GPS İzci Araç GPS Konumlandırıcı Çoban TK303F su Geçirmez Petrol Araç Yakıt İzci gerçek Zamanlı İzleme Cihazı Şok Alarm Tespit Kesti

v89685

Yeni ürün

225.72TL 185.12TL

Etiketler: araç izci, izleme cihazı, araba gps konumlandırıcı, Ucuz araç tracker, Yüksek Kalite izleme cihazı, Çin otomobil gps Tedarikçiler belirleyicisi.

Satın Almadan Önce Dikkat Önemli:

(1) Bu İzci TK303F sadece 2G GSM şebekesi ile çalışabilir GPS . 3G,4G Veya 5G şebeke desteklemiyor. Eğer ülkeniz 2G ağı kapalı ise, mağazamızda 3G GPS izci seçmenizi öneriyoruz.

(2) Bu ülkelerin Singapur,Kore, Kuzey Kore, Japonya, Yeni Zelanda, Avustralya bu ürünü kullanamaz . Tüm dünyada neredeyse ülke bulabiliriz.

(3) Bu 3G Araç bizim için izci GT06E bağlantı GPS:

Genel bakış:

Bu İzci Çoban TK303F 2G GSM/GPRS şebekesi ve GPS uydu konumlandırma sistemi tabanlı çalışan bir araba gps izci GPS. Güvenlik, konumlandırma, izleme gözetleme, acil durum alarmları birden fazla işlevleri ayarlamak ve bütünüyle izleme. SMS, Mobil UYGULAMA ve Web izleme platformu tarafından uzaktan hedef izlemek ve izleyebilirsiniz. Ayrıca, TK303F bu paletli araç takip uygulamaları geniş bir yelpazede için tasarlanmış tam özellikli bir araç takip cihazıdır. İzleme veya harici cihazları kontrol etmek için kullanılan O arabirimleri/İ birden fazla vardır. Aksesuarlar geniş bir yelpazede, bu tür yakıt sensörü, darbe sensörü, siren, uzaktan kumanda vb tarafından desteklenmektedir. Dahili GPS alıcısı ilk düzeltme için üstün hassasiyet ve hızlı zaman vardır. Quad band GPRS/GSM alt onun TK303F konumu veya periyodik bir arka uç sunucu ve mobil aygıtları tarafından izlenen gerçek zamanlı olarak izlenmesi için izin 1900 MHz. Tam belgeler GPRS iletişim protokolü için sağlanan sistem entegrasyonu basittir. GPRS iletişim protokolü acil, jeo-çit sınır geçişleri, düşük pil ve planlanan GPS konumu da dahil olmak üzere raporları geniş bir yelpazede destekler. Dahası, bu cihaz için izleme yazılımı ÖMÜR boyu kullanmak için ücretsiz, izleme hizmeti için herhangi bir aylık veya yıllık ücret ödemeniz gerekmez.

Yaygın araç ve diğer hareketli nesneleri izleme için kullanılan uygulamalar.

Ana Fonksiyonlar: 1. (İzleme modu) varsayılan modu modu anahtarı “parça” ve “Monitor”: “takip”, cihaz etrafında ses izleme modu monitör geçmek için izci "monitor+şifre" gönder lütfen, sonra arar mısın izci SIM numarasını etrafında ses izleyebilir yapar, geri modu takip cihazı swtich için "tracker+şifre" gönder. 2. Tek Bulma : * Eğer ayarlanmış herhangi bir yetkili numarası Varsa, izci konum raporu ile tüm aramaları cevap verecektir. Eğer numaraları yetkili kurulmuş, daha sonra sadece yetkili numaraları takip sisteminden yeri rapor almak mümkün olacak; * yetkili numaralarından tracker cihazı Arama, aramayı kapat ve; * (GPS sinyalleri) uydular için düzeltme kaybetti, LBS / HÜCRE-ID ile takip edecek google harita bağlantısı ve gerçek zamanlı enlem ve boylam ile bir mesaj yanıt verir. Sonra yanıtladı SMS bilinen son pozisyon iki pozisyon: - GPS koordinatları içerecektir. - LAC kodu. Açın www.gpstrackerxy.com “el izini” Bul ve LAC ve Hücreye alınan kod KİMLİĞİ alanlara LBS teknolojisi ile konum. 3. Otomatik sürekli olarak izlemek:

* Tracker cihazı sınırlı zamanlar üzerine bir zaman aralığı, örneğin send SMS komutu “fix030s005n +şifre” ile izlemek, 30 Aralık 5 kez konum bilgisini rapor eder. Sınırsız kez zaman aralığı üzerine parça * örneğin**izci*n+Şifre” fix030s030m SMS gönder“. İzleyici zaman ACC ACC kapalıyken her 30 dakikada bir, ve rapor konumunda olduğunda her 30 saniyede bir konum gerçek rapor edecek. Not: 10 daha az aralığı gerekir. Cihaz önceden ayarlanmış mesafe ve zaman aralığı iki faktör tarafından takip edilebilir * akıllı parça zaman ve mesafe aralığı üzerine, bu işlev anlamına gelir. 4. Puan otomatik olarak güncelleme dönüm: tracker pre üzerinde sürüş yönünü değiştirme araç-açı değerini ayarlayın sonra otomatik olarak fiili yol ile uyumlu düzgün bir yörünge formu için web sunucusu için, bu fonksiyon sadece GPRS modunda çalışır konum bilgilerini güncelleyecek. 5. GPS sürüklenme bastırma: bu işlevi varsayılan olarak devre dışıdır, izleyici için "bastırmak+şifre" gönder, bastırmak drift Tamam cevabı olacaktır. Araç (ACC ON) hareket halindeyken GPS verileri, aracın her zaman aynı tutmak (ACC OFF) ve enlem ve boylam sürüş değilse güncelleme durdurmak ve GPS verileri otomatik olarak günceller. 6. Tam sokak adresi:; APN yapılandırılmış Sonra, cihaz "adresi+şifre" gönder, tam sokak adresi de dahil olmak üzere SMS cevap verecektir ilk izci SIM kart için bu fonksiyonu kullanmadan önce yerel GSM ağ APN ayarlamanız gerekir. Örneğin: No. 8, Guankou 2 Rd, Nantou, Nanshan district, Shenzhen, Guangdong, Çin. 7. (Eğer izleyici sağlam bir GPS Düzeltme kuramazsa, Hücre KİMLİĞİ bulma GSM kullanarak konumu hesaplıyor / Hücre KİMLİĞİ Bulma: LBS) konum tabanlı hizmet. Konum raporları izleyici mevcut konumu görmenizi sağlayacak en son bilinen pozisyonu GPS koordinatları gibi LAC bir kod vardır, web izleme platformu www.gpstrackerxy.com “Manuel İzleme” menüsü LAC kodu Girmek olacaktır. Ayrıca izleyici için tam adresi istemek için komut “adresi+şifre” gönder, parça otomatik olarak izleme için GPRS modunda LBS geçecektir. LBS doğruluğunu en yakın GSM Şebekesi baz istasyonu ya da Baz İstasyonuna uzaklığına bağlıdır. Not: Bu özellik genellikle pek çok alanda GSM şebekesi sinyal göre kullanılabilir. Bazı bölgelerde mevcut olmayabilir. 8. Veri Yüklenemedi:

  • Konum Doğruluğu: GPS Doğruluğu
  • Araba Güç Kaynağı: 9-40V
  • Özel Özelliği: Su Geçirmez, Yağ, Ses Monitör, Şok Alarm, Kapı Açık Alarmı Kes
  • Madde Boyutu: 16mm 96*53*
  • Gerilim: 12V
  • Marka Adı: AUTOPMALL
  • Güç: W
  • Yedek Pil: Ücretli 3.7 V 350mAh Li-ion pil
  • Model Adı: TK303F
  • Ekran Boyutu: 2 İnç Altında
  • Gps Modülü: Evet
  • GPS tipi: GPS İzci
  • İzleme Yazılımı: Ücretsiz ömür; iOS & Android UYGULAMASI
  • Pil Ömrü: 29 20 Saat
  • GPS Hassasiyeti: -159dBm
  • Konumlandırma Yolları: GPS+LBS
  • Ağ ve Frekans: 2G GSM/GPRS; 850/900/1800/1900 MHz
  • Garanti: Bir yıl
  • renk: Kutusu ile izci, İzci Hiçbir Kutusu
  • Ana Birim Ağırlık: 70g
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 16cm x 12cm x 8cm (6.30in x 4.72in x 3.15in)
  • Paket Ağırlık: 0.42kg (0.93lb.)

İlgili ürünler

Trending.