3.5" Yüksek Çözünürlüklü Dijital kapı deliği Görüntüleyici Hareket Algılama Kapı İzleyiciler Kamera IR Gece Görüş Fotoğraf Video kapı Zili LED

v91422

Yeni ürün

308.57TL 280.80TL

Etiketler: lcd Dijital kapı görüntüleyici, kamera kamera, sensör ile kamera, Ucuz lcd Dijital kapı görüntüleyici, Yüksek Kaliteli kamera kamera, Çin sensör Tedarikçilerle kamera.

3,5 İnch Ultra Parlak TFT LCD Dijital Zoom 0.3 Mega 120 dereceye kadar geniş Gece Görüş Dijital Kapı Gözetleme deliği Görüntüleyici Kamera Piksel

Özellikler: 1. Ürünlerin hepsi 2 yeni marka. 3 3.5 Ultra parlak TFT LCD ekran. 4 görüntüleme 120 dereceye kadar geniş açı. 5 24 saat güvenlik gözetim. 6 gece görüş. Güvenli yaşam 7. 1 kolay yüklemek ve özellikleri çalışır. 2 sensörü: 300K piksel CMOS etkin dijital görüntü sensörü. 3 Zoom: 3X dijital zoom. 4 seçtiğiniz için kapı zili: kapı zili fonksiyonu,32 çeşit melodi. Micro SD kart yuvası: destek Max.32 GB 5. Sakın rahatsız etmeyin: kapı zili eğer seçim bu işlev 6 etkinleştir ise yüzük kazandı. Kızılötesi gece görüşü için güçlü IR LED, otomatik olarak 7 zayıf ışık altında açılır AÇTI. Fotoğraf Otomatik olarak alıyor ve ziyaretçi kapı zili düğmesine basın Micro SD kart fotoğrafları kurtarmak alarak. 8. Video Kayıt: Video düğmesine Basın, cihaz video kaydını durdurur video, Video Kayıt düğmesine Tekrar basın olacaktır. 9. İnceleme: Basın inceleme düğmesine 10 Cihaz üzerinde video ya da fotoğrafları incelemek. 11 Dil: İngilizce, Francais, Espanol, İtalyanca, Arapça, Türkçe, Rusya, Basit Çince. 12(hayır dahil) güç: 4 adet AA pil. Tarih ve saat eğer bu fonksiyonu seçerseniz fotoğraf veya video çekmek için tarih ve saat. 13. Güç simgesi düşük pil 14 twinkle olacak Düşük Voltaj. Namlu çapı: 14-35mm 15. 39-100mm 16 kapı kalınlığı:. Ürün boyutu: 120*95 14 mm Paket İçerir: 1x 1x Açık cihaz Kapalı ana aygıt, 1x Metal Aparatı 1x Kullanım Kılavuzu 2x Vida Sevkiyat:

Bir sipariş verdiğinizde,ödeme tamamlandıktan sonra 3 gün içinde öğeleri göndereceğiz.

Hızlı ürün kontrol ne kadar etkileyebilecek tek tek ülkelerde kere, gümrük farklılıklar nedeniyle tüm uluslararası gönderiler teslim süresi garanti etmiyoruz.

Alıcılar tüm ek gümrük ücretleri, komisyonculuk, harç, ülke içine ithalat için vergi sorumlu olduğunu unutmayın. Bu ek ücretler teslimat zaman toplanabilir. Reddetti gönderiler için nakliye ücretleri iade edilmeyecektir.

Garanti Ve Bakım:

15 gün ücretsiz değiştirme sunuyoruz. Alıcı ürünü aldıktan itibaren 7 GÜN içinde değiştirilmesi için isteyebilir. Alıcı bize özgün koşullarda ürünü iade edilmelidir ve dönüş için nakliye masrafları taşımalıdır.

Geribildirim:

Memnuniyet ve olumlu geribildirim bizim için çok önemlidir. Eğer ürün ve hizmetlerimizden memnun kaldıysanız lütfen olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı bırakın.

En Önemlisi!!!

Eğer ürün veya hizmetler ile herhangi bir sorun varsa, negatif geribildirim önce bizimle temas kurmaktan çekinmeyin.

  • Kapı Tipi: Kablolu
  • Model Numarası: Altı yüz on sekiz
  • Yazın: Kapı zilleri
  • DİY Malzemeleri: Elektrik
  • Marka Adı: WLSES
  • Güç Kaynağı: Pil
  • Paket Boyutu: 15cm x 12cm x 6cm (5.91in x 4.72in x 2.36in)
  • Paket Ağırlık: 0.45kg (0.99lb.)
  • Ünite Tipi: Set

İlgili ürünler

Trending.