4 adet HSS Matkap Havşa + Hızlı Değişim Hex Shank Set Bit 12 #10 ##6 #8 Vida

v88937

Yeni ürün

21.54TL

Etiketler: Havşa Matkap Ucu Seti, Matkap Ucu Seti, hex shank, Ucuz havşa matkap ucu seti, Yüksek Kaliteli matkap ucu seti, Çin hex shank Tedarikçiler.

Özellikler:

- Bu havşa matkap uçları büyük pürüzsüz bir delik çalışır.

- Yüksek hız çelik malzeme , kullanmak için iyi dayanıklılık ile yüksek kalite.

Delikli metal için uygundur, PVC, ahşap, tahta, alüminyum alaşımlı veya plastik tahta.

DİY veya profesyonel ahşap işçi için gerekli donanım bir araç.

- Tamamen farklı ihtiyaçlarını karşılayan(#6, #8, #10, ve #12), ayarlı bir matkap 4 boyutları içerir.

- Gevşetir ve bit tutmak ve gerektiğinde serbest sıkılaştırır dahil mini altıgen anahtarı ile bit değiştirmek için çok uygun.

Özellikler:

- Bit matkap Malzeme: HSS-4241 (Yüksek hız çelik)

- Siyah PAH Matkap Gövde Malzemesi : 45# Çelik

- Altıgen Şaft Çapı : 1/4" (6,35 mm)

(3.56 mm) - boyut : (3.175 mm) (2.7 mm)# 6 mm (38) , 8#, 10#, 12#

Paket içerir :

1 x Bit 6 Matkap Havşa#

1 x 8 Bit Matkap Havşa#

1 x 10 Bit Matkap Havşa#

1 x 12 Bit Matkap Havşa#

1 x Mini Altıgen Anahtarı Teslimat bilgileri Tüm öğeler ödeme temizlendikten sonra 5 iş günü içinde Çin Yazılan Havayolu veya ePacket tarafından gönderilir.Normalde. Öğeleri 7-35 iş günü içinde gelecek. Varış zamanı bazı faktörler ve farklı bölgeye bağlıdır: varış saati için Bu tablo sadece teklif referans, yukarıdaki bütün ülkelere biz teslim anlamına gelmez. Eğer acil ise Lütfen başka bir ifade seçin ,DHL,UPS ,vb gibi. Satıyoruz Satış Tüm ürünler açısından istismara uğramış, yanmış ve herhangi bir biçimde zarar gören fabrika garantisi yok' kapak öğeler vardır. Eğer öğe almadıysanız Mesaj yoluyla irtibata geçiniz, Postane ile kontrol edeceğiz, ve sonra yeniden veya herhangi bir eksik ürün iadesi. Ürün zaten hatalı olması durumunda, DERHAL bizimle irtibata geçin ve sonra aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade etmelisiniz. Posta ve paketleme ücreti iade edilmez. Maddenin bize geri dönen olarak yapılan teslim veya sigorta ücretinden sorumlu olmayacaktır. Eğer bizden satın alınan bir öğeyi döndürmek, Fabrika Durumuna geri olmalıdır . Bu ambalaj, insert, el kitapları vb içerir. İade ürün süreci bizim için 5 iş Günü bekleyin. Eğer herhangi bir sorunuz Varsa, bize e-posta çekinmeyin lütfen bize ulaşın.En kısa sürede size cevap verecektir. Eğer 24 Saat içinde yanıt(çalışma günü varsa) , posta kutusunda spam kontrol ediniz. Büyük ölçüde OLUMLU görüşleriniz için teşekkür ederiz. Lütfen yardım sormadan negatif geribildirim bırakmayın. Amacımız Üst Düzey Müşteri hizmetleri sağlamak için , normalde çok iyi bizim her sorunu çözmek için çalışacağız. ŞİMDİ tekrar tekrar nakliye zaman belirttiğimiz çünkü öğe almadıysanız, negatif veya Nötr geribildirim bırakın lütfen.

  • Marka Adı: MİSSDEMO
  • Kullanın: Ahşap Delme
  • Malzeme: Yüksek Hız Çeliği
  • Yazın: Havşa Matkap
  • DİY Malzemeleri: Ahşap
  • uzunluğu: Yok
  • Model Numarası: #6#,8,10#,12#
  • Paket Boyutu: 12cm x 12cm x 12cm (4.72in x 4.72in x 4.72in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.