Sıcak damgalama folyo Sıcak folyo Damgalama Kağıt Altın Gümüş DİY Hediye İşleme Folyo

v88683

Yeni ürün

44.24TL 31.00TL

Etiketler: folyo damgalama, folyo sıcak, Folyo kağıdı, Ucuz folyo damgalama, Yüksek Kaliteli folyo sıcak, Çin folyo kağıt Tedarikçileri.

1 rulo sıcak damgalama folyo

Bu kağıt türleri üzerine baskı için gerekli değildir, ve ahşap, kalem, polistiren, uygun, etiket, PVC kartvizit, vb etiket, sert plastik ve OPP Baskı Kağıdı olarak görüntüleri ABS.

1200cm (131 metre /) * rulo Uzunluğu / roll

* Rulo Genişliği: (diğer renk veya boyutları İstiyor)6 cm / 9cm / 10cm / 16 /21cm, lütfen bize ulaşın.

(iç çap 1.06"/2.7 cm) *

Üretimde kullanmadan önce numune test yapın lütfen.

Folyo

Sıcak Folyo Damgalama

Isı Basın (Referans, her türü için uygun değildir)

Laminasyon ile çalışmak

Uygulama

sıcaklık

185-204F

(85-95Dgree)

356-365F

(180-185Degree)

Zaman

2-5 sn

18-22sec

Sıcak folyo damgalama

Kağıt, fotoğraf, ahşap, kartvizit, PVC, akrilik vb kabartma için kullanılabilir.

Isı basın

Gömlek dekorasyon, standart plastik için özel transfer ve plastik etkilediği için kullanımı kolay ve çekici bir etkisi vardır. Folyo flash ve parlak tasarımı bir kalabalıkta öne yapar.

Folyo (mat) tarafı aşağı bakıyor renkli yan uygulanan ve alüminyum.

Farklı yüzeylere göre, kullanıcılar, sıcaklık, basınç ve hız işbirliği ana gerekir.

Paket sıcak damgalama folyo 1 rulo Dahil:

Diğer renkleri ya da büyüklükleri, lütfen bize ulaşın istiyorum. Teşekkürler.

Almanya müşteriler İçin 1), u FedEx veya TNT ile gemi istiyorsanız , bize EORİ numarasını söyleyin lütfen . Onlar olmadan, sadece DHL, Hong Kong yazılan ya da Çin Yazılan miyiz !

Rus müşteriler için , aksi takdirde Rus Post Çin'e parsel ve iade bültenleri olmaz (en az 3 Kelime) , ad, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, tam adını söyle bize lütfen !

Brezilya/Arjantin/Şili müşteriler için , FedEx tarafından sevk etmek istiyorsanız, DHL, TNT, UPS, bana ( CUIT, CPF veya CNPJ ) vergi numaranızı söyleyin lütfen. O olmadan, Gümrük Çin malları iade edecek .

Eğer ortaya çıkarsa (Dışında bazı uzak ülkeler) 2) Dünya çapında nakliye; Alıcı Uzak bir yerde Ücretli, herhangi bir Gümrük vergisi veya İthalat vergisi sorumlu değildir.

3) Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra işlenmiş.

4) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

5) Servis transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit zaman gecikmesi değişir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6) ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sipariş izleme ve en kısa sürede geri arayacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

1) Tarih alınan itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün var. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade edilmeyecektir.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize sağlamak gerekir.

3) alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra öğeyi aldıktan sonra dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj içinde tam ödeme iade Edeceğiz. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4) Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve. Geri bildirim çok önemlidir. Bu yüzden sizin memnuniyetiniz yapın biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

  • Yazın: Sıcak Damga Folyo
  • Model Numarası: muti-renk
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.21kg (0.46lb.)
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.