Nicrew Köpek Makine Elektrik Pet Clipper, Profesyonel Bakım Seti Şarj Edilebilir Kedi Köpek Saç Düzeltici Tıraş Makinesi Tıraş Makine

v90591

Yeni ürün

225.24TL 157.68TL

Etiketler: Köpek Aksesuarları, Ucuz köpek aksesuarları, Nicrew Köpek Makine Elektrik Pet Clipper, Profesyonel Bakım Seti Şarj Edilebilir Kedi Köpek Saç Düzeltici Tıraş Makinesi Tıraş Makine.

Köpek İçin Mutlu Bir Hayat! Nicrew Köpek Makine Elektrik Pet Clipper, Profesyonel Bakım Seti Şarj edilebilir Kedi Köpek Saç Düzeltici Tıraş Makinesi Tıraş Seti Açıklama: Bu profesyonel kablosuz pet clipper set mükemmel bir kesim deneyimi ile sizin ve evcil sağlar. Bu küçük ve narin clipper vücut ile, çocuklar ile hayvan giyinmek katılabilir. Düşük titreşim ve ultra-sessiz tasarım, sadece 50 dB gürültü onu rahat pet hissediyorum yardımcı olmak için, artık korku saç kesimi ücretsiz. Evcil hayvan bakım için daha pahalı faturaları ve kolay yolu Belirtimi bunu yapabilirsiniz: - R-şekilli kenar tasarımı yanlışlıkla 4 - 6 saat - Kullanma süresi: 60 - 90 dakika - Güç kablosu uzunluğu: 180cm Not : paket kutusunda boş bir yer olacak, ama normal Şarj süresi 240 V, 50 / 60 Hz 100 evcil hayvanınızın cilt - Giriş gücü: kesme engeller . (zaten makinede istenen gümrük çünkü pil koyuyoruz!) 1 x Pet Clipper ( Pil Dahil ), 1 x AC Güç Adaptörü, 1 x Temizleme Fırçası, Tarak 165x 40 Kat 4 x 30 mm Paket Vardır Hayvan Paket ağırlığı: 0,5 kg Ürün Boyutu(L x W x H) Çevre dostu Desen: uygulanabilir Köpek Irk: Büyük Köpek,Orta boy bir Köpek,Küçük Köpek Özelliği:::

  • Malzeme: Plastik
  • Marka Adı: NİCREW
  • Öğe Türü: Pet Clippers
  • Yazın: Köpekler
  • Paket Ağırlık: 0.5kg (1.10lb.)
  • Paket Boyutu: 16cm x 5cm x 5cm (6.30in x 1.97in x 1.97in)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.