gün sürer

#2. EMS - Paket nakliye maliyeti makul daha fazla ise 2kg veya daha fazla. Genellikle ellerini görmek istiyorum gün sürer

#3. UPS/FedEx/TNT/DHL/Otoyol, vb. Eğer makul daha çok nakliye maliyeti. Genellikle 5-15 gün sürer

Bizimle irtibata geçin ve Geri bildirimler

Müşterilerin geri bildirimleri bizim için çok önemlidir ve bize olumlu bir geribildirim verebilir umuyoruz. Harika bir geri bildirim, iyi olurdu.

Eğer ürünlerimiz hakkında herhangi bir sorunuz varsa veya sipariş, alt ya da ürün sayfasının sol üst tarafında Temas Satıcı tarafından bize ulaşmak, ya da web sayfasının sol üst tarafında Tıklayın Sohbet edebilirsiniz.

Eğer memnuniyeti ile ürün aldıysanız, lütfen mağazamızı kaydedin ve arkadaşlarınıza bizi tavsiye.

Eğer aldığımız ürün hakkında herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçmekten çekinmeyin. Bizim en iyi dileklerini yerine getirmek için zamanında yanıt olurdu. Elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz.

İade hizmeti garanti için 15 Gün koşulsuz iade, ürün bile mükemmel durumda geldi veriyoruz.

BİZİMLE ALIŞVERİŞ RİSKSİZ ALIŞVERİŞ!

  • Malzeme: titanyum alaşımlı
  • Diğer: Dropshipping Mevcuttur
  • Model Numarası: HMME TI
  • DİY Malzemeleri: Metal
  • Hizmet: Geri ödeme için 15 Gün koşulsuz iade
  • Bağlantı: Açıklandığı gibi, altıgen Koni, Disk vb
  • renk: Tı Gold Çok
  • Malzemeler: Titanyum
  • uzunluğu: 10mm
  • Boyutu: M6 x10 As Described
  • Boyutlar: Konik Kafa, Sütun Başı
  • İplik Çapı: M6
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: Pack
  • Paket Boyutu: 14cm x 10cm x 2cm (5.51in x 3.94in x 0.79in)

İlgili ürünler

Trending.