Dantel Çiçek İle 2018 Duvak Beyaz Fildişi 3m Uzun Düğün Peçe Mantilla Düğün Aksesuarları Veu De Noiva Boncuk

v88122

Yeni ürün

368.45TL 239.51TL

Etiketler: veu de noiva, düğün peçe mantilla, Uzun Düğün Peçe, Ucuz veu de noiva, Yüksek Kaliteli düğün peçe mantilla, Çin uzun düğün peçe Tedarikçiler.

Daha Fazla Ürün

Fotoğraflar

Nakliye Hakkında:

İthalat vergileri, vergi ve ücretleri madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir. Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır.

(b) bu ek masraflar/satın alma emri vermeden önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin.

(c) Bu masraflar normalde teslim navlun (kargo) şirket veya madde, alışveriş yaparken, ek nakliye ücretleri için onları karıştırmayın toplanır.

(d) Siparişler ödeme doğrulama sonra zamanında işlenmiş.

(e) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

(f) SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın (g). Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. :-)

İade Politikası:

1. Herhangi bir kalite problemleri olmadan öğeleri teturn reddediyoruz. bunu aldıktan sonra sen aldıysan ve bunun gibi değil, iade kabul etmiyoruz.

2. İade veya değişim talep parsel aldıktan sonra & alınan aynı durum maddenin döndükten 1 hafta içinde tek istekleri mevcuttur.

3. İade izni istemek için bizimle irtibata geçiniz. Dönüş için adınızı, ihale numarasını ve neden e-posta dahil edilmelidir. Döndürülen tüm öğeler tüm orijinal ambalaj malzemeleri içermelidir.

Hakkındaki Görüşleriniz:

Görüşleriniz bizim için çok önemli, lütfen bu kadar, teşekkür ederim! bizim ürün veya hizmet ile memnun değilseniz büyük geribildirim için bir kaç saniye sürebilir.

Negatif geri bildirim sorunları çözemez, İletişim, insan zihninin köprü ve dünyanın düzgün iletişim altında hep güzeldir.

Eğer mal veya hizmet memnun, lütfen bize bir anlaşmazlık açmadan önce geliştirmek için bir şans vermez. Her zaman yardımcı olmak için elimizden geleni yapıyoruz.

SSS

Dikkatlice SSS bölümünü okuyun lütfen, ve eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bağlanmak için tereddüt etmeyin

S:1. Elbiseler satın almak nasıl? Prosedür nedir?

Bir: İlk, PLS üzerinde "sipariş Şimdi düğme Satın Al" ' ı tıklatın, sonra ölçümleri ve renk ile ilgili mesaj bırakabilirsiniz ederken ödeme bitirmek açacaktır.

Emanet tüm işlemler otomatik olarak kullanılabilir olan ücretsiz güvenli ödeme hizmeti. Bu hizmet, ödeme sadece sipariş tatmin edici makbuz onayladıktan sonra satıcıya serbest olmasını sağlar

S:2. Gelinlik veya gece elbisesi ya da yardımcıları vardır .

Bir elbise gibi peçe, eldiven gibi herhangi bir yardımcıları vardır, iç etekliği etmez

S:3. Ne kadar önceden elbisemi sipariş etmeliyim?

Bir: bizim elbiseler tüm sipariş üzerine yapılmış olduğundan, her elbise dikme zamanı talebi tasarım ve mevsimsel değişiklikler karmaşıklığı dayanmaktadır. Her elbise sayfasında bu faktörlere bağlı olarak hesaplanan tahmini terzilik bir zaman gösterecektir. Zamanında elbise almak sağlamak için, mümkün olduğunca erken terzilik uzun zaman yoğun dönemlerde önlemek için siparişinizi lütfen.

S:4. Elbisem tam olarak web sitenizde gördüğüm renklerle aynı olacak mı?

Bir: gerçek elbise renk ve bilgisayar monitörü görüntü ayarlarına bağlı olarak fotoğrafta gördüklerinizi arasında küçük bir fark olabilir.

5 Q:. Nasıl doğru boyutu sipariş ediyorum yapabilir miyim?

Bir: profesyonel boylamış nihai ürün sağlamak için en güvenilir yöntemdir mükemmel bir şekilde ulaşır . Ölçüm kılavuzu kontrol ettiğinizden emin olun. Bu yüzden yerel terzi kolayca gerektiği gibi değişiklikler yapabilir biraz kıyafet değiştirmek isterseniz, boyutu değişir ya da her zaman dikişleri birkaç santim bırakın.

6 Q:. Elbisemi boyutunu özelleştirebilirsiniz.

Bir: Eğer standart boyutlarda bizim sana uymaz İse, Biz sizin için özel olarak yapılmış elbise. Sipariş verirken, kesin Ölçümler bırak! Profesyonel olarak ölçülen almak en iyisidir, eğer kendiniz yapmak ilk ölçüm kılavuzumuzu okuyun isterseniz.

S:7. Elbise değiştirme miyim? Ve ekstra para ödemem gerekir mi?

Bir: Evet, eğer elbisede herhangi bir değişiklik ihtiyacınız varsa ekstra ücret ödemeniz gerekir. Askıları ekleyerek, tren uzunluğu, ekleme veya stil değiştirme gibi

S:8. Eğer fikrimi değiştirirsem iade veya elbise nasıl iptal edebilirim?

Bir: Bizim elbiseler sadece bir depodan çekti değil - siparişiniz onaylandı, terziler, talep ve ölçümlere dayalı kumaş kesme rengi malzemeleri seçerek başlayın. Standart boyutu elbiseler bile her müşteri için Sipariş yapılır. Bizim elbiseler özel doğa iptal ve iade politikası diğer öğeler için daha katı olduğu anlamına gelir, bu yüzden' dikkatle düzeni için önemlidir.

  • Öğe Türü: Gelin Peçe
  • Peçe Kenar Stili: Dantel Kenar
  • renk: Beyaz, Siyah, Fildişi
  • Yazın: Katedral Peçe
  • Peçe Katmanlar: Tek Katman
  • Marka Adı: MERMAİDfUN
  • Teknikleri: Aplike
  • Model Numarası: NV6001
  • Bölüm Adı: Yetişkin
  • Cinsiyet: Kadınlar
  • Malzeme: Polyester
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 20cm x 20cm x 3cm (7.87in x 7.87in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.