3 Yüksek HERO4 için Vida ile 6 1 CNC Alüminyum Alaşımlı Gövde Kabuk Koruyucu Kafes+

v88521

Yeni ürün

1 145.82TL 962.48TL

Etiketler: vida rotor, vida kabuk, vida kalıp, Ucuz vida rotor, Yüksek Kaliteli vida kabuk, Çin vida kalıp Tedarikçileri.

Özellikleri

PULUZ kafes Puluz Corp. Yüksek kafes tarafından özel olarak Yüksek Hero kameralar için yapılmış başlattı marka yeni kafes sistemi, her koşulda mükemmel çekim sağlar. Kafes alüminyum alaşımlı, %100 CNC işleme yapılmış, dış tehlikelere kırık olmaktan fotoğraf ve video kamera koruyor. Yeni yükseltme şık lüks öğesi PU138R müşteriler 6 cihazlar birlikte çalışma eklemek için çok uygun, kafes, 6 Konut kabuk var. Bu Görüntüler kafes ile birlikte, kullanıcılar 360 derece video çekim yapabiliyor.

1. Yepyeni ve yüksek kalite

2. Kazadan kamera önlemek aşırı ısınmaya neden

3. CNC Metal enjeksiyon kalıp, istikrarlı deformasyon, hava fotoğrafçılığı için, rüzgarın etkisi ile ilgili bir ilgimiz yok

4. Yük hafif tasarım, altı hareketli kamera monte edilmiş, taşıması kolay, havadan uçak mevcut

5. Her Kamera sabit bir koltuk var, kolay yüklemek için

6. Bir uzak altı kamera kontrol senkronize edebilir, basit işletim

7. Kameralar dahil değildir not:

Genel Türleri Uyumlu Yüksek HERO4,*10cm Ağırlık 276g Paket Paket İçeriği 1 x Vaka Vardır 10 10 Yüksek HERO3+ Boyutu*Alaşım kasa Malzemesi Alüminyum Koruyucu

1 x Hex Tornavida

2 x Küçük Vida

1 x Vida

1. Hoş sadece adres için sevk ediyoruz. Adresinizi emin Hoş bir hesap yapın lütfen ödeme yapmadan önce teslimat adresi ile eşleşiyor. 2. Çin Post Olağan Küçük Paket Artı, ücretsiz kargo, sadece Çin'de ama hiçbir ayrıntı ülkenizde takip bilgileri takip edilebilir. Eğer kayıtlı nakliye yöntemi istiyorsanız, maliyeti 2 $civarında seçin Çin Post Air Mail ya da Hoş Standart taşıma lütfen. 3. Genellikle ödeme Hoş tarafından onaylandıktan sonra 3 iş günü içinde sipariş gemi olacak. 4. Eğer teslim süresi içerisinde siparişiniz ulaşmadıysa ya da herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle irtibata geçiniz. Size bir iş günü içinde yanıt vereceğiz. 5. Herhangi bir gümrük vergisi veya ithalat vergisi sorumlu değildir. Bu suçlamalar ürünün fiyatı ve kargo ücreti dahil değildir.

(Kalemler hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış hariç) arızalı Ürün için 12 ay Üretici Garanti. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir.

1. Görüşlerinizi bize ve tüm alıcılar için çok önemli. Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, büyük bir geribildirim için bir kaç saniye sürebilir lütfen. 2. Her zaman rekabetçi bir fiyata yüksek kaliteli ürün sunuyoruz ve size iyi hizmet sağlamak. 3. (3 yıldız) nötr ya da negatif (1-2 yıldız) feedback ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Elimizden sorunu çözmek ve burada mutlu bir alışveriş deneyimi size verebiliriz. Teşekkür ederim!

Hayat hareketleri yatıyor. Bölge çal. PULUZ güvenilir ve güvenilir bir marka. Kamera aksesuarları tasarım, imalat, pazarlama PULUZ odak, ve teslimat gibi kamera kafes, el sabitleyici, battery grip, tripod, fotoğraf stüdyosu aksesuarları gibi. Kendi üretim hattımız var. Ürünleri, güçlü teknik desteği ve iyi kalite garantili.

  • Model Numarası: PU138
  • Yazın: Sert Çanta
  • Marka Adı: PULUZ
  • Uyumlu Eylem Kamera Marka: Fotoğraf ve video
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.465kg (1.03lb.)
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

İlgili ürünler

Trending.