0.1 MM 004 BOYUTU Gümüş Rengi Parlayan Tırnak Glitter Toz

v87876

Yeni ürün

68.45TL

Etiketler: tırnak glitter toz, Glitter Toz, Tırnak Glitter, Ucuz tırnak glitter toz, Yüksek Kaliteli glitter toz, Çin çivi glitter Tedarikçiler.

Gümüş Rengi Parlak Tırnak Glitter Toz

Açıklamalar:

-Öğe Yok. : B0100

- Glitter Boyutu : 0.1 mm (1/256 004)

Resmi olarak Gümüş Rengi yaldız Rengi : ()

Renkleri ' etkisi gösteren Çocuklar, Fotoğraf Kamera görüntü faktörü %100 tam yansıtıcı çünkü olamaz ( not: lütfen anlayışlı olun)

-Ambalaj : Güvenilir Polyester Çanta

Arkadaşlar, eğer daha fazla gram ya da diğer renkler ihtiyacınız varsa, lütfen herhangi bir istek bildirin lütfen firmamızdan bulabilirsin hemen hemen her glitter ,24 saat içinde size cevap vereceğiz.

Toptan Satış İçin :

Mevcut büyük glitter sipariş Örnek : Örnekleri ücretsizdir, Alıcılar express ücreti sorumlusun

3KGS (herhangi bir glitter renkleri ,şekilleri ve boyutları karışık Olabilir)- büyük sipariş ADEDİ:

Büyük sipariş için çok cazip bir fiyat alırsınız.Bizimle irtibata geçebilirsiniz.T/T,Western Union ,Paypal ve diğerleri kabul edebiliriz . Hadi ,bize kontağı ,bir dakika zaman para tasarrufu ve memnun tedarikçi bulacaksınız . O(∩_∩)O~

Glitter Uygulama :

İlgili gönderi:

1. Genellikle ücretsiz kargo ödeme onaylandıktan sonra Çin Post Hava Posta 48 saat İçinde (hafta sonları ve tatiller de dahil) sevk edilecektir . Genarally,mal 15-45 yourside gün de gelecek .eğer beklemek istemiyorsanız,diğer nakliye yolu seçebilirsiniz. Bazen,bazı resons için,belki de mal teslim edilecek ve biraz geç kaldınız.Anlamak isteyen. Ya da daha hızlı sevkiyat ihtiyacınız varsa,sadece bizi arayın. 100 $ ' alımları ve üstünde zamanı,siparişin ücretsiz daha hızlı ekspres ile sevk edilecektir .

2. Emin teslimat adresi gerçek adresinizi sipariş vermeden önce uyumlu olduğundan emin olun lütfen. Herhangi bir yanlış veya teslim edilemeyen adresi sorumlu değiliz. Ücreti geri öğeyi göndermek için gerekli olacaktır.

3 .İthalat vergileri, vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. Bu ek maliyetleri satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

İade Politikası:

Elimizden ihtiyacını karşılamak için biz surpply en iyi hizmeti denemek ve yapacağız.Eğer sipariş ettiğiniz mal memnun değilseniz,lütfen üç iş günü içerisinde iade.Teslimat ödeme ve mal kaybı ve zarar için sorumlu lütfen.(Her ikisi de sorumlu değiliz)

Hakkındaki Görüşleriniz:

Canlarım , %100 Müşteri Memnuniyeti yapmaya çalışıyoruz,eğer ürünlerimiz isterseniz ,lütfen diğer müşterilere referans için geribildirim bırakın lütfen. Eğer öğeleri memnun değilseniz,pls bize negatif geribildirim ya da açık dis koymak ayrılmadan önce sorunu çözmek için bir şans verin. Sizin için elimizden geleni,desteğiniz için çok teşekkür ederiz !

  • Malzeme: (Poli Etilen Tereftalat)PET
  • NET WT: 50 gr/200 gr/500g
  • renk: 50 gr, 200 gr, 500g
  • Öğe Türü: Tırnak Glitter
  • Marka Adı: Bincon
  • Model Numarası: B0100
  • Miktar: 50 g/çanta
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 3cm (5.91in x 4.72in x 1.18in)
  • Ünite Tipi: Çanta
  • Paket Ağırlık: 0.6kg (1.32lb.)

İlgili ürünler

Trending.