2 adet/pack Banyo Bomba Kek Kalıp 3D Alüminyum Alaşımlı Küre Banyo Bombası Kalıp Pasta Pişirme 4.5 cm 5.5 cm 6.5 cm Kalıp Kek

v90133

Yeni ürün

6.93TL 4.87TL

Etiketler: bombe kalıp, pasta kalıpları, Banyo Bombası Kalıp, Ucuz bombe kalıp, Yüksek Kaliteli pasta kalıpları, Çin banyo bombası kalıp Tedarikçileri.

2 adet/pack Banyo Bomba Kek Kalıp 3D Alüminyum Alaşımlı Küre Banyo Bombası Kalıp Pasta Pişirme 4.5 cm 5.5 cm 6.5 cm Kalıp Kek

Açıklama:

Malzeme: Alüminyum Alaşımlı

Renk: Gümüş

boyutları pls aşağıdaki resme bakın

4.5 çapı 2cm * Yüksek cm,

Çapı 5.5 cm * 2,5 cm,

3cm 6.5 çapı * cm yüksekliğinde

Paket içeriği: 2 adet X Aynı boyutta Yarımküre yarım yuvarlak 3D kalıplar

Özellikler:

Yepyeni ve yüksek kalite.

Temizlik için pratik ,dayanıklı,güvenli,rahat ve kolay

Olabilir fırın sıcaklıklarına dayanacak

Fondan kek yapmak için mükemmel,pudingler ,pasta ,jerry ve vb.

Pişirme beceri ve yenilik fikirlerini göstermek için harika.

Hanımları ve ocaklar için İdeal bir hediye.

Ev ve dükkan bizim bahçe için eşya vardır .

Online alışveriş keyfini çıkarın. İyi günler.

Not: Sevgili alıcı, etkisi ışık,monitörün parlaklık,manuel ölçüm vb Nedeniyle, fotoğraf ve gerçek madde arasında renk ve boyut olarak bazı küçük farklılıklar olabilir. anlamanız için içtenlikle umuyorum! Teşekkür ederim!

1 Ödeme: Nakliye:.Politika çünkü, eğer Rusya ise bize tam adınızı verin.İşbirliğiniz için teşekkür ederiz. 2.Madde ödeme makbuzu 5 iş günü içinde sevk edilecektir. 3.Eğer işlem Hong Kong ve Çin resmi tatili ise, kullanım süresi gecikmiş olacak. Lütfen anlayın. 4.Eğer 45 gün içinde ödeme sevkiyat almadıysanız, lütfen bize ulaşın. Sevkiyat takip ve sizin için en kısa sürede bir cevap alacağız. Amacımız Müşteri Memnuniyeti. Garanti: 1. Alındığı tarihten itibaren iade etme bize ve 30 günlük iletişim için 7 gününüz var. Eğer bu öğe sahip 7 günden fazla ise, kullanıldığı kabul edilir ve SİZE İADE VEYA DEĞİŞTİRME SORUNU OLMAZ. 2. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında OLMALIDIR ve nakliye takip numarası, geri dönüşü için belirli bir nedenle bize vermeniz GEREKİR, ve sipariş,nakliye maliyeti alıcı tarafından ayı . 3. Alıcı ve Satıcının hoş gelen işlem iptal SONRA tam ödeme TUTARI iade, orijinal durumunda öğenin makbuz ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine, yapacağız. YA da, bir yedek seçebilirsiniz. (Öğeleri hariç) arızalı Ürün için 4.12 ay Üreticinin Sınırlı Garanti hasarlı ve/veya alınmasından sonra yanlış. Aksesuarlar 3 ay garanti ile birlikte gelir. 5.Arızalı ürün bildirilen ve garanti süresi (ve orijinal ambalajında, mümkünse) iade edilmelidir. Kusurun ne olduğunu bize ve bize sipariş numaranızı vermek zorundadır. ONARIM VEYA SÜRESİ DOLMUŞ BİR GARANTİ İLE EŞYALAR DEĞİŞTİR ETMİYORUZ. Geri bildirim: bize iyi bir geribildirim verebilir Umut! Görüşleriniz bizim iş geliştirme çok önemli .Biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için Olumlu Geribildirim terk etmeye davet ediyoruz.Sadece 1 dakika sürer.Desteğiniz için teşekkür ederiz!

  • Malzeme: Alüminyum Alaşımlı
  • Marka Adı: Doatry
  • Kek Araçları Türü: Kalıplar
  • Sertifika: CIQ
  • Özellik: Dolu,Çevre Dostu
  • Yazın: Kek Araçları
  • Model Numarası: FD443-445
  • Müstehcen Resim: No
  • Müstehcen: No
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 5cm (3.94in x 3.94in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 0.01kg (0.02lb.)

İlgili ürünler

Trending.