Cep Telefonu/Güç Banka Ücretsiz Kargo İçin 5 V 22W Yüksek Verimli Güneş Paneli Şarj Cihazı Fordable Çift USB Çıkışı Güneş Pili Şarj cihazı

v89117

Yeni ürün

500.00TL 439.99TL

Etiketler: güneş paneli, güneş paneli, Güneş Verimliliği, şarj cihazı güneş, Ucuz güneş paneli, güneş paneli, Yüksek Kaliteli güneş verimliliği, Çin şarj cihazı güneş Tedarikçiler.

Cep Telefonu/Güç Banka Ücretsiz Kargo İçin 5 V 22W Yüksek Verimli Güneş Paneli Şarj Cihazı Fordable Çift USB Çıkışı Güneş Pili Şarj cihazı

Bu ürün kolay taşıma ve depolama için katlanabilir solar şarj cihazı. 5 V DC güç gerektiren cihazların bir sürü için çalışan mini gerilim denetleyicisi bir regülatör vardır. Açık macera, yürüyüş, kamp ve sırt çantasıyla vb için en iyi seçimdir. Özellikler: Kullanır 22watts Hızlı şarj etmek için güneş panelleri Güneş.

Doğrudan cihazlar için USB 2.0 bağlantı noktası üzerinden bağlanır.

Sabit akım ve sabit voltaj tasarım, güvenilir ve güvenlik.

Cebi şarj sırasında güvenli depolama için cihazınızı tutun ve çift USB çıkışı korumak geliyor

Kolay her yerde güneş ışığı elde edebilirsiniz asmak, ve araba ön cam üzerine güneş paneli emmek için ekstra vantuz kullanabilirsiniz.

Çalışma yöntemi:

1. Güneş paneli açın ve maksimum güneş ışığı almak, sırt çantası, vb windows ve araba camlarını gibi durumlarda yerleri Düzelt.

2. (Dahil değildir) güç kablosu ile cihazınızı bağlayın. Cep telefonları, MP3/MP4, dijital kameralar, GPS ve PSP vb için uygun.

3. Ürün güneş ışığı kadar kısa sürede cihazınızı şarj edecektir.

Özellikler: 1.Güneş Paneli: 22W 2.Yüksek verimlilik: 3 %24 Güneş hücreleri>.Çıkış voltajı/akım: 5 V 0-4.4 4.Çıkış arayüzü: Çift USB Güneş Paneli Şarj cihazını.550G 6 ağırlık:.7 39 mm*katlama boyutu: 163*230.Açılımı boyutu: 830*380 mm 8.9 Renk: Siyah Renk.PVC (su geçirmez) malzeme:PET lamine+Kumaş :

Önemli Bilgi:

1. Güneş her zaman doğruca güneş panelleri üzerinde parlamayacak ve bütün gün tam tepe watt alma konusunda güvenebiliriz. Sabah erken ve gece geç saatlerde güneş panelleri öğlene yakın maksimum çıkış ile çok daha düşük bir çıkış var. Bulutlu günlerde daha az güneş ışığı 12 saat başına maksimum çıkış yaklaşık %42 - eşdeğer alabilirsiniz iyi bir kuraldır.

2. Bazı cihazlar doğrudan cihazınızın koşulları veya kısıtlamaları hava nedeniyle bu panelden şarj olmayabilir. Eğer sorun yaşıyorsanız, emin panel, parlak güneş ışığında doğrudan güneşe açılı olduğundan emin olun.

3. Birlikte şarj edilebilir bir pil güneş paneli tarafından üretilen elektrik kaydedilen ve depolanan bu güneş paneli kullanılması tavsiye edilir.

Paket içerir:

1 1 * 22W güneş paketi. DÜNYA ÇAPINDA NAKLİYE. (Hariç bazı ülkelerde ve APO/FPO)

2. 3 İş sipariş işleme için ödeme aldıktan sonra gün.

3. Sadece teyit sipariş adresleri gemi. Sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR.

4. Öğeleri Çin Havayolu kullanarak gelen 10 ila 20 iş günü içinde ülkelerin çoğu ulaşmak.

5. SERVİS TRANSİT ZAMAN taşıyıcı tarafından sağlanan ve hafta sonları ve tatiller hariç. Transit süreleri değişebilir, özellikle tatil sezonunda olabilir.

6. Eğer 30 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti.

7. Durum ve zaman farkları hisse senedi nedeniyle, hızlı teslimat için ilk mevcut depo bizim öğeyi gemi seçecektir. (Not: zamanında bunu umuyoruz ancak bu uluslararası bir dağıtım olduğundan, nakliye süresi oldukça açık şirketi ve yerel gümrük/görevleri bağlı olacak. Anlayışınız için teşekkür ederiz) -Öğeleri dünyadaki tüm ülkelere gönderilecek. -Dikkatli öğeleri sarmak için hava kabarcıkları kullanacağız. -Paket katı olmalı ve dikkatlice önce teslim kontrol edecek. Sevkiyat öncesi malların kalite kontrol edeceğiz. Eğer bazı beklenmedik sorunlar meydana varsa, Dostu ile aşağıdaki şekillerde alıcı ile sorunları çözmeyi umuyoruz:

1, Eğer kalite sorunu Varsa, alıcı 15 gün içinde mal aldıktan sonra iddia gönderebilir, alıcı tanımlamak için satıcı için fotoğraf ya da video ve diğer kanıt sağlaması gerekir.

2, Man-hasarlı yaptı, alıcılar tam sorumluluk almak.

3 Ürün kalitesi işleme programı:

1) alıcı bize iade nakliye masrafları mal geri dönerek mal aldıktan sonra ,alıcı göndermek için nakliye ücreti ödemek ve yeni bir ürün göndermek olacak.

2) Eğer (nakliye dahil toplam fiyat, daha az 10USD olan) malların kalitesi sorunları Varsa, alıcı, yakın dönemde yeni bir düzen yapmak için planı yoksa, satıcı göndermeyi nakliye maliyeti ödemek ve yeni bir ürün yeniden isteyin alıcı bir sonraki sırada yeni bir ürün göndereceğiz. 1, bizi tercih ettiğiniz için Teşekkür ederiz. Olumlu geribildirim bir kez otomatik ödeme izni aldıktan sana kalacak.

2, Müşteri Memnuniyeti bizim için başarılı bekleriz. Bu nedenle,ürün ve hizmet ile memnun iseniz, bize olumlu geribildirim bırakın lütfen.

3, herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Herhangi bir sorunları çözmek için sizinle Üst Düzey Hizmet,iş sağlayacağız.

4, Tüm e-postalar 1 iş günü içinde 18: 00 için 9 PM (Pekin Zaman:) cevap verilecektir.Eğer cevap,lütfen yeniden-e-posta gönderdi ve size en kısa sürede yanıt vereceğiz

  • Hücre sayısı : 4
  • Katlanabilir Güneş Paneli: Evet
  • Malzeme: güneş
  • Boyutu: 830*230mm
  • Nominal Kapasite: 22W
  • Model Numarası: 22W
  • Esnek Güneş Paneli: Evet
  • Marka Adı: BUHESHUİ
  • Panel sayısı : 4
  • Yazın: Güneş Paneli
  • Max. Güç: 22W
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.75kg (1.65lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 25cm x 5cm (11.81in x 9.84in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.