01RJ klima Bilgisayarda kurulu GAL1104GK için 95% yeni Özgün-L0302 devre kartı

v89021

Yeni ürün

342.94TL

Etiketler: klima Kurul, klima devre kartı, klimalı, Ucuz klima kartı, Yüksek Kaliteli klima devre kartı, Çin hava Tedarikçiler klimalı.

Hoş geldiniz !

Sevgili arkadaşlar , Ürün Açıklaması Bizim. İkinci %95 yeni ve %90 yeni bir anlam El Ürünler, %100 yeni bir anlam yeni bir ürün.

Not: bazen ikinci el ürün görünümünü küçük bir çizik var, ama eğer akıl almayın lütfen eğer makinenin çalışması, alıcı etkilemez olur.teşekkürler

Ürün karşılaştığınız sorunları alırsınız, lütfen satıcı ile temas değil, rastgele bir anlaşmazlık söz, birlikte bu sorunu çözeceğiz.

Merhaba arkadaşım siparişi onaylamanız ,pls kurulu emin oldum ve modelini bize katiyen aynı değilse aynı pls bize fotoğraf gönderirseniz kontrol edin,teşekkürler

Nakliye yöntemi :

Çin post hava posta,15-60 Günlük geliyor.eğer diğer nakliye yöntemi ihtiyacınız varsa, lütfen bizimle temasa geçin.

Teslimattan önce test kalite : %100 .

Garanti : 3 ay garanti.

Not :

Sevgili uluslararası Müşteriler,Guangzhou Deeli co Hoşgeldiniz.ltd.Destekler ve bize güvenleri için teşekkür ederim. Her zaman müşteri en iyi hizmeti ve yüksek kaliteli ürünler sunmak için çalışıyoruz. Memnuniyetiniz birinci önceliğimizdir.herhangi bir aksesuar satın aldığınızda güç kartı ve sabitleme birim satın aldığınızda göndermeye hazır önce parçalarımızın tüm test var,,, bana gerekli voltaj, durumunu veya diğer bilgilerini ver lütfen.

Yönetmelik ve öneri:

(1) burada..ödeme sadece Ali kabul Ediyoruz-

(2) Eğer büyük miktarlarda sipariş etmek gerekiyorsa, bizimle mail yoluyla irtibata geçiniz, size en iyi indirim verecektir.

(3) İthalat vergileri, vergi ve masraflar alıcının sorumluluğundadır.

(4) nakliye Çin post air mail ile ücretsiz kargo, varış süresi 15-60 Günlük olup,bazı uzak ülke 60 Günlük daha , Satıcı teslim süresi sorumlu değildir, taşıyıcı tarafından sağlanan, Tatiller dışında ve paket ve hedef ile değişebilir. Eğer teslimat gecikir veya eşyaların taşıma sırasında hasar görmüş varsa, bize e-posta gönderin.

(5) Eğer diğer nakliye yöntemi gerekiyorsa,bizimle irtibata geçiniz,aşağıdaki nakliye yöntemi: DHL,EMS,UPS,TNT,FEDEX sağlayabiliriz.

(6) ne kadar bildirmek için değeri için bizi bilgilendirmek için,Eğer alıcı hiçbir istek, ithalat üzerine ÜCRETSİZ için vergi almak alıcı sağlamak için, daha düşük bir değere sahip bir 'HEDİYE' olarak ilan edecek miyiz, Lütfen mesaj bırakın. Bu düşük fiyat ürünün ödenen toplam fiyatı ya da piyasa değeri yansıtmamaktadır ve farklı tarife kuralları olan ülkeler için geçerli olmayabilir. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır.

(7) ödeme aldıktan sonra 2-3 gün içinde öğeyi gemi olacak.

Hızlı ve güvenli teslimat nedenlerle (8) sadece kendinizin teyit olduğunuz teslimat adresine sipariş gemi olacak. Lütfen doğru adres ve telefon numarası sağlayın.

Politika:

Tüm ürünler sevkiyat öncesi test 1>> söz veriyoruz!

2>> Alıcı orijinal paketinde 5 gün içinde Eğer madde aldıktan sonra size iade veya 2-3 iş günü içinde yedek göndereceğiz/ memnun değilseniz aldıktan sonra geri iade edebilirsiniz.

3>> mal söz verdiğimiz gibi descried Değilse, bizimle para iadesi ya da sizin için doğru bir değişim irtibata geçebilirsiniz.

4>> Eğer kutusu farklı şekil Mahvoldu eğer taşıma sırasında hasar kolay ürünler, çok açık lütfen ve mal aldığınızda kutu ve ürün kontrol edin, lütfen hasarlı kutusu için fotoğraf ve bir kanıt almak ve sonra da durumu teyit etmek için postacı sor. Bu şekilde, bana kanıt verin, nakliye şirketi için bize telafi etmek isteyebiliriz. Bu çok önemli ve kar koruruz.

5>> Eğer ürün bunu aldığınız zaman işe yaramadı , birçok nedeni olabilir. Lütfen bize ulaşın, sorunu çözmeye çalışın , eğer geri göndermek isteyip istemediğinizi ,iade kargo ücretini biz sorumlu değiliz biz. Ama sana sorunlu ürün aldığımızda Çin post air mail ile ücretsiz nakliye için bir tane daha göndereceğiz.

Geribildirim:

A. Müşteri Memnuniyeti bizim için çok önemlidir. Lütfen bize ulaşın daha önce herhangi bir nötr ya da negatif geribildirim bırakmayın .Negatif geri bildirim herhangi bir sorunu gidermek için en iyi yol değildir. Birlikte herhangi bir anlaşmazlığı çözmek için birlikte çalışabiliriz.

B. Bu ek vergi ihale veya satın alma önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin

C. Eğer ürün memnun iseniz pozitif geribildirim verin Lütfen.24 saat içinde herhangi bir soruya cevap ve geribildirim ayrılmadan önce size garanti için çalışacağız.

  • Uygulama: Ev
  • Sertifika: CE
  • Yazın: Klima Parçaları
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 9cm (11.81in x 9.84in x 3.54in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 1.0kg (2.20lb.)

İlgili ürünler

Trending.