95% yeni Yüksek çalışma LJ41 kaliteli orijinal kurulu Buffer board-06616A LJ92-01671A s42ax-yd12

v88083

Yeni ürün

308.64TL

Etiketler: kurulu test, mercek, Yönetim Kurulu terminal, Ucuz tahta testi, Yüksek Kalite mercek, Çin kurulu terminal Tedarikçiler.

Eğer herhangi bir sorunuz varsa,lütfen bize bildirin,sizin için en iyi hizmeti bizim denemek olacak. Sevgili alıcılar, lütfen dikkat: Ürün Açıklaması bizim açıkça yazılı İse 100% yeni ürün, yeni ürünler, 90 Diğerleri% Yeni Tüm İkinci El Ürünler vardır.İkinci El Ürün olmasına rağmen test sevkiyat öncesi iyi bir çalışma olduğunu (garanti ediyoruz. )Aldığınızda mal sadece yüklemeniz gerekir, Eğer herhangi bir soru önce bize ulaşın, teşekkür ederim olabilir. Eğer işlemi olmayan kalite sorunları ve fiş kısa devre, ve bu yüzden, değil bizim garanti kapsamında zarar vermek doğru değilse, alıcı dikkat. Kurye önünde olması, ürünün malların tam ve makbuz olup olmadığını kontrol etmek için kutusunu açmak için imzalar uyarı : alıcılar. Eğer bir sorun bulursanız, imzalamak ve fotoğraf ya da video çekmek, sorunu çözmek için satıcı başvurun reddetme lütfen. Alıcı paketi, satıcının sorumluluğu için mal ve işareti kontrol etmiyorsa, lütfen!

Siparişi onayladığınızda sevgili dostum ,bizim eski tahta model söyleyin lütfen. Eğer aynı değilse, bize resim göndermek,Ödeme Yöntemleri sayesinde lütfen: böylece (Emanet) kredi kartı kabul Ediyoruz ve diğer ödeme yöntemleri tercih ederseniz, lütfen bizimle irtibata geçiniz. Gönderi: 1.Genellikle ödeme ulaşıldıktan sonra 3 iş günü içinde öğeleri gemi olacak. 2 DHL, UPS, Fedex veya EMS 1 kargo Teslim süresi: için kullanılabilir . Nakliye DHL, UPS, Fedex, EMS express genelde ve Çin post Hava Genellikle 7-65 gün kargo/HK sonrası Hava Posta ülkeye bağlıdır Posta teslim 3-10 iş günü sürebilir. Nadir durumlarda, sıkı özel biraz daha uzun mesafeleri Teslim süresi olun, lütfen sabırlı 2 olacak . Brezilya, nakliye EMS sunuyoruz, eğer DHL ya da FEDEX, UPS seçmek istiyorsanız, bizi ülke gümrük için HİSAR VERGİ numarası, o zaman sizin için nakliye maliyeti ve yöntemi değiştireceğiz Vermek bizim müşteri hizmetleri ile irtibata geçiniz. 3 . Herhangi bir kaza, gecikme ya da diğer konularda nakliye hizmeti sorumluluğundadır. 4 .Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. 5 .Sipariş işleme için lütfen ADRESİNİZİ kontrol ediniz. 6 .Aksesuarlar vergilerini ödemek için alıcı olmalıdır alıcılar lütfen unutmayın.Alıcı EMS express tarifeler önlemek için seçebilirsiniz. 7 .Neden bize geri dönüşü olur ne söz konusu olursa olsun, müşteri(sadece destek EMS) iade nakliye yöntemi için EMS dönüş masraflarını ödemek gerekiyor,Ve beyan edilen değer 10USD, Eğer sipariş ederseniz, o zaman 2 ay garanti yeni ürünler için sağlanan Garanti: kabul etti.Eğer öğe ile hayal kırıklığına uğramış hissediyorum, teslim 7 GÜN içinde bize bildirin.Öğeleri iade/değişim için Orijinal durumda iade edilmelidir.Katlanılan nakliye maliyeti olduğunu.Her alıcı bizim için önemli ve iyi iş bir şekilde herhangi bir sorunu çözmek için Çaba yapacak.Memnuniyetiniz her zaman bizim.1 öncelik. Yıkım yapılan : Adam-SSS dahil değildir: Tüm ürünler sevkiyat öncesi sıkı testi ile gitti.Görüntülenen tüm fotoğraflar %100 gerçek ve yalnızca referans içindir. Lütfen teknik gelişme ve sapma nedeniyle olası küçük farklılıklar sağlar.Siparişinizi ürün özellikleri ve ilgili politikaların tam almalarından olarak kabul edilmektedir.Müşteri Hizmetleri hazır t her zaman size yardımcı olur. Sizin için keyifli bir alışveriş deneyimi yaratmayı amaçlayan, Her zaman en kaliteli ve mükemmel hizmeti sunmayı taahhüt ediyoruz.Sadece referans içindir, Eğer ürün değiştiyse spec tüm ürünler, gerçek ürün Geribildirim bakın: Müşteri tatmin bizim için çok önemlidir, Eğer orderd öğeleri memnun kaldıysanız, geri bildirim bırakın lütfen.Birlikte herhangi bir sorunu çözmek için çalışabiliriz..değilse, lütfen bize ulaşın

  • Yazın: Klima Parçaları
  • Sertifika: CE
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 22cm x 10cm (9.84in x 8.66in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)

İlgili ürünler

Trending.