100pcs/lot Kozmetik Kirpik Uzatma Bireysel Mikro tek Kullanımlık Kirpik Fırçası Maskara Değnek Aplikatör Gözler Güzellik Makyaj Aracı

v89355

Yeni ürün

13.03TL 11.73TL

Etiketler: Makyaj Araçları, fırça maskara değneklerini aplikatör, Tek Kullanımlık Kirpik Fırçası, Ucuz makyaj araçları, Yüksek Kalite fırça maskara değneklerini aplikatör, Çin tek kullanımlık kirpik fırçası Tedarikçileri.

Kadınlar 100pcs/lot Mikro Dayanıklı tek Kullanımlık Kirpik Uzatma Bireysel Uygulamaları Rimel Fırçası stick yapıştırıcı temizleme kirpik

Özelliği:

Malzeme: Plastik

Renk: Yeşil, mavi, beyaz, mor.

( Rimel Fırçası )boyutu: 10cm uzun

100pcs/lot

Arbitray bükme açısı olabilir.

Tek kullanımlık araçlar telafi olmayan, hav bırakmaz.

Çok temiz ve sıhhi, enfeksiyonu önlemek.

Sipariş Bilgi

Ödeme

1: Alipay, Western Union, TT kabul Ediyoruz. Tüm kredi kartları güvenli ödeme işlemci EMANET yoluyla kabul edilir. 2: Ödeme emri 3 gün içinde yapılmalıdır. 3: Eğer açık artırma kapattıktan sonra hemen ödeme yapamıyorsanız, ikinci bir deneme için lütfen bekleyiniz.

Gönderi

1: Biz dünya çapında gemi. 2: ePacket, Çin Post Air Mail, EMS, Fedex ve DHL tarafından hoş geldin iyi tercih ettiğiniz yöntemi seçin sevkiyat destekliyoruz. 3: Tüm siparişler ödeme geldikten sonra 3 ila 5 iş günü içinde sevk edilecektir. 4: teslim süresi bazen farklı olabilir ve 10 ila 60 gün kadar sürer olabilir. 5: mal "bir Hediye" olarak etiketlenmiş ve tek amacı nakliye için daha düşük bir değer ilan edilecek. Ödeme, yanlış adresi kayıp bir posta neden olur önce 6: Eğer adresi doğru Değilse, pls değişim yapmak. İade talepleri bu dava için kabul edilmeyecektir. Takip 7. mal gemi dışarı çıktığımızda sağlanacaktır.

Dönüş

1: sen\\ \ 're öğeleri memnun olmayan herhangi bir nedenle, 7 GÜN içinde ürününüzü satın aldıktan sonra iade nakliye maliyeti üstlenecek iade ve değişimi kabul ediyoruz. İade madde aldıktan sonra 2 ila 5 gün içerisinde iade talebinizi değerlendireceğiz. 2: Eğer öğe kusurlu İse, lütfen hemen sipariş değiştirme veya tamir söyle. Eğer bir yedek kullanılabilir değilse, o zaman bir geri ödeme orijinal ödeme yöntemi ile verilecektir.

Geri bildirim

1: Eğer ürün ve hizmet ile memnun iseniz, Lütfen 5 yıldız ile bize olumlu bir geribildirim için bir dakikanızı ayırın, sizin için aynı şeyi seve seve yapacağız pls. 2: Lütfen olumsuz bir geribildirim ayrılmadan önce daha iyi bir çözüm elde etmek için bize aontact için tereddüt etmeyin. Biz\\ \ 'her zaman elimizden geleni yapalım.

Eğer memnun değilseniz, bize 5 yıldız övgü verin lütfen !

Nasıl doğru ürün açıklamasını yaptı.

Nasıl memnun satıcının iletişimi ile mıydın?

Satıcı gemi ne kadar hızlı öğe mi?

Paylaşım

  • Kullanılan: Kirpik
  • Malzeme: Sentetik Saç
  • Miktar: 100pcs
  • Öğe Türü: Makyaj Fırçası
  • Model Numarası: kirpik uzatma fırça
  • Marka Adı: kırmızı dieny
  • Malzeme Kolu : Plastik
  • Fırça Malzeme: Sentetik Saç
  • Boyutu: 100pcs/pack
  • Paket Ağırlık: 0.08kg (0.18lb.)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)

İlgili ürünler

Trending.