12pcs/Rastgele Zodiac Sihirli Su Boncuk su Büyüyen-topları Çocuk Oyuncak Hediye Çiçek Yetiştirmek İçin Polimer Kristal Toprak çocuklar için eğlence dolu set

v89467

Yeni ürün

10.15TL 9.67TL

Etiketler: Kristal Toprak, su boncuk, sihirli su boncuk, Ucuz kristal toprak, Yüksek Kaliteli su boncuk, Çin sihirli su boncuk Tedarikçileri.

Global Alışveriş Festivali ön ısıtma başlıyor.

Sizin için Harika bir KUPON veriyoruz.

Hemen al!

Renk : Renkli

Miktar:12pcs İşlev /set:Non-solmaya,-Toksik, %100 geri dönüşümlü,Olmayan-Yanıcı. Büyük bir öğrenme aracı,çocuklar saatlerce meşgul,eğlenceli deneyler, düğün için dekorasyon için Çok kullanır, duş,mum,ipek ve kesme çiçek aranjmanları için İdeal çiçekler,çiçekler ve daha fazla olması. Misket ya da ev dekorasyonu,el sanatları,çiçek, departmanlar ve daha fazla taş daha az pahalı ve daha çekici!

Bu Türklere ilişkin öneri paketini aldığınızda,suya puy gerekir ,

sonra yavaş yavaş lager olmak waill onlar.

Daha fazla su ,daha büyük olacak.Çok sihirli!

12pcs/Zodiac Sihirli Su Boncuk su Büyüyen-topları Çocuk Oyuncak Hediye Çiçek Yetiştirmek İçin Polimer Kristal Toprak çocuklar için eğlence dolu set

nakliye açısından tam adı / adresi tam / doğru posta kodu ve telefon yazmıştı olduğundan emin olun. eğer sevkiyat bilgilerini değiştirmek gerekiyorsa,lütfen en kısa sürede bize bildirin. Çin post hava posta :normalde wordwide 15 - 90 iş günü sürer. "satıcının nakliye yöntemi" takip edemez,seçin, Çin sonrası hava posta epacket : 10-30 gün lütfen unutmayın). express: 5-10 gün.(ems 10 -20 gün) Önemli :Hoş kurallarına Göre,eğer (Brezilya / Rusya / Arjantin 90 Günlük var) 60 gün gönderdik sonra almazsanız,size hemen para iade edeceğiz. ama uluslararası nakliye birçok kontrol edilemeyen faktörler,doğal afet / tatil / post çalma / savaş vb. yani mal belki bir gün geciken veya kayıp,60 günlük ya da 90 Günlük daha bekleyebilirsin umarım. lütfen anlayış ve sabrınız için teşekkürler normalde zamanında parseller alınan değilseniz,pls kontrol için bize ulaşın.ama açık cotact olmadan anlaşmazlık değil. iade & döner eğer ürünlerimiz ile herhangi bir sorun varsa, öğeleri aldıktan sonra iade veya 7gün içinde iade talep edebilirsiniz. çok mutlu ama önce bize karşı anlaşmazlık dönen ya da açmadan önce Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçiniz, her soru çözmek için çalışacağız . tüm öğeleri kendi özgün koşulları içinde iade edilmelidir, ya da para iadesi yapmak reddediyoruz. alıcı iade sürecinde meydana gelen tüm masrafları sorumludur.

Geri bildirim

1.Eğer satın alma ve hizmet ile memnun iseniz, büyük ölçüde bize beş yıldızlı bir geri bildirim verirseniz çok memnun olacağız!

2.Olumlu Geribildirim bizim için çok önemlidir. Nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Tüm sorunu çözmek hedefliyoruz.

3.Unreceived, kırık veya arızalı, herhangi bir geri bildirimler ayrılmadan önce, iade veya reship için bizimle irtibata geçiniz parça. Büyük teşekkürler!

  • quatity: 12pcs/set
  • Model Numarası: y11
  • stytle: Hassas gözler
  • Yazın: Hayvan Kristal Toprak
  • renk: Renkli,Beyaz,Siyah,Gül,Altın Sarı
  • -bu özelleştirilmiş: Evet
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)

İlgili ürünler

Trending.