Pro 2 Lenovo Flex İçin LP156WF4 SPL1 gerçek 15.6" Dokunmatik Cam Dokunmatik + LCD Ekran Montaj-15 20406 20507 80FL 80K8

v87944

Yeni ürün

787.10TL

Etiketler: lenovo flex dokunmatik ekran, lenovo flex 2 15, Flex 2 15, Ucuz lenovo flex dokunmatik ekran, Yüksek Kalite lenovo flex 2 15, Çin flex 2 15 Tedarikçileri.

Pro 2 Lenovo Flex İçin LP156WF4 SPL1 gerçek 15.6" Dokunmatik Cam Dokunmatik + LCD Ekran Montaj-15 20406 20507 80FL 80K8

Durum yepyeni ve orijinal Ekran Boyutu 15.6" Ekran Teknolojisi LCD görüntü Oranı 16:9 Max AÇTI. Dokunmatik Ekran İle Pro 2 Lenovo Flex İçin Çözünürlüğü 1920*1080 Uygulama-Lenovo Garanti İçin 15 Uyumlu Marka 120 gün Yazın

Gönderi Detay :

1. Lütfen dikkatlice ADRESİNİZİ onaylamak sipariş yapmak, ve parsel almak başarı için önemli olan Hoş adınızı soyadınızı yazmayı unutmayın. Ödeme alındıktan sonra size bir kerede ürünleri göndereceğiz.

2. Parsel ödeme aldıktan sonra 1-2 iş günü içinde sevk edilecek siparişler hafta sonları ve tatil yapılırsa,Pazartesi veya sonraki iş gününde sevk edilecektir.

3. Büyük miktarda sipariş için, lütfen ödeme yapmadan önce stokları kontrol etmek için bizimle iletişime geçin. Büyük miktarda siparişler hazırlanması için uzun zaman alabilir ve büyük miktar için, lütfen ödeme yapmadan önce stokları kontrol etmek için bizimle temas etmesine izin vereceğiz. Büyük miktarda siparişler hazırlanması için uzun zaman alabilir ve gerekli belirli zaman size haber vereceğiz.

4. Eğer 45 gün içinde ürün almak istemiyorsanız lütfen bizimle irtibata geçiniz. Ve teslim edilmeyen paket kontrol için 3 iş günü verin ve eğer sorun buysa, parayı iade edeceğiz.

5. Bazen alıcılar tarafından ödenmesi gereken gümrük işlemleri oluyor.

Nakliye Zaman:

1. ePacket: her zamanki parsel almak için 10-15 iş günü sürer.

2. SF eParcel: her zamanki parsel almak için 10-20 iş günü sürer.

3. HongKong Post Air Mail: her zamanki 12-30 iş günü sürer , Brezilya olacaktır

belki de paketi almak için daha fazla olabilir.

4. EMS: her zamanki parsel almak için 5-15 iş günü sürer.

5. DHL/Fedex/UPS/TNT: her zamanki parsel almak için 3-7 iş günü sürer.

6. EMS ekspres posta, Rusya ve Brezilya'da çok güçlü bir açıklık vardır.

7. DHL hızlı ve güvenli, aynı zamanda Avrupa, Amerika, Avustralya, Asya müşterileri için en iyi seçenek ve uygun fiyat aktarmak kolay.

8. Takip numarasını tüm nakliye detayları kontrol sağlamak olacaktır.

Sonra Garanti-Satış Servis

1. Size 90 gün garanti sunacak.

2. Tek kargo, 100% nakliye önce de çalışmaya başlamadan önce bir test. Satın dinlenme lütfen.

3. Çok zarar görmemesi için bu paketi bu paket için endişelenme lütfen profesyonel bir ekibimiz var.

4. Garanti için dönüş nakliye ücretleri için sadece (en alıcılar sadece tüm paketi daha sorun bileşenleri dönmek zorunda kalacak)sorumlu alıcılar vardır.

5. Eğer sahte ürünler var Eğer yeni ve iyi değiştirin. Ama lütfen emin olduğunu ve hasar görmemiş insan yapımı kullanılmaz olun.

6. Öğeleri dönmeden önce, bizim dönüş ve teslimat sayfasında ”hediye” yazmak emin olun.Kullanımı normal posta lütfen ve bizi takip numarasını ver. Öğeleri aldıktan sonra, onları onarmak ya da en kısa sürede onları değiştirmeye karar verdik.

7. Aldığınız ve görünüm kırılma olup olmadığını doğrulamak için lütfen parsel görünümünü kontrol edin. Eğer hasarlı ise, lütfen imzalayıp ve bölgenizdeki postaneden paketi gibi kanıt belge resimleri sağlamaz. Elimizden sorunu çözmek için yardımcı olmaya çalışıyoruz.

8. Eğer bulursanız ürünün normal çalışması, lütfen iki kez onaylamak için ve ilk defa bizimle irtibata denetlemez. Müşteri iade nakliye ücreti ödemek gerekir. Amaç, sebep ve yanlış kurulum nedeniyle ürünün hasar için herhangi bir iade kabul etmiyoruz.

9. Önemli İpuçları:

Herhangi bir sorunu düzeltmeden önce test lütfen ve lütfen ürünü onaylamak önce işaretini kaldırmak yok değil. Eğer bir profesyonel değilseniz, bu yüzden yükleme etmeyin lütfen. Alıcı bir zamanlar işaretini kaldırmak, herhangi bir garanti sunmuyoruz.

10. Eğer testten sonra ürün memnun iseniz, o zaman makinenize kurabilirsiniz. Eğer memnun değilseniz , zamanında bize ulaşın bu 30 6:30 am 9 Cumartesi bizim ofis saatleri: Pazartesi:yoktur . (Çin çalışma süresi) . Size yardım için teşekkürler çalışacağız .

/İadesi İade:

1. Eğer yanlış ürün satın almak veya satın maddeyle istemiyorsan, bize 3-5 gün içinde iade edebilirsiniz , ama nakliye ücreti sunmalıdır. Teşekkürler.

2. Tam iade öğeler orijinal durumda iade edilmişse verilecektir .

3. Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur.

4. Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

5. Alıcı iade nakliye maliyeti almak , kendiniz bozulmuş ya da yanlış ürün sipariş edecek.

6. Bir kez öğeleri alma, Hemen size iade edeceğiz.

7. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise , kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. İstisnası yoktur!

Geribildirim :

1. İtibar ve müşteri memnuniyeti bizim için başarılı olacaktır. Görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. Eğer mal ve hizmet ile memnun iseniz 5 yıldız ile iyi bir geri besleme bırakın lütfen.

  • Menşe yeri : Shenzhen/Hongkong Çin
  • Ekran Tipi: Kapasitif Ekran
  • Uyumlu Marka: Lenovo
  • Uygulama: Laptop
  • Ekran Boyutu: 15.6"
  • Bileşen Türü: Tam LCD Dokunmatik Ekran Montaj
  • Marka Adı: LCDOLED
  • Compatilbe modeli: Pro 2 Lenovo Flex-15
  • QC: Sevkiyat öncesi %100 Test
  • Ekran Bitmiş : Parlak
  • Model Numarası: Pro 2 Lenovo Flex-15
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)
  • Paket Boyutu: 39cm x 27cm x 8cm (15.35in x 10.63in x 3.15in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.