2 adet/lot %100 orijinal Fatshark SpiroNet Dairesel İmmersionRC 5.8 GHz RP-SMA Anten Polarize

v91300

Yeni ürün

67.90TL 61.11TL

Etiketler: immersionrc 5.8 ghz, Dairesel Polarize Anten, immersionrc anten, Ucuz immersionrc 5.8 ghz, Yüksek Kaliteli dairesel polarize anten, Çin immersionrc anten Tedarikçiler.

100% orijinal Fatshark İmmersionRC 5.8 GHz Dairesel (RP-SMA)Anten SpiroNet V2 Polarize

İmmersionRC SpiroNet Dairesel Polarize antenler yeni skew planar tekerlek tanıttı. Yeni tasarım radyasyon desen ve VSWR açısından optimize edilmiş, Skew planar tekerlek tasarımı önceki yonca yaprağı/skew planlayıcısı kombinasyonu daha yönde daha iyi menzil ve performans sağlar. Bu yeni antenler de şimdi (kırmızı) geliştirilmiş bir tel daha fazla sertlik için kaynaklanıyor, ve şimdi TX ve RX arasında fark vardır. SpiroNet antenler şüphesiz stock whip antenler için en iyi yedek. Yapılan türevleri veya DİY el antenler ile karşılaştırıldığında son derece yüksek toleransları için üretilen ve %100 Rhode & Schwartz analizörü test, bu antenler benzersiz sonuçlar. -El dairesel kutuplanma veya (RHCP) doğru iyi ve gerçekten 5.8 GHz GERÇEK kullanım için tercih edilen anten olarak kurulan ve şimdi olmuştur RP-SMA kullanıcıların da kafası olmadan kendinizi bunları yaparken dahil tırmalama avantajlarından yararlanabilirsiniz. Zor durumda muhafaza esnek kablo sayesinde, kolay optimum performans için konumlandırma süre sonra sert bir iniş işleme ya da antenler asla dışarı şekil hasarlı veya bükülmüş sağlayacaktır. Esnek kablo köşe bir açıda bükülebilir ve yatay RP-SMA çıkışlı gözlük için idealdir şeklini korur. (W) özellikleri: Skew (RX/TX) Ağırlık: 11.5 g Konnektör: RP-SMA kasa boyutu: 33.5 m 16mm(h) Kablo Uzunluğu: 82mm 2 x Fatshark İmmersionRC RP-SMA Anten

1. T/T kabul ediyoruz , Western Union ve Havale,en iyi yolu, doğrudan online ödeme,kendiniz seçebilirsiniz. Eğer diğer ödeme koşulları lütfen isterseniz sipariş ederken önce konw edelim.

2. Tam ödeme 7 GÜN içinde sipariş sonra yapılmalıdır, ya da sırasını geçersiz veya sistem tarafından iptal edilecektir.

3. alıcı\\ \ 's bilgilerinizi doldururken e kişi gibi tüm detaylı bilgileri tamamladığınız,Adres,Posta Kodu ve telefon numarası surMake.

4.Tam ödeme onaylandıktan sonra 3 iş günü içinde mal göndereceğiz. Eğer ödeme yoksa, sipariş otomatik olarak kapalı olacaktır.

5.Alıcı herhangi bir hizmeti bu kaza ,gecikme ya da diğer konularda sevkiyat kaynaklanan sigorta, sorunları ve hasarından sorumludur. Kendi ülke tarafından tahsil herhangi bir vergi ve/veya görev sorumludur alıcı yanında olmalıdır. Ve malların kolay gümrük işlemleri ve daha az şarj için "hediye" veya "örnek" olarak İşaretlenir. (eğer başka bir öğe adı olarak mal ilan etmek, ya da özel bir değer belirtin, lütfen sipariş verirken bize bildirmek isterseniz)

1. Tüm malları teslim etmeden önce kontrol edilir, Eğer satın memnun değilseniz, bir hafta içinde öğeleri alabilirsiniz ve satın aldıktan sonra 24 saat içinde bizimle irtibata geçiniz

2. Nakliye ve taşıma ücreti iade edilmez ve müşteriye geri dönen ve reshipping tüm ücretler için sorumlu olmalıdır.

3. Tüm iade öğeler orijinal koşullarında, kutusu ve aksesuarları dahil olmalıdır. Hataları yaptı adamlar garanti edilmez, böyle kırık, çizik ve benzeri gibi.

4. Herhangi bir öğe için geri göndermek EMS veya yerel posta ile gönderin.

1.Alıcı\\ \ 'In erken onay çok öğeleri aldıktan sonra takdir edilecektir.

2.Görüşlerinizi, iş\\ \ 'nin gelişimi bizim için çok önemli olduğundan, biz içtenlikle ürün ve hizmetimizden memnun kaldıysanız bizim için olumlu geribildirim terk etmeye davet ediyoruz. Son derece hayati önemi\\ \ 'sadece seni 1 dakikanızı ayırın ll,ama bu 1 dakika bizim için vardır.

3.Herhangi bir olumsuz ya da tarafsız geribildirim ayrılmadan önce bizimle irtibata geçiniz. Seninle herhangi bir sorunları çözmek için çalışacağız.Anlayışınız için teşekkür ederiz!

Hoş dürüst bir satıcı vardır. Tüm öğeleri, Çin yüksek kalite ile birlikte gelir.

Eğer bize ulaşın eğer herhangi bir sorun varsa, çok mutluyuz.Seni en iyi şekilde yardım etmeye çalışacağız.Umarım uzun bir süre sizinle iyi bir işbirliği var.

  • Aracı Malzemeleri: Yapıştırma
  • Malzeme: metal
  • Marka Adı: uuustore
  • Dört çekerli Öznitelikleri: Montaj
  • Kullanın: Taşıtlar Ve Uzaktan Kumanda Oyuncaklar
  • Uzaktan Kumanda Çevre Birimleri/Cihazlar: Alıcıları
  • Yükseltme Parçaları/Aksesuarları: adaptör
  • Araç Türü İçin : Uçaklar
  • RC Parça ve aday devletler: Antenler
  • Ünite Tipi: parça
  • Paket Boyutu: 10cm x 5cm x 5cm (3.94in x 1.97in x 1.97in)
  • Paket Ağırlık: 0.2kg (0.44lb.)

İlgili ürünler

Trending.