GİBİ-AUDİ A4 S4 B6 B7 MARKA, 001 8E0941531 FAR KONTROL ANAHTARI YENİ

v88000

Yeni ürün

82.24TL 41.15TL

Etiketler: far kontrol, Audi A4 B6 için, far anahtarı, Ucuz far kontrol, Audi a4 b6 için yüksek Kalite, Çin Tedarikçileri anahtarı far.

Açıklama:

AUDİ A4 S4 B6 B7 İÇİN FAR KUMANDA ANAHTARI

Durum: %100 Marka Yeni

Renk: resimdeki Gibi göstermek

Uygulama:

2002 AUDİ A4 B6 QUATTRO

AUDİ S4 2004-2005

2006-2008 AUDİ A4 B7 QUATTRO

OE: 8E0941531 / 8E0 941 531

Önemli Uyarı:

Lütfen satın almadan önce detaylı resimdeki ürün ile Orijinal Ürün karşılaştır lütfen.

Paket İçerir:

1 ADET ANAHTAR

1, doğrudan Sohbet "Hoş şimdi Lütfen bize ulaşın" ;

2. Eğer online değilsek, son derece nazik e-posta almak için mutluluk olacaktır;

Lütfen herhangi bir soru bizimle İş zamanında irtibata geçmekten çekinmeyin.

Tüm öğeleri normalde 3-7 iş günü içerisinde(cumartesi, pazar ve resmi tatil hariç) ödemeniz alındıktan sonra sevk edilecektir.

Nakliye maliyeti taşıma ücretleri, paketleme ücretleri ve teslimat ücretleri kapsayacak. Öğe, sadece teyit adresleri hoş, bu yüzden emin hoş üzerindeki adresin doğru olduğundan emin olun lütfen sevk edilecektir.

Seni en iyi nakliye hizmetini en güvenilir, ekonomik şekilde sağlamak için çalışıyoruz. Ama bazen uluslararası teslimat çok dağıtım şirketi ve ülkemizin her ikisi de görevleri yerel geleneklere bağlıdır. Eğer zamanında öğe almazsanız, lütfen hemen daha fazla yardım için bize ulaşın. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Alıcı herhangi bir görev, ülkenin vergi ve gümrük ücretleri için sorumlu olmalıdır. Önce özel sipariş ile temasa geçiniz.

HERHANGİ bir ithalat vergisi, gümrük ücreti sorumlu değiliz, ya da gümrük gecikme. Parsel bizi geri nedeniyle yukarıdaki ücret ödemek alıcının reddetmesi için geri dönmek ise, alıcı bu ücretler tam ve TÜM iade ve yeniden gönderme masraflarını ödemek kadar koli göndermek OLMAZ. Alıcı yukarıdaki nedene dayalı sipariş veya talep geri ödeme iptal edemez.

GERİBİLDİRİM:

Müşteri Hizmetleri her zaman birinci önceliğimizdir. Siz değerli müşterilerimiz için en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. İyi bir müşteri hizmeti sağlamak için çok yüksek derece elde edebiliriz elimizden geleni yapıyoruz. Eğer bize 5 yıldızlı bir derece verebilirseniz seviniriz. Eğer satın aldığınız öğe ile herhangi bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın ve elimizden sorunu çözüldü almak için yapacağız. Pls herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın emin olun. Önem verdiği rahatsızlıktan çekmek için bir fırsat olmasını istiyoruz. Eğer negatif geribildirim bir madde için bırakılırsa, artık iade veya değişim için hak edecek .Aksi takdirde, eğer memnun öğeleri ve hizmet bizim ise, değerli olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı DSRs puan takdir ederiz.

  • Marka Adı: YUNZE
  • Paket Boyutu: 14cm x 10cm x 3cm (5.51in x 3.94in x 1.18in)
  • Paket Ağırlık: 0.18kg (0.40lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.