7 Adet Sondaj Bız ve AA7379 Deri Tamiri için Yüksük set ile Döşeme El Dikiş İğneler Kavisli

v89114

Yeni ürün

16.05TL 13.65TL

Etiketler: El Dikiş İğneleri, Dikiş İğneleri, el dikiş iğneleri, Ucuz el dikiş iğneleri, Yüksek Kaliteli dikiş iğneleri, Çin dikiş el Tedarikçileri iğneler.

Ürün Açıklama %100 yepyeni ve yüksek kalite. 7 Adet Sondaj Bız ve Yüksük ile Tamir için Deri Döşeme El Dikiş İğneler Kavisli

(Emanet) kredi kartı kabul Ediyoruz ödeme ve t/t. (Western Union, MoneyGram, vb.) diğer payways, 1 Nakliye bizimle irtibata geçiniz. Siparişinizi vermeden önce bizimle fiyat ve diğer ayrıntıları teyit edin. 2. Ücretsiz kargo en CPAM veya CPAP tarafından gemi,CPAM ve CPAP çok hızlı değil,senin için 15-25 gün sürer.eğer hızlı ihtiyacınız varsa,lütfen bana ulaşın.istediğiniz hızlı gemi yöntemini değiştirmek için biraz daha fazla para ödersiniz. 3. Sadece standart adresine alipay 4 gemi olacak. 5 gemi yöntem için CPAM,CPAP,EMS,DHL,UPS,Fedex sağlıyoruz. Teslim süresi:CPAM ve CPAP için yaklaşık 15-25 iş günü sürecektir.EMS,UPS,DHL,ekspres kargo genellikle teslim ülkeye bağlıdır 3-7 iş günü sürebilir.Nadir durumlarda,sıkı özel biraz daha uzun mesafeleri teslim süresi olun,lütfen sabırlı olun. 1 geri bildirim. Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz.bu nedenle,görüşleriniz bizim için son derece önemlidir. 2. Eğer hizmetimizden memnun değilseniz,lütfen bize aktif geribildirim bırakın.teşekkür ederim! 3. Nötr geribildirim herhangi bir olumsuz ayrılmadan önce bizimle irtibata geçin,size herhangi bir sorun slove için çalışacağız. 1 Şart. Nakliye önce malı kontrol edeceğiz. 2. Eğer öğe kusurlu ise,teslimat 3 gün içinde bize haber verin. 3. Tüm öğeleri malların iade veya değişim için hak kazanmak için kendi orijinal durumunda iade edilmelidir. 4. Herhangi bir nakliye hizmetinin sorumluluğunu herhangi bir kaza,gecikme ya da diğer konularda sorumlu değildir. 5. Herhangi bir ithalat ücretleri veya ücretleri alıcının sorumluluğundadır. 6. Sipariş işleme için lütfen ADRESİNİZİ kontrol ediniz. 7. Herhangi bir soru ile bizimle Temas kurmaktan çekinmeyin,cevap tatmin edici size sunuyoruz.

  • Malzeme: Paslanmaz Çelik
  • Marka Adı: OZXHİXU
  • Model Numarası: AA7379
  • Kullanın: El Dikiş
  • Yazın: Dikiş Seti
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Ünite Tipi: Set
  • Paket Ağırlık: 0.05kg (0.11lb.)

İlgili ürünler

Trending.