Yürüyüş Tırmanma Sırt çantası açık Kamp Seyahat Çantaları su Geçirmez 80 M Büyük Sırt çantası Spor çanta Sırt çantası su Geçirmez

v90053

Yeni ürün

394.38TL 315.50TL

Etiketler: spor çanta, çanta kamp, Açık Çanta, Ucuz spor çanta, Yüksek Kaliteli çanta kamp, Çin açık çanta Tedarikçiler.

Yürüyüş Tırmanma Sırt çantası, Kamp, açık su Geçirmez Sırt çantası Seyahat Çantaları 80 M Büyük Spor çanta Özellikleri W*H(Renk: 6 Renk Kapasitesi: 75+L Sırt Tipi: Dış Çerçeve Ağırlık: Yaklaşık L*) 80 cm*26 36*Malzeme: su Geçirmez Naylon Boyutu: Sırt çantası: su Geçirmez. 1 1 * Sırt çantası sahne için Uygun 1900g / 4.19 lb: seyahat etmek, dağcılık Paket Listesi:. raincover (birçok alıcı bir raincover için bize sor ,Tamam artık bir şey yapmak için ,ücretsiz hediye olarak bir raincover alacak):- fotoğraflarda görüntülenen Öğe renkli monitörler aynı kalibre olmadığı için bilgisayarınızın monitöründe biraz farklı gösteriliyor olabilir sipariş bedeli Olarak bildirilir: 15USD Notları hakkında yazacağız Ayrıntılı maddenin Categroy: Hediye: Gümrük. -Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3cm (0.4-1.2") farkı izin, teşekkürler!

Ödeme:

1. Kabul edilen ödeme yöntemleri:

Şu anda Visa, MasterCard, Western Union, Qıwı ve banka havalesi ile ödeme yapabilirsiniz. Daha fazla ödeme seçenekleri Hoş gelecekte mevcut olacak.

Ödeme ile ilgili herhangi bir soru daha, bu bağlantıyı bakın , yardımcı olabilir.

Nakliye:

1. En kısa sürede ödeme sonra gemi paketi, Post hava posta yaklaşık 20 45days alacak, bazı seçimlerle ortaya çıkan tablo 60 gün, DHL/UPS/EMS(7-15 gün) sürer,

2. Genellikle, Çoğu emir 5-7 iş günü içinde işlenir. Ama gecikme teslimat depolama değiştirmek gibi her an olur.

3.Uluslararası taşımacılık uzun bir zamana ihtiyacım var, lütfen sabırlı olun, en son dinamik bilgi bakım için kapalı olacak, parsel kaza sonucu hasar, düzleştirme dahil olabilir, ve hatta kayıp, lütfen anlayın! Ben paket almadım veya paketi zarar görürse,ya da arızalı ürün var, bize kanıt olarak birkaç resim veriniz, eğer bu doğru ise, size yeni bir ürün göndereceğiz.

Lütfen herhangi bir gereksinimleri parsel göndermeden önce bize

Satış ve geri bildirim sonra:

Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Teşekkür ederim! Eğer memnun olmayan varsa, lütfen herhangi bir olumsuz ve tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Elimizden sorunu çözmek için ve sizi tatmin çalışacağız. Çok teşekkür ederim!

  • Yağmur Kapağı: Evet
  • Model Numarası: DA007
  • Fonksiyon: yürüyüş kamp Seyahat
  • Marka Adı: HU WAİ JİAN FENG
  • Cinsiyet: Unisex
  • Sırt Tipi: Dış Çerçeve
  • Malzeme: Naylon
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 80cm x 56cm x 34cm (31.50in x 22.05in x 13.39in)
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)

İlgili ürünler

Trending.