HRH 3D Moda Klavye 13 Retina Pro 13 15 17 Hava 13 Eski Apple Mac Macbook İçin Klavye Cilt Koruyucu Kapak ABD Silikon Çıkartma

v87904

Yeni ürün

20.51TL

Etiketler: Klavye Kapak, klavye kapak bize, klavye kapak cilt koruyucu, Ucuz klavye kapak, Yüksek Kalite bizim klavye kapak, Çin klavye kapak cilt koruyucu Tedarikçiler.

Özellikleri: Bu uygun ABD standartlarına ,BİZE klavye Tüm 2016 'dan Önce çıkan Macbook whtie 13 yekpare" Hava 13 / Pro alüminyum yekpare 13" 15" 17" 13 Retina ve aynı zamanda Kablosuz Klavye için İngiliz ve Avrupa standart Klavye kapak için Uygun Değil, %100 marka yeni ve yüksek kalite için Kolay temiz, kuru, temiz ve daha sonra yeniden kullanılabilir. Su geçirmez, artık zarar sevgili bilgisayarınızı iken klavye içine su, süt, meyve suyu, kahve ve diğer sıvı sıçramasına hakkında endişelenmenize gerek. Toz anti-kirli, toz, is, kurabiye, vb kaçının. çatlaklar düşmek klavye klavye kullanımı ve yaşam etkiler. Klavye temizliği için uygun, hazır temizlik her zaman yeni olacak.

Aşağıda Ambalaj paketi:1 X Klavye Kapak ()

Maddenin iyi muamele ve korunacağını garanti ederiz. Birlikte çevreyi koruyalım!

Ürünümüz:

Ürünlerimiz fabrika doğrudan*, hiçbir orta adam, hiçbir yüksek biçimlendirme, çok kaliteli ürün henüz çok rekabetçi fiyat sağlayabilir miyiz.

1.Alipay, Batı Birliği, TT kabul ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2.Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır.

3.Eğer yapamıyorsanız t mmediately kontrol ettim, lütf se birkaç dakika bekleyin ve yeniden deneyin. Ödemeler 3 gün içinde tamamlanmalıdır.

1. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE . (Bazı ülkeler hariç )

2. Ödeme temizlendikten sonra 1-2 iş günü içerisinde siparişlerinizi gönderiyoruz.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi.Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. HİZMET TRANSİT TİM E taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

5. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız . Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

6. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir.

1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur! Nakliye co st yarısında hem satıcı ve alıcı tarafından ayı. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve po# bize vermeniz GEREKİR. 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA TAM bir Geri ödeme yapmak, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, yapacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değiliz.

1. (Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir. 2. Arızalı ürün bir d garanti süresi içinde (ve orijinal ambalajında, mümkünse) geri bildirilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ.

3. Yukarıda listelenen tüm politikaları için Hoş tarihinde sipariş üzerine kabul edersiniz.

100% müşteri memnuniyeti için mükemmelliği ve çaba yüksek standartları korumak. Geri bildirim bizim için çok önemlidir. Çok tatmin edici endişelerinizi biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek ÖNCE hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

Eğer onlar hakkında bilmiyorsanız, biz sorunları çözmek mümkün değildir.

Bize Ulaşın

Çalışma saatlerimiz vardır :

- Pazartesi-Cuma 10:00 19:00: 30 pm (GMT +8)

- Cumartesi 10:00 ile 15:00 (GMT +8)

Ve ofisimiz pazar ve resmi tatil günleri kapalıdır

Geç cevap için tatillerinde özür dileriz

  • Uygulanabilir Modeller: Macbook
  • Desen: 3D Moda Tasarım
  • Fonksiyon: Toz Geçirmez,Su Geçirmez
  • Malzeme: Silikon
  • Sürüm: ABD
  • Model: Macbook 13 15 17
  • renk: Daha Fazla Seçenek
  • Paket: No
  • Kalınlığı: ultra-ince
  • Ürünleri Durum: Hisse senedi
  • Sertifika: CE
  • Uygulama Boyutu: Laptop Klavye
  • Marka Adı: HRH
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)
  • Paket Boyutu: 17cm x 1cm x 1cm (6.69in x 0.39in x 0.39in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.