Ücretsiz kargo için doğal eski amber eşsiz akrep amber klasik Sanat Koleksiyonu ve ev dekorasyonu

v90772

Yeni ürün

205.69TL 137.79TL

Etiketler: Sanat Koleksiyonu, dekoratif dekoratif, ev dekorasyonu, Ucuz Sanat Koleksiyonu, Yüksek Kaliteli dekoratif dekoratif, Çin ev Tedarikçiler için dekorasyon.

dükkanıma Hoşgeldiniz

>

0.478 bs/217g ücretsiz kargo boyutu için doğal eski amber eşsiz akrep amber klasik Sanat Koleksiyonu ve ev dekorasyonu: Yükseklik:3.15"/80 mm Genişlik:1.97 "/50 mm Derinlik:1.97 "/50 mm Ağırlık:

Resim Rengi biraz tek tek her monitörün Renk Kalibrasyonu bağlı olarak değişebilir. Tüm öğeleri saklamak promosyonlar benim ve hedefimiz mağazalarımız dönmek için ya da bize tavsiye edilir. Orijinal makalede tüm öğeleri satıyoruz. Burada, ürünlerin toplanması, bu şeyler toplamak için kendi insanlarımız var. Bu çok iyi bir el; proje tamamen yenilikçi ruhu ve parlak kültürü temsil ediyor. Stil ve benzersiz tarzı zarif vardır. Büyük sanat hazineleri! Bu çok zarif bir el sanatları olduğunu. Heykel gövdesi asil ve yetenekli becerilerini yansıtır. Wnow dükkanımı satışa sunulmuştur,daha ucuz!toptan yapmak hoş geldiniz!e kişisel toplayıcılarının toplamak. Çin'de mağazalarımız var. Eğer proje ve ödeme teklif varsa. En kısa sürede göndereceğiz. Ödeme aldıktan sonra Sevkiyat ve transfer, 1-2 gün içinde mal teslim edecek. Air parcel tarafından Hong Kong ya da size e-posta gideceğiz. Çin'in en güvenli ve en hızlı posta hizmeti. Amerika Birleşik Devletleri 7-13 gün gemi. Diğer ülkeler genellikle iş 20-35 gün teslim etmeleri gerekiyor. Elimizden her şeyi mükemmel yapmaya çalışıyoruz görüşleri:. Ama şeyler bazen olur. Eğer herhangi bir sorun ile başa çıkmak istiyorsak, lütfen çekinmeyin bize herhangi bir geribildirim ayrılmadan önce bilmesini ümit ediyorum. 100% siparişinizi karşılayabilir umuyoruz. Eğer seviyorsanız, bir an bize olumlu geribildirim verin lütfen. Olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı derecelendirme bize takdir edilecektir. Müşteri Hizmetleri: sen bana ne söylemeye çekinmeyin, 24 saat içinde size cevap vereceğiz. Size en iyi hizmeti sunmaya yapacağız. Sinyal iletişim eğer herhangi bir öneri, soru ve endişeleri duymak isteriz. şimdi benim dükkanım satılıyor,daha ucuz!toptan yapmak hoş geldiniz!

  • Stil: Halk Sanatı
  • Malzeme: amber
  • Marka Adı: MİAO YANG GONG Yİ
  • Tema: Hayvan
  • Paket Boyutu: 35cm x 20cm x 10cm (13.78in x 7.87in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.3kg (0.66lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.