Queens Parade (Magic prop,sihirli oyuncak) zihin oyunu olacak cam bardak Magic Trick,card magic Açıkladı. poker kart. sikke sihirli

v88708

Yeni ürün

32.85TL 30.52TL

Etiketler: Sihirli Hileler, Sihirli oyuncaklar, sihirli sahne, Ucuz sihirli hileler, Yüksek Kaliteli sihirli oyuncaklar, Çin sihirli Tedarikçiler sahne.

Queens Parade Açıkladı

Uyarı:

1). Bazı sahneler hiçbir Talimat olabilir

2). Bazı sahneler sadece Çince veya Japonca Talimat var.

3). Ben Talimat yok öğeleri olan, öğretim video gönderebiliriz.

4). Bazı öğretim video Çince, eylem okuyabilirsin

Alıcı Okuma için:

Ürün Wa rnı ng: 1. Açıklaması vide o için Sipariş edildiğinde öğeleri isteyin. 2. Ürün nakliye uzmanı ny gemi için izin vermez, çünkü Pil içermez. 3. Magic trick mestery var, değil aldığınız hile görüntülendi. Video için önce sorabilirsiniz orderd

Shipme nt:

1. Yo u ya da bir der yeri geldiğinde, kargo ücreti dahil sipariş için nakliye yöntemi ve ödeme seçiniz. (En öğeleri ücretsiz nakliye, hiç bu tür bir nakliye ücreti ödemek gerekir). Ödeme tamamlandıktan sonra 2 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

2. Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz.

3. Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti, harçları ve vergileri ülke içine ithalat için sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir.

4. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir. Nakliye maliyeti herhangi bir ithalat vergileri içermez ve alıcılar gümrük vergilerinden sorumludur.

Tarihine ent:

İstediğiniz herhangi bir ödeme kabul ediyoruz, kullanmak diğer ödeme istediğiniz zaman ilk bize ulaşabilirsiniz.

Verir:

Müşterilerimize yapabileceğimizin en iyisini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz.

1. Eğer herhangi bir hasar ya da kayıp olmadan herhangi bir nedenle öğeleri aldıktan 3 gün içinde iade ederseniz iade ederiz. Ve alıcı iade nakliye ücretleri için sorumlu olmalıdır.

2. Tüm hile programı gözden geçirdikten sonra kendimiz tek tek tarafından kontrol, bu yüzden herhangi bir sorun varsa, lütfen bize (fotoğraf veya video) herhangi bir ispat ederse, olacak, sizin için yeni hile gönderir gönder. (çoğu zaman hile sorun değil alıcı Nasıl Çalınır bilmiyorum)

Görüşleri Ve Tartışmaları:

1. Herhangi bir sorun, lütfen bize ulaşın, aldığınız eşyalar sizin için slove, açık anlaşmazlık yapacak.

2. Dürüst ve doğrudan geri bildirim ve derecelendirme bizim için çok önemlidir. Dürüst ve yardımsever gösterir, ve burada Alibaba uygun sıralama kurmaya yardımcı olur.

3. Çok ciddi şikayetler ve anlaşmazlıklar alır ve görüşlerinizi paylaştığınız önce makul şikayetinizi çözmek için her türlü eylemi yapacağız.

  • Yaş Aralığı: Yetişkinler
  • Özellikleri: Öğrenmek,Yapmak Kolay,Acemi,Profesyonel,Büyücüler,Cadde,Sahne
  • Cinsiyet: Unisex
  • Malzeme: Kağıt
  • Marka Adı: doo-italyanlardan
  • Menşe yeri : Shanghai, Çin (Anakara)
  • Yazın: Kartı
  • Paket Ağırlık: 0.8kg (1.76lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)

İlgili ürünler

Trending.