TÜPLÜ DALIŞ için CRESSİ BCD AQUARİDE ŞNORKEL

v91095

Yeni ürün

3 628.25TL

Etiketler: scuba bcd, bcd tüplü dalış, bcd tüplü, Ucuz scuba bcd, Yüksek Kaliteli tüplü dalış bcd, Çin bcd tüplü Tedarikçiler.

Aquaride önemli yüzdürme ile geleneksel yapısıyla, nedeniyle eşsiz bel onun uzunluğu şekil ve daha büyük kanatlar için. Son derece hidrodinamik olduğunu, hareket sualtı kaldırma / istifleme birimi / kolay alışılmadık bir kombinasyonu ile bir ceket yapma. Büyük kapasiteli cepli hafif, dayanıklı, rahat ve dengeli bir modeldir. Bu ceket ağırlığı KİLİDİ YARDIM SİSTEMİNİN 2.0 sürümü entegre. Daha hafif bir yapı ile yönetmek için çok ağırlık olmadan kullanılabilir, çok güvenli ve kolay. Ceketin arkasında, iki kilo cepler tank doğrultusunda mükemmel ağırlık dağılımı sağlar. Yarı-katı sırt çantası minimum hacmi korurken tankı zar zor ağırlık ekleyerek, dengeler. Tam aksesuar sırt çantası, paslanmaz çelik D-köşeli bir tasarıma sahip yüzük ve "Y” hortum tutucular yastıklama: hava kesesi tamamen bağımsız ayarlanabilir elastik bel askısı, çekici nötr yüzdürme ile donatılmış.

Malzeme: 420 İnkarcıları Cordura 2 geniş fermuar 2.0 geri 2 kilo sert omuz pedleri Ayarlanabilir elastik bel kayışı, hava kesesi 3 dökümünün bağımsız valfleri 4 trapez paslanmaz aksesuar yüzük 2 çantanıza kanca Büyük yüzdürme: 15,3 kg boyutu M Geleneksel Cressi yarı Entegre ağırlık cepleri Kilit Yardım Sistemi cepleri takviyeli naylon

  • Marka Adı: SU PRO
  • Model Numarası: AQUARİDE
  • renk: H, S, M, L, XL
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Ağırlık: 2.0kg (4.41lb.)
  • Paket Boyutu: 70cm x 50cm x 40cm (27.56in x 19.69in x 15.75in)

İlgili ürünler

Trending.