Gerçek akrep Heykeli ücretsiz kargo ile Tibet siliver el işçiliği kehribar

v89990

Yeni ürün

150.82TL 120.64TL

Etiketler: amber amber, amber akrep, amber Heykeli, Ucuz amber amber, Yüksek Kaliteli sarı akrep, Çin amber Heykeli Tedarikçiler.

Dikkat:

Bildiğiniz Gibi Pekin, Çin'de bir işadamı olduğumu,Çin 5000 yıllık tarihin kültür paha biçilmez tarihi ve kültürü tüm sanat içerir,bu Yüzden zanaat sanatları uzun bir geçmişi var,Şimdi zanaat erkekler güzel oynamak için eski teknikleri kullanmak ve bu tür Yeşim,takı ve gümüş oyma ve taş eserler,el sanatları gibi sanat harikası Hepsi mutlu ness ve şanslı sembolü,bu yüzden toplamak için değer. Şimdi bu sefer zarif ve mükemmel bir hazine göstereyim!!! Bu fotolar dan çok iyi olduğunu görebilirsiniz. Mükemmel stil,güzel tasarım, mükemmel işçilik ile, gerçekten toplama nadir bir sanat ve değer!!! İyi durumda. Şekli görebilirsiniz resimlere bakmak çok iyi; Çok güzel bir öğedir .

Aydınlatılması teslim

Bu zaman alıcı Net ödeme 3 iş günü içinde ürün teslim Edeceğiz.

Pul:

Çin Sonrası Hava veya gelmesi 15-25 gün hakkında Hongkong Post tarafından mal gönderiyoruz,posta durumunu kontrol etmek için takip numarası verebiliriz .Tabii eğer daha fazla satın alırsanız,fiyatı daha düşük olacaktır. eğer nakliye ile ilgili daha fazla soru veya gerekir ement varsa,lütfen Müşteri Hizmetleri ekibimizle irtibata geçmekten çekinmeyin.

Yerel ülkenizde herhangi bir görev veya vergi sorumlu değiliz.

Açıklama:

Çok hoş üzerindeki tüm müşterilerimize değer veriyoruz ve her ZAMAN işlem memnun olduğunuzdan emin olacağız. Müşterilerimize internet üzerinden en çok diğer bayiler ve üzeri Çok çok iyi bir ürün ve iyi bir hizmet sunuyoruz aslında kendimle gurur duyuyorum.Emin deneyimini bizimle yapacak bir çok zevkli biridir!

Sonrası servis:

Eğer 30 gün içinde paket almak isterseniz ,benimle iletişim kurun lütfen.Ve eğer bana geri gitmeden önce madde alıyorsunuz ,herhangi bir unpleased şeyler varsa benimle iletişim kurun lütfen, zamanında sizi memnun etmek için çözeceğim.Ve Eğer benim hizmet veya ürün memnun değilseniz ,zamanını benimle iletişim kurun Lütfen,memnun olmak için çözeceğim.Memnun etmene izin vereceğim,söz veriyorum.

Bu öğeyi satın alarak, alıcı şart ve koşulları kabul edersiniz. Eğer bir endişe lütfen bize ulaşın ve sizin için hızlı bir şekilde denemek ve çözeceğiz.

Hakkındaki Görüşleriniz:

Seninle birçok alıcı biri olarak exchange Geribildirim için fırsat bekliyoruz. Eğer herhangi bir nedenle satın alma memnun değilseniz, lütfen nötr ya da negatif geribildirim ayrılmadan önce bize ulaşın. Eğer satın memnun olmak istiyorum ve özenle çalışacak.

  • Malzeme: metal
  • Marka Adı: EASTCODE
  • Tema: Hayvan
  • Bölgesel Özelliği: Çin
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.4kg (0.88lb.)
  • Paket Boyutu: 30cm x 20cm x 10cm (11.81in x 7.87in x 3.94in)

İlgili ürünler

Trending.