Döner Döngü ULAŞILABİLİR Dağı Tarak uygun Keymod Handguards Ağır Aksesuarlar Sapan taktik Düğme Kargo Ücretsiz

v89613

Yeni ürün

102.81TL

Etiketler: düğme askı döner, Döner Askı, ULAŞILABİLİR Askı Döner, Ucuz düğme döner askı, Yüksek Kalite askı döner, Çin ulaşılabilir döner Tedarikçiler sapan.

KeyMod İçin vektör Optik Taktik Çelik Askı Döner Döngü Düğme Doğrudan ULAŞILABİLİR Mount Handguard Demiryolu Eki

Kısa Bilgi

Doğrudan KeyMod Handguard Demiryolu, Düğme Yükle,

Kullanımı kolay, 6061 Alaşım, Alu Mount base, Çelik Askı Halkası Spec Model SCOT-18 Uzunluk mm (1.4 inç, taban bağlama) düğmesi askı halkası Montaj hex anahtar, kısa talimat itme Uzunluğu (1.3 ons) 44mm (1.7 inç, döngü yüzük) Ağırlık 38g Malzeme 6061 alaşım alüminyum bağlama taban Malzemesi Çelik Detaylı

• Doğrudan keymod handguard demiryolu yükle

• - Ve-out mout seviyeden hızlı ayırma ULAŞILABİLİR

• Askı Eki için bir zorunluluktur

• Dört farklı açıları' installationfor sapan döngü yüzük

• Gerçek silah için tasarlanmış

• Nitelikli taktik amaç için yapılmış

Diğer Resimler

İletişim Bilgileri

Shanghai Sunclear Vektör Optik A. Ş.,Ltd

(Alan)Bay Xulei Duan

Müşteri Memnuniyeti için şirket Politikası: Gayret

Tüm dünyada Uluslararası sipariş üzerine zengin deneyime sahibiz. Kutusu APO siparişi teslim edebiliriz. Çok ürünleri satın almak için nakliye maliyeti birleştirebiliriz.

Önce Kargo

Ödeme temizlendiğinde müşteri için bir veya iki iş tutarken gün içinde teslimatı yaparız. Sizi dikkatle göndermeden önce sipariş kontrol edeceğiz.

Özel yetkin için kolay normal Görünüm ile sağlam sipariş paketi olacağız. Eğer ambalaj üzerine lütfen ek istek gerekirse ilk anda haberdar edelim.

Mümkünse telefon numaranız ile sadece yerel Postane ihtiyaçlarınız amacıyla bizi veriniz. Zaman içinde bulunduğunuz yerde kalemi almak için yok ve mümkün değildir bu durumda, post office (Çoğunlukla, posta taşıyıcı sadece bir uyarı konacak) hatırlatma için sizi arayacağım.

P. S: müşterilerin personeli bilgi bizim için yüksek güvenlik ve gizlilik devam Ediyoruz.

Nakliye Modu

Özellikle dünya çapında nakliye için EMS ve Hava Kayıt Posta kullanıyoruz. Post office tarafından tüm dünyada çalıştırılmaktadır. EMS Express (Çin Post Office) EMS web sitesi ve yerel Postane üzerinde izlenebilir. Hava Kayıt Posta yerel Postane tarafından izlenebilir. Hem kabul etmek için imzanıza ihtiyacımız var.

Eğer parça numarasını ihtiyacınız varsa, bir e-posta göndermek ya da bize satın alma için bir mesaj bırakın lütfen.

Ayrıca maliyeti yüksek olacak ise diğer express kargo, UPS, DHL, FedEx, TNT vb gibi kullanabiliriz. Eğer hizmet yukarıda belirtilen ihtiyacın olursa ilk önce bize haber verecek sana.

Nakliye sigortası isteğe bağlıdır ve müşterinin işidir.

Eğer ayrıntılı nakliye maliyetini bilmek istiyorsanız, bize mesaj gönderin.

Gönderim Süresi

Genelde, Çin EMS Express Asya ülkeleri ile Çin arasında yaklaşık 2 ila 4 gün sürüyor, 3 ila 6 Avustralya, ABD veya Kanada'ya gün, Avrupa kıtası için yaklaşık 5 ila 10 gün vb Güney Amerika'ya 6-12 gün hakkında. Bazı ülkelerde veya yerlerde daha uzun zaman alabilir olduğunu öğrendi.

Nakliye süresi bazı özel durum için özel kontrol ve Postane ihmal nedeniyle meydana gelebilir. Eğer normal gün içinde vermezsek bize ulaşabilirsiniz. Öncelikle takip numarası ile kontrol edeceğiz. Eğer işe yaramaz ise yanıt almak için birkaç gün sürecek olan post office, kağıt parça uygulama göndereceğiz. Çin Postanesi tarafından belirlenen normal parça ilerleme.

Garip Hong Kong Post Hizmeti, EMS Express daha ucuz ve daha yavaş olan Çin Çin Hava Kayıt Posta ile göre kargo süresi ve teslimat için (çoğunlukla uluslararası uçuş nedeniyle) olduğunu. 21 7 GÜN içinde bazen hızlı, bazen de daha sonraki gün. Ayrıca kargo durumu hakkında küçük ve fakir bilgiler var. Sadece Çin'den birkaç gün önce gönderildiğini müşteri bile öğeyi alır birçok vaka var, postanenin sistemi hala söyler. Postane ve özel sürüm nakliye hızını kontrol edemeyeceğimizi beri bu durumda, içtenlikle müşteriler potansiyel gecikme için biraz daha sabır tutabilir umuyoruz. Şimdiden çok teşekkürler.

Ödeme Yöntemi

Alipay ödeme için ilk seçenek ve öncelik. Ayrıca (ABD vb sadece) Western Union veya Banka T/T Tel İşlem veya Kredi Kartı ile ödeme kabul edemeyiz.

Satış Sonrası Servis

Adam hata yaptı dışında, ürün almak, sonra da yepyeni bir 14 gün içinde arızalı değişim olacaktır. Lonca kuralları müşteriye göre iade nakliye ücreti sorumlu olacaktır.

Tüm kapsamları ve öğeleri üç yıl garantisi var.

Son olarak, geribildirim ve öneri bizim için çok önemlidir.

İlginiz için tekrar teşekkürler. İçtenlikle ürünlerimiz keyif alacağınızı umuyoruz. KeyMod İçin vektör Optik Taktik Çelik Askı Döner Döngü Düğme Doğrudan ULAŞILABİLİR Mount Handguard Demiryolu Eki

Kısa Bilgi

Doğrudan KeyMod Handguard Demiryolu, Düğme Yükle,

Kullanımı kolay, 6061 Alaşım, Alu Mount base, Çelik Askı Halkası Spec Model SCOT-18 Uzunluk mm (1.4 inç, taban bağlama) düğmesi askı halkası Montaj hex anahtar, kısa talimat itme Uzunluğu (1.3 ons) 44mm (1.7 inç, döngü yüzük) Ağırlık 38g Malzeme 6061 alaşım alüminyum bağlama taban Malzemesi Çelik Detaylı

  • Model Numarası: SCOT-18
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 3cm x 2cm x 1cm (1.18in x 0.79in x 0.39in)
  • Paket Ağırlık: 0.1kg (0.22lb.)

İlgili ürünler

Trending.