Range Rover Sport Freelander için FUWAYDA Park CCD 4.3" Araç Dikiz Ayna Monitör+ Gece Görüş Araba Kamera Park çizgileri

v88168

Yeni ürün

274.28TL 216.67TL

Etiketler: gece görüş monitör, araba dikiz kamera monitör, dikiz kamera ccd, Ucuz gece görüş monitör, Yüksek Kalite araba dikiz kamera monitör, Çin dikiz ccd kamera Tedarikçileri.

Ürünleri Tavsiye

Bu SONY CCD kamera yüksek açık Renkli sensör CMD ve CCD daha kaliteli deposu bağlantımız vardır.

Özel dikiz Ters Yedekleme SONY CCD CHİP Kamera Araç :

Freelander/ Freelander 2 / Discovery 3 / Discovery 4 / Range Rover Sport

Lütfen, lütfen aşağıdaki gibi güvende olmak not: resmin üzerine satın almadan önce boyutunu dikkat edin Lütfen. Lütfen bize ulaşın, eğer ürünlerimiz ile aşina değilseniz.Aracınızın plaka ışığı gibi ürünümüzün boyutu neredeyse aynı olduğundan emin olun. Farklı ülkelerde, aynı tarz araba için bile plaka ışık boyutu farklı olabilir. Bu kamera plaka ışıkları yerini alacak.

170 derece görüş açısı, çok küçük ve kolay yükleme

(DCV)düşük aydınlatma ve dolgu ışığı otomatik, su geçirmez Kamera özellikleri: Görüntü Sensörü :1/3’ renkli sharp SONY CCD TV Sistemi: NTSC standart ve PAL Minimum aydınlatma isteği: Beyaz Dengesi: Otomatik Video renk: renkli su Geçirmez Sınıfı: ıp 66 Etkin Piksel: 728X512 Çözünürlük: 520TV hatları Video Çıkışı: 1.0 Vp-p, 75? Elektronik Shutter: 1/60 (NTSC) -1/10000S Lens Açısı: 170° Çalışma Sıcaklığı: -20+80 RH95% Depolama Sıcaklığı: -30+80 Çalışma Gücü:12 V Akım Tüketimi: 90aM Max

Monitör Özellikleri: 1.2 (diyagonal uzunluğu) ekran boyutu: 4.3 inç.3 boy Oranı : 16: 9 görüntü.Giriş:2 yolu video 4 giriş.5 geçiş sistemi: PAL & NTSC otomatik.6 çözünürlük: 420 x R. G. B x 272 nokta, yüksek çözünürlüklü dijital panel.Güç kaynağı: DC 12 V-24 V 7.8 kompakt tasarım.Güneş 9 tasarım.10 fonksiyon standı geçin.Kamera/DVD/VCD player için uygundur

Paket: 1x 4.3" CCD Araç Monitör Monitör 1x Güç Kablosu 1x SONY CCD Kamera 1x Kamera Güç Kablosu 1 x 5 m RCA Kablosu Dahil

Arabanın arka stok plaka ışık çıkar. Stok plaka ışığı olduğu için kamera düzeltme. Stok plaka ışık gücü Negatif Pozitif ve siyah tel için fren lambaları-kırmızı Tel için kamera Bağlamak için bağlı olduğu için kameranın plaka ışık dahili bağlayın. Uzatma kablosu kameranın video kablosu bağlayın. Araba monitör uzatma kablosu bağlayın. Arabanızı ters kayması olduğunda fotoğrafları göreceksiniz.

eturns:

Biz her müşteri en iyi hizmet için elimizden geleni yapıyoruz.

Onları alırken, herhangi bir sebeple 7 GÜN içinde iade öğeler için size iade edeceğiz. Tam iade öğeler orijinal durumda iade edilmişse verilecektir.

Veya eksik bileşenleri zarar görmüş mal iade edilmez.

Alıcılar uygun paketleme ile iade nakliye sorumludur.

Öğeleri alma, Hemen size iade edeceğiz.

Garanti Ve Bakım:

1 ay yedek ve 12 ay bakım garantiler sunuyoruz. Öğeler ilk ay içinde değiştirilmesi veya ilk yıl için muhafaza edilebilir.

***** Alıcılar garanti öğeler için dönüş nakliye ücretleri için sadece sorumludur.(Çoğu durumda, alıcı sadece yerine tüm paketi daha sorun bileşenleri dönmek zorunda kalacak.

Öğeleri dönmeden önce, lütfen (satıcı bizim aldığınızdan emin olun.s) adresi dönün ve yazma ?hediye mi? teslim detay sayfasında. Düzenli posta servisi kullanınız ve bizimle takip numarasını gönderin. Öğeler elimize ulaştığında, en kısa zamanda onları tamir veya değişim olacaktır.

Öğe iyi durumda aldıysanız lütfen bize iyi bir geribildirim;

Alışveriş Deneyimi ile tatmin edici olmayan Alıcılar için, her zaman sonuç geribildirim ayrılmadan önce bize ilk irtibata geçebilirsiniz;her sorunu, her iki taraf arasında iyi bir iletişim ile çözülebilir.

  • Renk Adı: Siyah
  • Tel veya Kablosuz: Tel
  • Malzeme Türü: ABS
  • Marka Adı: FUWAYDA
  • Lens Malzeme: Plastik + Cam
  • Otomobil Üreticisi: Land Rover
  • Shell Malzeme: Plastik
  • Kılavuz Çizgi: Evet
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 14cm x 9cm x 9cm (5.51in x 3.54in x 3.54in)
  • Paket Ağırlık: 0.563kg (1.24lb.)

İlgili ürünler

Trending.