JY-531 plastik ön plaka programlama türü Tek Jeton token Alıcı seçici

v89475

Yeni ürün

51.44TL

Etiketler: sikke alıcısı yazılımı, Para, Noter, noter, Ucuz para alıcı yazılım, Yüksek Kaliteli sikke alıcı, Çin, noter Tedarikçiler.

BELİRTİMİ

Sikke Çapı : 18mm -30mm

Sikke Kalınlığı : 1.2 mm -2mm

Eğer madalyonun d iameter ve t hickness altında NOT : kabul edilebilir değil

Sigara ile 20 mm ve 1.5 mm - mıknatıs malzeme.

DC bağlantı : KIRMIZI TEL:

BEYAZ KABLO: Sinyal çıkışı

SİYAH KABLO:TOPRAK

Süresi için 3 yol anahtarı 3 MAVİ TEL: SAYAÇ SİNYAL ÇIKIŞI No : 20ms, 40ms ve 60 ms

PROGRAM SİKKE

(1) h düğmesine Kur (A) saniye için eski Lütfen. LED tabela(B) ışıklar

(2) paranın 15 adet yerleştirin

(3) düğmesine basın (A) Kur Lütfen.

(4) (B) LED işareti söner.

Programlanmış paranın tür kullanım için Ücretsiz (5).

SATIN ALMA NOTLARI

Alıcı malları aldıktan sonra 7 GÜN içinde iade kabul Ediyoruz garanti. Eğer satıcı hatası değilse, ön alıcı ödeme ve geri kargo ücreti. Madde de, öne ve geri ödeme için satıcı kargo ücreti yeni bir iş ya da malların iadesi veremez olması durumunda. - KUTUSU” için herhangi bir tür “iade kabul etmiyoruz. Bir sorun olması durumunda, satıcı değiştirme parçaları gönderir. - 1 yıl garanti. Gönderi SONRASI Takip numarası 3 gün sonra takip etmek için gönderilmesi ve kullanılabilir sonra sağlanır.

eğer takip numarası 3 gün sonra izlenebilir değilse lütfen bize bildirin. - İzleme web sitesi: - Amerika Birleşik Devletleri İçin , e göndeririz-cep. RUSYA için , göndermek için TAM ADINI veriniz. Arjantin için , o mal göndermiyoruz. Mal yerel gümrük geldiğinde EXPRESS - Genellikle, yerel gümrük masrafları vergi. Eğer express seçmeden önce iyi durumda olup olmadığını kontrol ediniz. Her ülke İÇİN farklı VERGİ ORANINA sahip. Gümrük kontrol kuralı lütfen. - DHL, bazı ülkeler tarafından gönderdiğimiz bazı ülkeler, FEDEX ile göndeririz. Eğer BELİRLİ EXPRESS ŞEKİLDE ısrar ediyorsanız, lütfen sipariş sayfasında bize bildiriniz. - RUSYA için, sadece DHL veya EMS ile gönderin, müşteri izni yapmak için yetenek olması gerekir. Sizin için düşük bir değer ilan Edeceğiz diğer bilgiler. Gerçek değerini bildirmek için bize ihtiyacınız varsa, lütfen sipariş sayfasında bize bildirmek durumunda. - Eşyalar için Sipariş sayfasında açık çeşitlemesi unutmayın, RENK gibi, BOYUTU, vb. veya rasgele tarafından yakalandı olabilir. - Eğer onaylamak için herhangi bir bilgiye ihtiyacımız olursa, sipariş sayfasında mesaj göndereceğiz. Üzerinde mal göndermeden önce dikkat ediniz. Eğer mal test ettikten sonra geri gidersen takdir Ediyoruz geribildirim. - Bunun yerine doğrudan geribildirim bırakarak ya da bir anlaşmazlığı açık bir sorunuz olduğunda satıcı ile iletişim kurunuz. Bize mesaj gönderdikten sonra 24 saat içinde öneriler sunacağız. - Eğer herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize bildirin. 24 saat içinde size cevap vereceğiz .

  • Uyumlu Marka/Model: Yok
  • Model Numarası: Beş yüz otuz bir
  • Uyumlu: Oyun Konsolu
  • Marka Adı: JY_JUYAO ELEKTRONİK
  • Paket Boyutu: 5cm x 5cm x 5cm (1.97in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.36kg (0.79lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.