El KİMLİK Kartı Fotoğraf,KİMLİK Kartı Dilimleme,33x48mm Sağ Köşe için Pasaport KİMLİK Ehliyet fotoğrafında Yumruk Kesici Düzenlenen

v88701

Yeni ürün

160.36TL 128.26TL

Etiketler: fotoğraf yumruk, yumruk kesici, yumruk yumruk, Ucuz fotoğraf yumruk, Yüksek Kalite yumruk kesici, Çin Tedarikçileri yumruk yumruk.

1 desen#: 45mm (Sağ Açılı Köşe) 35mm *

2 desen#: 45mm (Yuvarlak Açı Köşe) 35mm *

3 desen#: 48 mm 33 mm * (Sağ Açılı Köşe);

4 desen#: (dik Açılı Köşe) 50 mm * 50 mm;

Not: Özelleştirme kabul edilebilir, ama ekstra özelleştirme ücretleri için ihtiyaçlarınıza göre isteyeceğiz. Eğer ihtiyaçları varsa, lütfen bizimle temasa geçin. Teşekkürler.

• El tipi

Daha küçük boyutlarda fotoğrafları kesme •

Bitmiş ürünler • hiçbir kaba kenarları

• Özelleştirilmiş boyutları bekliyoruz.

Açıklamalar:

Bu fotoğraf kesici serisi 1 ila 3 inç kapsamında fotoğraf kesebilir. Doğru ve uygun bir yönelim vardır. Bitmiş ürünler üzerinde hiçbir kaba kenarları vardır. Fotoğrafları her türlü kesme ideal bir araç olarak, taşımak için uygundur ve verimliliğini kanıtlıyor.

Özel fotoğraf kağıdı kesmek için İtem Fotoğraf Kesici Kesici Bıçak Uygulama. Kağıt, fotoğraf, KT tahta, vb kesebilir. Uygun diğer araçlar olmadan kesmek için uygundur. Birlikte cetvel kullanmak gerekir. Verimli fotoğraf kesici kullanmak için Yüksek Verimli. İstediğiniz fotoğrafı alabilirsiniz sadece kolu basın. Veya düz çizgi ile kesemezsiniz kesmek için cetvel lazım çünkü yavaş. Etkisi kesme fotoğrafları üzerinde hiçbir kaba kenarları vardır. Pürüzlü kenarlar yapmak kolaydır.

Fotoğraf kesici fotoğraf, KİMLİK kartı fotoğraf pasaport, vb için, ehliyet için fotoğraf, fotoğraf kesmek için kullanılır.

Yuvarlak köşe veya diğer boyutlarda isterseniz, lütfen bizimle irtibata geçiniz. Teşekkürler.

Almanya müşteriler İçin 1), u FedEx veya TNT ile gemi istiyorsanız , bize EORİ numarasını söyleyin lütfen . Onlar olmadan, sadece DHL, Hong Kong yazılan ya da Çin Yazılan miyiz !

Rus müşteriler için , aksi takdirde Rus Post Çin'e parsel ve iade bültenleri olmaz (en az 3 Kelime) , ad, ikinci ad ve soyadı dahil olmak üzere, tam adını söyle bize lütfen !

Brezilya müşteriler için , FedEx tarafından sevk etmek istiyorsanız, DHL, TNT, UPS, bana ( CPF veya CNPJ ) vergi numaranızı söyleyin lütfen. O olmadan, gümrük Çin malları iade edecek .

Eğer ortaya çıkarsa (Dışında bazı uzak ülkeler) 2) Dünya çapında nakliye; Alıcı Uzak bir yerde Ücretli, herhangi bir Gümrük vergisi veya İthalat vergisi sorumlu değildir.

3) Siparişleri zamanında ödeme doğrulama sonra işlenmiş.

4) sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

5) Servis transit zaman taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit zaman gecikmesi değişir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6) ödeme 30 gün sonra sipariş almadıysanız, lütfen bizimle iletişime geçiniz. Sipariş izleme ve en kısa sürede geri arayacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

1) Tarih alınan itibaren iade etme bize 7 gün ve 30 gün var. Eğer öğeyi sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve size iade edilmeyecektir.

2) Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle, ve sipariş NUMARASI ile bize sağlamak gerekir.

3) alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal sonra öğeyi aldıktan sonra dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile orijinal durumuna ve ambalaj içinde tam ödeme iade Edeceğiz. YA da, bir yedek seçebilirsiniz.

4) Eğer ürün(ler) (olan) olarak reklamı varsa tüm nakliye masraflarını karşılayacak olacağız.

100% müşteri memnuniyeti için çalışıyoruz mükemmellik en yüksek standartları korumak ve. Geri bildirim çok önemlidir. Bu yüzden sizin memnuniyetiniz yapın biz nötr veya negatif geribildirim bize vermek önce hemen bizimle irtibat kurmanızı rica ederiz.

  • renk: 35x45mm doğru açı, 35x45mm yuvarlak köşe, 33x48mm doğru açı, doğru açı 50x50mm
  • Model Numarası: 33x48mm Sağ Köşe
  • Yazın: Standart Yumruk
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 24cm x 10cm x 5cm (9.45in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.7kg (1.54lb.)

İlgili ürünler

Trending.