Hyundai Santa Fe gls Accent Verna Solaris için el-dikişli Siyah Deri Direksiyon kılıfı

v90137

Yeni ürün

196.50TL 102.19TL

Etiketler: deri direksiyon simidi kapağı, direksiyon kılıfı, tekerlek Kapağı, Ucuz deri direksiyon kapak, Yüksek Kaliteli direksiyon simidi kapağı, Çin Tedarikçileri tekerlek kapak.

dianxiaobao_1

dianxiaobao_2 kontrol edin ve satın almadan önce resimdeki direksiyonla araba direksiyon karşılaştırın Lütfen.(Direksiyon kapsamaktadır özel ürünü,eğer herhangi bir fark varsa,sığmaz! Eğer malzeme için özel bir isteğiniz Varsa,satın almak için dikkatli olun,lütfen 2(Suni Deri) 1 not:Ürün Malzeme:Suni Deri. 3: Bu ürün kapağı direksiyon var,direksiyon değil!

Paket içerir:

1x Direksiyon kılıfı,

1x iğne,

1x iplik,

1x çift taraflı bant,

1x kazıyıcı.

Kalite beyanı

Bu ürün, yüksek kaliteli bir deri, titizlikle özel teknoloji sayesinde, iyi tokluk ve çekme kuvveti büyük, uzun ömürlü, hissediyorum, bu da çok iyi, en iyi seçimdir

ÜRÜNLER HAKKINDA:

Ürünlerimiz 1 Her tür resimler vardır, ama gerçek değiştir ve renk ayarı olması,olası gerçek resim ile tutarlı,ama nedeniyle aydınlatma için farklı renk görüntü renk sapması,kişisel anlayış,fiziksel kaynaklanan kalite sorunu,son rengi gerçek mallara göre ait sorun,bazı renkli fotoğraf, tür yok olabilir esas alınacaktır kadarıyla olabilir.

Paketi aldıktan Sonra 2,paketi açtı,belki de deri kokusu hafif bir koku,bir gölge,bir gün yer, ve sonra da Tamam olacak.

3 ürün alınan, doğrulama sürüm boyutu doğru sonra, aşağıdaki soruları kalite sorunlarına ait, iddia ile değil. Plaka tipi yani, boyutu, açıklama ve ile bir ilgisi yok. levha tipi (aynı, dikiş etkisi insan farklı dikiş teknolojiye göre farklı yükleme etkisi olacaktır)

1 sürümünde doğru, montaj pozisyonu eğimli, dikiş kırışıklıkları neden olur, dikiş çıkıp olarak aşağıdaki

2 sürümünde doğru, direksiyon nedeniyle farklı aşındırıcı otomobil üreticileri hataları var, tek tek modelleri gerçek Sürüm, Boyut sapma) gibi bazı tesadüf pozisyon (tekerlek, ürün sürüm aşağıda gösterildiği gibi kesip, normal olarak kullanılabilir değiştirilebilir

Montaj hattı ve deri çekme çürük, (Her insanın gücü aynı değildir)ürünlerin kalitesini ait olmayan Sırasında 4, ürün taşıyan gücüne sahiptir

NAKLİYE HAKKINDA

1 siparişiniz tamamlandıktan Sonra,size 5 gün içinde kargoya ve size e-posta veya mesaj yoluyla takip numarasını vereceğiz.

2 varsayılan nakliye yöntemi Bizim ücretsiz olan Çin Post Hava Posta.Eğer EMS,DHL,UPS,FEDEX,EPACKET veya diğer nakliye yolu seçin,ayrıca sağlayabilir,ama nakliye maliyeti ödemek gerekir.

3 parsel izlemek ve yeniden,eğer paketinizi Sicili en fazla 15 gün yoksa,ya da iade edeceğiz-nakliye sizin için paket almak için tetikte olacağız.

SATIŞ SONRASI SERVİSİ.

1 her müşteri hizmet için elimizden geleni yapıyoruz.

2 alındığı tarihten itibaren iade etme,lütfen 15 gün içinde bize 15 gün var.Eğer bu madde bulundurma 15 günden fazla ise,kullanılmış kabul edilir ve iade veya değiştirme sorunu olmaz.Umarım anlayabilirsin.

3. Tüm iade öğeler orijinal ambalajında olmalıdır ve nakliye takip numarası,geri dönüşü için neden bize vermeniz gerekir.

4 öğenin özgün Koşulları ve dahil tüm bileşenleri ve aksesuarları ile ambalaj üzerine alınan size iade Edeceğiz.Ayrıca bir yedek seçebilirsiniz.

Arkadaşlarına ürünlerimiz hakkında tavsiye edebilirim, kaliteli bir firma 5 çok İstiyoruz, eğer bayi iseniz, bizimle irtibata geçebilirsiniz, emir büyük miktarlarda size indirim için

dianxiaobao_3

dianxiaobao_4

  • Renk Adı: kırmızı iplik, Beyaz İplik, siyah iplik, Mavi İplik
  • Öge Yüksekliği: 6cm
  • Öge Genişliği: 15cm
  • Harici Test Sertifikasyon: ÇELİK
  • Özel Özellikler: olmayan aşınma ve yıpranma-Dayanıklı rahat kayma hissediyorum
  • Öğe Türü: Direksiyon Ve Direksiyon Hub
  • Madde Çapı: 38cm
  • Ağırlık: 0.32kg
  • Model Adı: MD-1801
  • Madde Uzunluğu: 21cm
  • Malzeme Türü: Mikro Fiber Deri
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 25cm x 18cm x 10cm (9.84in x 7.09in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.32kg (0.71lb.)

İlgili ürünler

Trending.