Moda yüksek boyun sütun kat uzunluğu geri keyhole Overskirts ile perla rosa vestido longo dantel

v88829

Yeni ürün

1 200.27TL

Etiketler: vestido vestido longo, vestido longo rosa, vestido longo, Ucuz vestido vestido longo, Yüksek Kalite vestido longo rosa, Çin vestido longo Tedarikçiler.

Moda yüksek boyun sütun kat uzunluğu geri keyhole Overskirts ile perla rosa vestido longo dantel

Boyutu Çizelgesi

Not:Çoğu kız hafif bir değişim gerekir.Yerel bir terzi elbisenin kolayca değiştirebilir.Daha büyük boyutu ile gitmek mükemmel uyum sağlamak için farklı elbise var eğer bewteen boyutlarda öneririz.

"İçi boş" boyun üssünde bir "delik" anlamına gelir.

Ayakkabı olmadan alarak tüm Ölçümler .

Elbise Rehberlik Ölçme

Aşağıda sadece bir kılavuzdur. Elbise boyutunu ölçmek için nitelikli bir terzi almak mümkün olduğunda önerilir. Her zaman için ölçümler yapmak için başka birini bul kendine ölçüm yanlış numaralar verecek hayal kırıklığına yol açabilir. Sana benzer iç çamaşırları ile ölçmek elbise ile giyecek; diğer giyim üzerine tedbir yok. Standart Elbise İçin Göğüs

Sutyen boyutu değil! Arkanı etrafında bant alın ve büstü en geniş kısmı boyunca getirmek. Kollarını rahat, aşağı taraf olmalıdır. Bu ölçüm çekerken bir sutyen giymek gerekir. Bel

Bu bel en küçük parçasıdır. Genellikle bir inç göbek üstünde. Ayrıca doğal bel olarak da bilinir. Kalça

Bu kalçaların en geniş kısmı, kalça kemiği karşısında. Ölçüm doğal bel altında yaklaşık 7 inç alınır. Bu ölçüm tam gelinlikler için gerekli değildir. İçi boş Kat

Bu sadece boyun altında ( içi boş ) hollow senin topuklar uzunluğudur. (Ön bandı al, çıplak ayak ile ). Dik durun ve ayaklarınızı bir arada tutmak gerekir. Yükseklik

Düz ayak ile birlikte Stand

Çıplak ayakla ölçmek

Başın üst kısmında başlar ve aşağı düz zemine bant çekin

Yapılan Bilgi-nakliye-Sipariş Öğeleri

Bizim elbiseler tüm sipariş üzerine yapılmış olduğundan, her zaman talep terzilik, tasarım ve mevsimsel değişiklikler karmaşıklığı dayanmaktadır dresss. Her dresss sayfa bu faktörlere bağlı olarak hesaplanan tahmini terzilik bir zaman gösterecektir. Zamanında elbise almak sağlamak için, mümkün olduğunca erken terzilik uzun zaman yoğun dönemlerde önlemek için siparişinizi lütfen.

İptal Politikası

Özel bir durum için bir elbise sipariş önemli bir girişim olduğunu, ve iptal politikası bu düşünceyle yaratılmış olduğunu anlıyoruz. Ancak, ayakkabıları, şalları ve atkıları dahil) giysi ve bazı aksesuarlar sipariş, standart boyut veya özel ölçü sipariş edip ve malzeme oluşturma işlemi başladıktan sonra yeniden kullanılamaz yapılır dikkat etmek önemlidir. Siparişinizi verdikten sonra, hala fikrini değiştirmek için zamanı iyi haber. İptal ve iade politikası ayrıntılar için aşağıya bakın.

* Ödeme onayı 24 saat içinde alınan maddenin iptal talepleri tam bir geri ödeme için uygun olacaktır.

- 24 ila 72 saat içinde ödeme onay alındıktan sonra alınan maddenin iptal talepleri tam nakliye maliyeti ve ürün satın alma fiyatının %50 oluşan kısmi para iadesi için uygun olacaktır.

Ödeme onayı tam nakliye maliyeti oluşan kısmi para iadesi için uygun olacaktır sonra madde iptal talepleri 72 saatten fazla aldı.

- Sipariş sevk edildikten sonra, artık iptal edilebilir.

Siparişinizi iptal etmek için, devam etmek için Emirlere Giriş yapın isterseniz.

İade Politikası

Memnuniyetiniz bizim için büyük önem taşımaktadır. Paket elinize ulaştıktan sonra, kontrol etmek ve elbise belirtilen standart boyut veya özel Ölçümler yapıldı emin olmanızı tavsiye ederiz. Elbiseni en kısa sürede etiketleri çıkarma, değiştirme ya da elbiseyi yıkamadan deneyin.

Eğer elbise veya aksesuarlar iade veya değiş tokuş, orijinal durumda olduğundan emin olun lütfen - tüysüz ve saç etiketlerle hiç giymediğin, yıkanmamış, değiştirilmemiş, bozulmamış, temiz, özgür ve bağlı sağlam.

1,Arızalı, Bozuk ya da Misshipped Öğeleri

Kusurlu, hasarlı veya yanlış sevk ürün tam bir geri ödeme için uygundur. Para iadesi talep ederken, lütfen açıkça öğeleri ile sorunu gösteren fotoğraflar ile Müşteri Hizmeti sunmak için hazır olun. Eğer eşyalarınız nakliye sırasında hasar gördü düşünüyorsanız, Müşteri Hizmetleri iade işlemi için kargo şirketinden Hasar" belgeleri hasarlı ambalaj gösteren fotoğrafların yanı sıra "Kanıtı gerekir.

2,Boyutlandırma veya Uydurma Konular

Bizim elbiseler tüm özel el dikişli ve özel olarak bitmiş elbise belirtilen ölçümleri her iki yönde bir (1) yaklaşık inç göre değişebilir. Ürün hala mükemmel size uygun olacaktır emin olmak için, terziler bizim dikişleri ek kumaş ile küçük boyut değişiklikleri kolayca yapılması için izin vermek için tüm elbiselerimizi oluşturduk.

3,Öğe, sipariş ettiğiniz boyutta değil

Madde boyutu birden fazla inç tarafından sipariş özellikleri farklı, ayarlamalar yapmak için yerel bir terzi bulmak için bulmak için teşvik ediyoruz ve memnuniyetle ürün fiyatının %100 maliyetlerini terzilik size iade edeceğiz. Eğer bu seçeneği seçerseniz, bir kopyasını geri ödeme talep ederken sağlanmalıdır terzi olarak bir makbuz istemek için unutmayın.

  • Fırsat: Balo
  • renk: Bej, Fildişi, Beyaz, Şampanya
  • Kumaş Türü: Dantel
  • Bel: Doğal
  • Moda Öğesi: çiçek baskı
  • Gerçek Görüntüler: Evet
  • Siluet: düz
  • Yaka: Yüksek
  • (Cm)kol Uzunluğu: Kolsuz
  • Uzunluğu Elbiseler : Kat-Uzunluğu
  • Malzeme: Polyester
  • Marka Adı: CloverBridal
  • ABD Boyutu : 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 14W, 16W
  • Kol Stili: Tank
  • Tren: Yok
  • Dekorasyon: Aplike,Kuşaklar
  • -Sutyen dahili: Evet
  • Öğe Türü: Balo Elbiseleri
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 35cm x 25cm x 15cm (13.78in x 9.84in x 5.91in)

İlgili ürünler

Trending.