Anti-hırsızlık Alarm Bisiklet ışık Bisiklet Kuyruk lambaları YÜKSEK Güvenlik Bisiklet Arka Işık Lambası Ücretsiz Kargo luz bici Bisiklet Bisiklet Işık

v90015

Yeni ürün

219.34TL 120.64TL

Etiketler: bisiklet arka ışık, Bisiklet ışık, Bisiklet Kuyruk ışık, Ucuz bisiklet arka ışık, Yüksek Kaliteli ışık bisiklet, Çin bisiklet kuyruk ışık Tedarikçiler.

Modeli: Akıllı titreşime duyarlı alarm & COB parlak arka lambası.

Yağmur geçirmez: IPX 5 sınıf su geçirmez

( Faaliyet 5 kez) batarya çalışma süresi: 15 gün, 30 gün bekleme

Ses: 120db Fazla

Işık boncuklar: COB parlak ışık

1 garanti ve Garanti. Gönderilen kalite sorunu veya yanlış öğe ise iade kabul edilir, bütün masraflarını ödeyeceğiz. Eğer kalitesi sorun değilse, müşteri ödedik kargo bedeli dahil olmak üzere tüm maliyet sorumludur. 7 GÜN içinde aldıktan sonra iade edin. Dikkat: özgün koşulları öğeleri tutmak ve arızalı parçayı fotoğraflarını çeker, sonra da geri göndermeden önce Lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Boyutu veya Uyum Sorunları: 1. Boyutu belirli ölçümleri ile gösterilmiştir ve Çin Standı vardır, sipariş vermeden önce kontrol ediniz, AYRINTI ÖLÇÜMLERİ, SADECE 'size' GÖRE BOYUTU SEÇİN LÜTFEN, boyutu Bizim standart olarak aynı olmayabilir.

1. Nakliye Yöntemleri:. Tatil dışında 1 içinde yola-5days. 2. Genellikle (Kayıtlı Havayolu ile) 15-28 gün sürer 5-7 iş günü (hızlı Kargo ile) çoğu ülke için, ve artık 3 katı gümrük Muayene olabilir. Deneyimlerimiz göre, gümrük vergisi yanında ücret, lütfen alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk ücreti vb sorumlu olduğunu unutmayın olabilir. 4 hedef ülkenin gümrük kontrolleri geçerek sırasında ortaya çıkabilir. Satıcı olmayan sorumlu Kuvvet Majear doğal afetler sipariş teslimi, savaş veya diğer sebepler teslimat veya gecikme tutun olmayacaktır Excemption fıkra:

Geri bildirim: 1. Sizin memnuniyetiniz sonra biz, eğer beklenmedik bir şey olursa, en değerli şey, her zaman size hizmet etmek ve en uygun çözümleri ile çözmeye hazırız. 2. Ayrıca çoğu zaman bize bekliyoruz tüm mesajlar 24 saat içinde cevap olacak, elimizden bizimle keyifli bir alışveriş Romantik getirmek için elimizden geleni yapacağız.

  • Sertifika: CE
  • Model Numarası: A3 TEKERLEĞİ YUKARI
  • Güç Kaynağı: Pil
  • Marka Adı: tekerleği Yukarı
  • Özellikleri: su geçirmez şarj edilebilir
  • Montaj Yerleştirme: Seatpost
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 15cm x 10cm x 5cm (5.91in x 3.94in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.15kg (0.33lb.)

İlgili ürünler

Trending.