Dış dokunmatik ekranda YL-6073-V01 tablet dokunmatik ekran dokunmatik ekran

v88777

Yeni ürün

211.25TL 154.18TL

Etiketler: Dokunmatik Ekran, tablet dokunmatik ekran, dokunmatik ekran, ucuz dokunmatik ekran, Yüksek Kaliteli tablet dokunmatik ekran, Çin dokunmatik ekran Tedarikçileri.

[İpuçları]

Malların alınmasından lütfen ilk gün kaynak yüklü değil , ilk olarak anakart testi ile , Eğer bir sorun varsa , lütfen bize ulaşın. Yüklü sonra , ya da bir sorun durumunda , muhafaza edemeyiz . Kırılgan öğeler için dokunmatik ekran , sevkiyat öncesi görünümü hiçbir sorun yoktur, ambalaj da çok uygun olduğundan emin olun , sorun sağlamak için özel ve sabit küçük bir karton kullanarak yapacağız. Non-profesyoneller , yüklü profesyonel bir cep telefonu tamircisi almak için tavsiye edilir. Alıcılar dokunmatik ekran nedeniyle sökülmesi, yükleme hasar sonucu için mağaza sorumlu değildir.

[ Satılık ] Deyimi

Çoğu dokunmatik ekranlar ürün garanti kapsamında değildir , ama alıcıların özelliklerine ve ilgi alanlarına göre hareketleri , dükkanımda vaat aşağıdaki çeşitli durumlarda ihlal, üç gün içinde mal kalite sorunları Para Çekme , değiştirme , nakliye, ev satışı ile ilgili yönleri farz destek olabilir vardı izin vermedi çevrimiçi .

Hayır katlanabilir dokunmatik ekranlı kablo kesme

dokunmatik ekran paramparça olmadan film / etiketleme bağlı

hiçbir hasar dokunma

Birden fazla öğe satın aldığınızda bir alışveriş sepeti eklenmesi ya da bize fiyat değişebilir .

İşlemi tamamlamak için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz

Güvenli işlemler (ı) kullanın online alışveriş platformu tamamlandı

(Iı) Guangdong Eyaleti teslim ( kargo 10 yuan ödeme )nakit olabilir

(Iıı) Banka Havalesi ve transfer

Hesap bulduk, size en kısa sürede sevk sonra bir mesaj bırakın , ya da havale , havale söyle zaman , mal ve gerekli sayıda , ve tabii ki, adınızı , adresinizi önce bize haber ver, posta kodu, önemli , lütfen .

Ürünler Fabrikası zaman boşluğu olduğundan, üreticiler ( örneğin, ambalaj, renk, vb.) bazı değişiklikler yapacak.bu yüzden mal ve tam olarak aynı resim yüklemek alınması garanti edemeyiz.

Gerekirse , önceden pro ile bilgilendireceğiz , oh yanıt en kısa sürede lütfen ! !

On gün içinde öğeleri " Bölümünü dönüş birden çok öğe için ödemek için , sadece ücretsiz kargo parayı iade Reddetti her ayı İçin bir dönüş nakliye alınmasından sonra bebek ; alıcı tarafından karşılanacaktır yük taşıma gecikmiş , lütfen anlamak umut ! ! Ancak, müşteriler ve arkadaşlar lütfen emin olun , dikkatle sevkiyat öncesi kontrol edilecektir .

== Tact == STO = = " aşağıdaki URL Site bilgilerini ve teslimat kapsamına Bulunabilir ."varsayılan Fast Company :

yto.net.cn/hizmet/service1.asp

sto.cn/wdcx.asp

Eğer hiçbir ağ ya da erişilemez ise , daha fazla ( haber vermeden) diğer kurye şirketleri dönüştüreceğiz .

( Kurye şirketi\\'nin verimliliği belirlemek zor , yavaş , lütfen sabırlı olun ve bize ulaşın sevkiyatı takip etmek için )

16:30 daha önce fotoğraflandı ödeme gerekli parça takdirine Paypal ödeme ( Çok )fotoğraflandı sonra ertesi gün gidip aynı gün sevk edilebilir

Mal teslimi tahrif edilmiş, eksik bulduktan sonra, yanlış bilgi için reddetti veya makbuz üzerinde gösterilen lütfen ve taşıyıcı imza onay izin ve malların derhal bize haber verin , alıcı\\ \ 'nin ihmali sonucu, herhangi bir sorumluluk kabul etmeyeceğiz mal çıkışı aldıktan sonra dönüş.

Arkadaşlar ve aile işareti almış gibi, alıcı kendisi olarak kabul edilir , ama biz de net bir şekilde açıklayınız.

Likidite ihtiyacı nedeniyle , kullanım Alipay arkadaşlar lütfen, mümkün olduğunca çabuk mal sonra alındığını onaylamak , teşekkür ederim! ! !

  • Ürün Tipi: Tablet LCD
  • Marka Adı: lanjuu
  • Dijital Bileşeni Türü: Ekran
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 22cm x 22cm x 3cm (8.66in x 8.66in x 1.18in)

İlgili ürünler

Trending.