Roman Labirent Küp El Oyuncak 3D Stereo Mini Labirent Yuvarlanan topu Zor oyuncak çocuklar Bulmaca Oyunu öğrenme ve eğitim oyuncak Döner

v91105

Yeni ürün

31.00TL 27.91TL

Etiketler: labirent küp, küp küp, küp labirent, Ucuz labirent küp, Yüksek Kaliteli küp küp, Çin küp labirent Tedarikçiler.

NOT: 1. Ödeme bitince lütfen tekrar Adres teyit edin. 2. Rus alıcılar, Rusya sonrası yeni Politikası bu Yana , ödeme önce tam adınızı teklif ya da bana bir mesaj bırakın lütfen.

Ödeme Yöntemi Biz sadece kabul Emanet, Vize /Kredi kartı, Western Union ,Banka Havalesi(T/T), MoneyBookers . Gönderi

1. 5 tüm siparişler daha az $için Çin Post Olağan Küçük Paket Artı ve Correos Ekonomi, Yanwen Ekonomik Hava yoluyla göndereceğiz . ( Brezilya hariç), Sadece Çin'in iç lojistik bilgileri, deniz lojistik bilgi var . 2. Sipariş 5 dolar, sana Epacket tarafından göndereceğiz, Çin Post Hava Posta , POS Malezya, PostNL, İsviçre Post , Türkiye Taahhütlü .ve böyle devam eder. tüm-yönlü izleme, bazı ülkeler hariç teslim tam bilgi verebilir. Bu Avustralya, Kanada, Şili, vb. 3. Normalde 72 saat içinde (tatil 4 hariç) siparişinizi teslim Edeceğiz. Gümrük sorunları önlemek için deneyin ve deneyimlerimize göre Beyan edilen değer, eğer bazı özel gereksinimleri varsa, lütfen bizimle anlatacağız. 5. Herhangi bir gümrük ve gümrük vergilerinden sorumlu değiliz. 6. Eğer zaman aşımı yani yok ya Geri Al, çünkü, sorumlu değil miyiz, lütfen zamanında paket bilgileri kontrol edin. 7. Hava nedeniyle, grev, siyasi ve diğer nedenlerden paket gecikme, teslimat süresini uzatmak bilmiyoruz çünkü. Uyuşmazlık

Bir anlaşmazlık açtığınızda lütfen bizimle temasa geçin. Eğer hasarlı bir öğe ya da yanlış item aldıysanız veya parçaları Bayan, lütfen bizi arayınız çabuk, sorunu çözeceğiz. b. Paket gecikmesi halinde, teslimat süresini uzatabilir.

1 geri bildirim. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız, olumlu tepkiler 5 yıldız bırakın lütfen. 2. Nötr (3 -1 yıldız) geribildirim ayrılmadan önce eğer ürünlerimizden memnun değilseniz, lütfen bize ulaşın. % 100 sizin için herhangi bir sorun slove biz garanti ediyoruz. İletişim sorunlarını çözmek için en iyi yoldur. Satın almadan önce bir rehber olarak sağlanan tüm açıklamayı okuyun lütfen. % 100 memnuniyet satıcı kararlı.

  • Model Numarası: AYMC1
  • Özellikleri: Mini
  • Uyarı: no
  • Yaş Aralığı: > 3 yaşında
  • Yazın: Küp ile ilgili
  • Sipariş Numarası: 6x6x6
  • Malzeme: Plastik
  • Paket Boyutu: 10cm x 10cm x 10cm (3.94in x 3.94in x 3.94in)
  • Paket Ağırlık: 0.13kg (0.29lb.)
  • Ünite Tipi: parça

İlgili ürünler

Trending.