Uygun Fiyatlı Promosyon ! Bronz Alaşımlı Güneş Yıldızların Delik İle teker İmi Oyulmuş

v89533

Yeni ürün

5.90TL

Etiketler: yıldız imi, yer imi yıldız, Bronz imi, Ucuz yıldız imi, Yüksek Kalite imi yıldız, Çin Bronz imi Tedarikçiler.

Sadece teyit sipariş adrese gönderiyoruz,sipariş adresiniz teslimat adresi ile aynı OLMALIDIR. Doğru POSTA KODU yazınız.Rus misafir paketi almak için TAM ADINIZI YAZIN,Teşekkürler!

Yer imleri her zaman hoş geldiniz hediyeler vardır.

Bağlama üzerinde asılı kanca çapında bir delik yaklaşık 2 mm, kişisel takılar ve boncuk herhangi bir ürün yelpazesine sarkıtmak için hazır bulunmaktadır.

Özellikler:

Durum: %100 marka yeni

Malzeme: Alaşım

Uzunluk: gövde yapısı (5 inç)

Miktar: 1 adet

2KG Çin Post Hava Posta yoluyla az toplam ağırlığı için kargo Ücretsiz kargo. UPS,EMS,DHL,TNT,FEDEX express,availablel, ama varsayılan normal durumda Çin Post Hava Posta kullanıyoruz. Teslim Süresi UPS, EMS, DHL, TNT, Fedex, DPEX ekspres kargo genellikle ülkeye bağlı olan 5-7 iş günü sürebilir. Çin Post Hava Posta genellikle ülkenize 10-30 iş günü sürmektedir.Ama artık özel izni ya da zaman zaman tatil ya da hava sorun gecikme nedeniyle sürebilir. İade ve Garanti 1.5 gün para 2 / 2 hafta döviz.Döndürülen öğe nasıl verdiğini adınız, adresiniz, öğe, gündüz, telefon, ve eğer iade veya değişim isteyen varsa. içermelidir 3.İade madde aldıktan sonra, (nakliye 4 de masraflar hariç, maddenin fiyata müşteriye iade edeceğiz.Her dönüş kanıtlara dayalı olmalıdır. 5.Sattığımız tüm malların garanti ediyoruz. Eğer yanlışlıkla size gönderilen ya da hiç mal almamış veya resimde gördüklerinizi kesinlikle ediliyor ne kromatik anlayış Hakkında bu transit sırasında hasar görmüş, ancak ışık,Kamera Efektleri,ekran çözünürlüğü ve diğer nedenler, resimler ve nesneler biraz renk farkı olabilir, bir tür hakim lütfen,sadece referece için fotoğraf tam bir geri ödeme ya da yeniden mal sunuyoruz. 1 ödeme.Tüm ödeme Escrow tarafından korunmaktadır,ve tam ödeme 3 gün içinde alınmış olması gerekir. 2.Ödeme sadece teslim onaylamak sonra serbest bırakılır. Notlar 1.eğer parsel içinde ben 60 Günlük(Rusya Federasyonu 60 Günlük) varmak değil eğer tam bir geri ödeme sunuyoruz.eğer paket yapabilirsiniz 2 gelirse; yani şimdi o zaman önce anlaşmazlık açın lütfen.Lütfen (boyut,renk,fiyat,paket,vb gibi) tüm bilgileri kontrol edin.öğe sipariş 3 önce gerekir.Eğer alırken onu sevmediğim ürünün iade kabul ediyoruz,ama iade kargo ücretini göze ihtiyacın var. 4.Lütfen izleme bilgi 3-10 gün sevkiyat sonra takip olabilir unutmayın.Bu yüzden izleme bilgi hakkında hiçbir endişe o dönem önce kontrol edilmesi coundn,normaldir. 5.Sıcak satıcı,toptan bekliyoruz veya bizden toplu sipariş için nakliye satıcının bırak,aydınlık fiyat verecektir.Bir siparişi ne zaman fiyat ayarlarız sonra,ödeme. Ve de OEM siparişleri kabul ediyoruz.(Eğer kendi tarzı ürünler varsa,bize tasarımcısı bilgilerinizi gönderin,sizin için yapabiliriz.) 6.İthalat vergileri,vergi ve harçlar madde fiyat veya nakliye ücretleri dahil değildir.Bu masraflar alıcının sorumluluğundadır. 7.Bu ek masraflar teklif/satın önce ne olacağını belirlemek için ülkenin gümrük ofisi ile kontrol edin. 8.Lütfen alıcı bilgi,TAM adınız,doğru adresi,telefon,posta kodu sağlamak,çok önemlidir,ya da parcal geri gönderilecektir. Güç geribildirim geribildirim yolumuza devam etmemiz,bu yüzden lütfen bize olumlu geribildirim için bir kaç dakikanızı ayırın lütfen bizim ürün ve hizmet ile memnun iseniz bas etmektir.Ve hemen aynı tepkiyi vereceğiz.Eğer bizden memnun değilseniz,lütfen bize sebep ve detayları anlat lütfen.Sorun giderileceği için en iyi çözümü bulmaya çalışın,ama bunu yapmadan önce negatif veya Nötr bırakma lütfen olacağız.Teşekkürler!^_^

  • Malzeme: Alaşım
  • Marka Adı: semoic
  • Tasarım: Güneş Yıldız
  • Yazın: Yer imi
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 12cm x 14cm x 10cm (4.72in x 5.51in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.021kg (0.05lb.)

İlgili ürünler

Trending.