1Roll=15 mm*10M yüksek Kaliteli Ağaç Orman Desen Japon Washi Yapışkan Bant Maskeleme DİY Dekoratif Kağıt Bant Etiket hediye

v88697

Yeni ürün

11.39TL

Etiketler: sticker Çin, hediye oyun, çıkartmaları hediye, Ucuz sticker Çin, Yüksek Kaliteli hediye oyun, Çin hediye Tedarikçiler etiketler.

El sanatları & dikiş & not & memo & etiket & günlük Deco & fotoğrafları fileto & festival dekorasyon ve DİY kendinizi Gevşek Kullanımı: ambalaj & hediye & kırtasiye & maskeleme boya & dekorasyon & El Ürün Açıklaması Malzeme: Japon Washi Kağıt Boyutu: 15 mm, 1 Rulo= Eni, boyu yaklaşık 10 Paket:....... Not: Nedeniyle ekranda başka bir nedenle ,ışık ,dijital fotoğraf makineleri ve çekim düzeyde,malların, resim ve küçük bir renk var,anlamak Lütfen,Teşekkür ederim olabilir.Bağlı modeller çok sayıda, eğer stokta karşılaşırsanız, başka bir stil veya para iadesi seçin, anlayışınız için Teşekkürler.

Alıcılar okumak gerekir :

Sipariş miktarı Çin Post tarafından (ABD) Hava Posta veya ePacket Kayıtlı kargo ücretsiz olacak 7 $ ' dan fazla.

Farklı boyutlarda her ürün. Satın alırken, ürün boyutuna bakın lütfen, teşekkür ederim!

Eğer ürünlerimizden veya hizmetlerimizden memnun. Bize beş yıldız verin lütfen. Beş YILDIZ Değerlendirme, bir dahaki sefere bir indirim verecektir.

Taşıma sırasında hasar için ürünleri kolay. Eğer hasarlı mal alırsanız, lütfen bize ulaşın ya da bir geri ödeme talep. Yeniden para göndermek veya iade edeceğiz.

Uluslararası taşımacılık birçok sebep etkilenir ve bazen kayıp ya da gecikme olabilir. Eğer paket almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Eğer sipariş süresi doldu veya tamamlanmış, lütfen bize ulaşın olmuştur. Hala gönderebilir veya size tekrar iade edeceğiz. Merak etmeyin lütfen!

Eğer ürünler bir sorun varsa, ya da ihtiyaç, ya da bilgiyi takip edemiyoruz. İlk lütfen bize ulaşın, yanlış bir şey olmalı, sizi tatmin edici bir cevap vereceğiz.

120 gün için alıcılar alındığı zaman uzatacağız. 120 gün, teslim süresi alıcı koruma zamanı değil. Merak etmeyin lütfen! 120 gün içinde eğer ürünler bir sorun varsa, lütfen bize ulaşın. Yeniden gönderebilir veya size iade edeceğiz.

Normalde teslim süresi 20-40 gün, ePacket teslim süresi 10-25 gündür.Brezilya yavaş işleme daha fazla zaman, Brezilya gümrük ihtiyacı var . Eğer 50'den fazla gün alabilir değilseniz, lütfen bize ulaşın. Yeniden gönderebilir veya size iade edeceğiz.

Bazı nakliye yöntemi, sadece Çin'in izleme bilgi, Çin'den ayrıldıktan sonra hiçbir izleme bilgi yok. Lütfen ürünü satın aldığınızda ihtiyacınız olan nakliye yöntemi seçin.

Eğer diğer nakliye yöntemi ihtiyacınız varsa, lütfen bize ulaşın.

Göndermeden önce her ürün kontrol edeceğiz.

Zaman ayırdığınız için teşekkürler! Hoş geldin tekrar ziyaret etmek!

  • Yazın: Yapışkan Bant
  • Yapışkan Bant Türü: Tek-Yan Bant
  • Model Numarası: dy ağacı
  • Paket Ağırlık: 0.02kg (0.04lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 10cm x 6cm (4.72in x 3.94in x 2.36in)

İlgili ürünler

Trending.